51

Аз

преди 7 години

Хората са токсични, не друго.

50

Корназов

преди 7 години

Е то сега снега като се стопи така мръсотия лъсна по градове, села и планки, че да се чуди човек дали не е попаднал в Индия. Следващоте едно две поколения положението няма да се оправи със сигурност , а най-вероятно и след това.

49

Ваксина кемтрейлс

преди 7 години

Някой хора говорят,че самолети ни пръскат с токсични химикали,ама при толкова болни от асма и рак,незнам може и на е истина!

48

Герджиков

преди 7 години

Fake News!

47

Анонимен

преди 7 години

Някой да обясни на миниьорите защо няма бъдеще тези мини за въглища. Да вземат да спрат да протестират. Тая смрад трябва да бъде спряна.

46

Анонимен

преди 7 години

Наистина е страшно положението. Не само че сме най-бедни, но и имаме най-мръсен въздух. Горим много въглища и дърва и колите ни са много стари... Наистина е страшно, особено в големите Пловдив и София не се диша. Има голямо увеличение на асма и белодробно заболявания. Много хора измряха от задух заради мръсен въздух.

45

Анонимен

преди 7 години

Абе ние какво спазваме, та и изгорелите газове на автомобилите.Някой да е видял катаджии да спрат от движение някой автомобил пушещ като локомотив. В пунктовете за годишен технически ти заврът едно шило в ауспуха и аре.А кой дава разрешителни на фирмити за внос на коли? Ами то трябваше да се мисли отпреди много години какво се внася и защо се внася? Сега - прибраха парите на хората, дай да спираме дизелите.

44

Бай Ристо

преди 7 години

След идването на демокрацията и затварянето на заводите, в доста реки отново се появи риба. Цоциалистите на времето последна грижа им беше околната среда. Трябваше да осигурят поминък на всяка цена на гражданите на соц републиката. Е не че сега на някой му пука за околната среда. Хората *** от глад , вместо да сеят градина и гледат животни чакат дтугарете да им отворят завод и да бачакт от 8 до 5. След което в кръчмата 30 стинки бирата и 20 кебапчето

43

Анонимен

преди 7 години

Странно. Ние имаме огромен % гори спрямо територията ни. Май тия токсични елементи не са произведени от нас, а идват по въздуха от някъде другаде.

42

до Българин 42

преди 7 години

И преди си бяхме доста замърсени. Дори сега сме по-добре,сслед като затвориха големите химически заводи в Девня, Враца, КЦМ, разни мини, Кремиковци, ТЕЦ-овете мнаха от въглища на газ...Бълващите отрова соц комини вече ги няма и слава богу!

41

Мдааа

преди 7 години

Хората нямат какво да ядат ,а глезените Берберяни и Фандъци пак са озверели за мъни!С.о.р.о.с.о.д.и.я.т.а е опасна за обществото!

40

От друг българин

преди 7 години

До БългаринаШефе, айде стига щуротии! ЕС те направи беден, така ли?! А беше ли богат преди това?! Или чакаш да дойде някой да те "оправи"?! Стегни се малко! Иначе за класацията ми е малко странно: не за друго, ами не става ясно много-много (въпреки че се споменават няколко критерия) как са правили математиката. Пък и една Монголия да е по-чле от Англия...

39

Анонимен

преди 7 години

ШОПИЯ И ШОПЛАНДЦИТЕ ОС #АХА БЪЛГАРИЯ

38

Българин

преди 7 години

Нормално. Това искат западните окупатори. Преди имахме една чиста държава, сега сме сметището на Европа.

37

Анонимен

преди 7 години

Еми нали всички сте тарикати и карате без катализатори, също така не ви се плаща да се отоплявате на газ и ръгате въглищата в кюмбето, не ви се навежда да събирате на кучето ви л айната и сега се оплаквате. Айде сега тарикати спестихте всички хиляди и не се минахте, както и години от живота ви. Важното е че не сте се минали. Тровете се това заслужавате, ама защо трябва да тровите и нас!

36

шоп

преди 7 години

за всичко е виновно бсп-то

35

Анонимен

преди 7 години

5 неизправни дизела в квартала съсипва въздуха колкото 500 други коли. Просто да се въведе в годишния технически преглед да си имат работещи катализатори. Ама докато Бай *** ни управлява, си затваря очите за какво ли не, камо ли за това. Не смее гък да каже на лобистките интереси

34

Анонимен

преди 7 години

Селата в провинцията пустеят и софиянци трябва да се разпръснат из провинцията.

33

Анонимен

преди 7 години

Като гледам колко хора слагат минуси като им се напише, че трябва да има повече контрол върху старите автомобили, които са без катализатори дето от цяла Европа ги забраняват и само тук им се радваме, понеже има политика да ги вземаме евтино, явно си заслужаваме болестите и въздуха. *** народ - кара кола по-евтина с 500 лв, а после дава десетки хиляди за здраве (ако има толкова), но и това не помага.

32

европеНдал

преди 7 години

путин е виновен ....!!!и краварите са загрижени , затова ни пазят от руската агресия