60

До Драго

преди 7 години

Драги ми Драго, ти за пръв път ли се включваш във форума, от небето ли падаш или те гони деменцията. Този начин на писане на минуси е също силно характерен за червените другари, които пльокат минуси на другите и слагат плюсове на себе си. Аз неколкократно поставям елементарни въпроси, като за елементарни хора, но в отговор нява доводи, а само минуси. Така че свиквай, а не се прави на ощипана мома. Е аз на теб не съм ти сложил минус-безпредметно е да си ги мерим. Важни са фактите.

59

Анонимен

преди 7 години

България е много по-зле от Ориента.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени Русия, и Америка гледат на нас като на агне за чеверме ...ако българинa не се обедини около България - няма да просъществува, което се и случва в момента.Ами обединявайте се, и ще цъфнете и ще вържете. Всичко е решено вече за вас, пък вие правете каквото искате.

57

тролгеносен

преди 7 години

До ДрагоХора,които си продават съвестта за шепа стотинки,не са нормални!

56

материалист

преди 7 години

До 67Не е важно дали котката е бяла или черна,важно е да лови мишки.

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60 Да те питам.Ти ходил ли си в Ориента?

54

Анонимен

преди 7 години

Абе вече цяла седмица ми прави впечаление, абе много в черно се носи този прецедент...пърдон - президент. Как поне връзката не му е в светъл тон ?? Още от клетвата - и двамата с йотовица бяха в потискащо черни тонове, само на вицето си беше сложила "бели ръкавели" да покаже на господарите, че ще пипа "в бяло", демек нежно , финно и стоманеният юмрук ше е облечен "кадифени ръкавици".

53

Драго

преди 7 години

Прави впечатление че тук има две човечета цъкат по един-два минуса под коментарите на тези които се изказват добре за Президента.Защо така бе душици дребни?Човек когато не е съгласен с нещо не слага анонимно и страхливо минус под нещо което не му харесва а отговаря на написалият го и казва ЗАЩО това което е написал не му харесва.Така правят нормалните хора.

52

Анонимен

преди 7 години

Спечели или не - на мен ми стана драго като го чух! И самозабравилите се депутатчета изпищяха! Само така генерале, мачкай наред и пак ще гласувам за теб!!!

51

Анонимен

преди 7 години

и Русия, и Америка гледат на нас като на агне за чеверме ...ако българинa не се обедини около България - няма да просъществува, което се и случва в момента.

50

виц-БГ евро държава

преди 7 години

Горди европейци....ха ха

49

така е човек,

преди 7 години

ама не зависи от президента благосъстоянието.И Първанов беше социален президент.

48

Анонимен

преди 7 години

До 58Огледай се !Навсякъде ориенталски нрави в мафиотската ***.

47

Анонимен

преди 7 години

Комунистите са нагли както винаги! "Имате една седмица". Той до преди една седмица сигурно не е бил стъпвал в парламента, а вече ходи и заплашва другите които са били с години там. И онзи бухал Корнелия Нинова се надъхва отстрани. ГЕРБ, БСП - всички са кадри от едно време, свързани с корупция и престъпления. Парламента трябва изцяло да се прочисти и да влязат млади хора, които да градят бъдещете на държавата. Тия дъртаци са свикнали цял живот да са на хранилката и да крадът

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Ти щом се смяташ за ориенталец,добре.Ние обаче не се смятаме за такива а за европейци.И по добре е първо да научиш значението на думата Ориент преди да се изказваш неподготвен.

45

Коча

преди 7 години

Очакваме президента да работи за връщането на Цветан Василев във България,очакваме президента да работи срещу модела КОЙ по точно кражбите на ЕНП чрез Бойко Борисов който набута парите на държавата във КТБ за да бъдат откраднати от кремълските слуги Пеевски и Василев.ЕНП източва парите на България във задкулисно пртньорство с Кремъл.Това за мен е по важно пред нищо струващи подмятания чий е Крим

44

Анонимен

преди 7 години

До 53България е първата ориенталска страна приета в ЕС !

43

Анонимен

преди 7 години

Чакам с нетърпение сега да разпусне самозабравилия се парламент и *** ще ореват орталъка!

42

Анонимен

преди 7 години

Да видиш някой да каже на тия самозабравили се типове че времето им изтича,БЕЗЦЕННО.Ако беше добавил още една дума и се беше получило ,,Млъкнете остава ви още една седмица''Щеше да е още по добре. Все пак Президента Радев е български генерал и не е свикнал някакви м у ш м у р оци да го командват.

41

ЧОВЕК

преди 7 години

ЕХ, НЕГРАМОТНИ КОМЕНТАТОРИ. ТОЙ ВИ КАЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. СПРАВЕДЛИВОСТ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.