15

До Българин

преди 7 години

Народа не е оглупял а обеднял!!!Ако Борисов беше помислил за хората и техните доходи сега нямаше да пишем тук и нямаше да има избори!

14

Анонимен

преди 7 години

Сега всичкото женоря се натега да управлява държавата щото Слава Севрюкова е предсказала жена да управлява България. Е, да ама не са познали тия алчни лелки, озверели за власт и плюскане. Няма да са те.

13

безпартиен

преди 7 години

наистина шее много забавно ако от България тръгне разгрома на ЕС хихи

12

Анонимен

преди 7 години

Само Бсп , долу Герб!

11

КОЗЯК

преди 7 години

Вярно е, ние вече отдтреляхме боко...

10

До 8

преди 7 години

Демек да ти платят пак! Вие герберастите не се интересувате от бъдещето на България а от това да има смут и скандали, за да можете да опапате някой лев!

9

Анонимен

преди 7 години

предлагам след като БСП вземат властта да назначат на щат 1000-2000 души в центъра на София при нужда да пристигат и да изнасят умни и красиви от паветата. Тай де и 2те агитки са платени поне да е равностойно не само тия дето живеят в центъра на софия да са показват по тв

8

Българин

преди 7 години

Тия са бедствие за държавата и нацията! Дано господ вразуми оглупелия ни народ!

7

коя?

преди 7 години

Ясно, ама коя от двамата е Корнелия Нинова?

6

АТАКИСТ

преди 7 години

Всичко е по-добре от Герб! Борисов: следващото народно събрание може дане излъчи правителсвто.О ще излъчи само че ти няма да си в него! Мхммм ляво-националистическо анти ЕС правителство. Перфе

5

Анонимен

преди 7 години

А ще има ли пак заграждения около парламента??? Пеевски ли ще е вице??? Как ще усвоявате пари, белене ли ще строите, южен поток ли, некаква система в концесиите ли ??? При голями протести пак ли ще държите властта с цената на всичко. Отговорете!!!P.S. Колко ще плащате на хората участващи в огранизираните от вас контра протести. За един приятел питам.

4

Анонимен

преди 7 години

Тя беше 15 години депутат вече и няма право на повече.

3

смЕх

преди 7 години

И тоя е като плевела и двамата за нищо не стават ,но изказват мнение и "много" помагат на партиите си . Само като ги види човек и веднага вади червения картон

2

Анонимен

преди 7 години

Без Бойко Борисов няма да стане.

1

Бей Сей Пей

преди 7 години

Тия започнаха много да си вярват!Радев спечели повече като мажоритарен кандидат отколкото като кандидат на БСП.Не мисля че БСП ще спечели достатъчно депутати че да управлява без ГЕРБ, ако отново се съюзят с ДПС трябва да бъдат вкарани в затвора за национално предателство.