12

браво

преди 7 години

точно така нинова.като е много велик б.б защо не се оттегли от политиката.заедно б.б,ц.ц и другите 2пъти подават оставка и пак се кандидатиран. ЗАЩО ли а??? те ако са добри щяха поне един мандат да искарат.да не ти пука нинова за изказванията на б.б хората виждат кой лъже и кой краде и кой взима неправилни решения и грешните действия на парламента начело с него б.б,вече 2 полумандата.

11

Анонимен

преди 7 години

Любимата дума на ренегатите е,,катарзис",а всъщност разликата между тях и фурнаджийските лопати е, че лопатите са далеч по-принципни.

10

Анонимен

преди 7 години

Това е самата истина!Христос е казал по делата ще ги познаете.Какво направи мутрата до сега?Половината от министрите му са или деца на комунисти, или бивши такива.Назначи М.Манолова за омбудсман, Р.Овч и П.Димитров на държавна хранилка. Всички олигарси , В.Божков, Златев, пещерняците, Пеевски, Г.Гергов се чувстват прекрасно при управлението на ГЕРБ. КТБ, Белене и всички кражби се замитат, народа плаща. Борисов и Корнелия са едно и също.

9

Анонимен

преди 7 години

Честно да ви кажа, не виждам нито един в Парламента да не е свързан с комунизма и социализма!Всички са израстени, изучени, изхранени и обучени през толкова "лошия" социализъм!И как тоя двуличник Борисов се прави на ощипана мома и се прави на демократ, не го е срам, ял е от ръката на Тодор Живков!Как се става охрана на бившия Първи, агент от ДС с псевдоним Буда и т.н. без да си член на БКП!?????

8

Тиква -комунист плюе

преди 7 години

Корнелия кажи му го в лицето на Тиквата15г член на БКП обграден от бивши партийни секретари.Кого плюеш тикво като лижеше краката на Тато за коричка хляб.

7

психоаналитик

преди 7 години

С политици като Цвета Караянчева,ГЕРБ извършват ритуално самоубийство!Нима са толковатъпи,че ще я предлагат отново.Кърджали е в потрес от нея,но това ще се види на изборите!

6

Анонимен

преди 7 години

Истината казва жената.

5

Смех

преди 7 години

Най-големите борци срещу комунизма.....са комунисти - Боко, Майката на нацията, Плевнята, Цвъки, Дебеляна Павлова, Фидоската....., но най-смешното е че гласоподавателите им също се борят с комунизма:))))

4

анонимен

преди 7 години

хаиде спрете се и двамата на борисов му трепереха рьцете на срещата на гербтолкова беше нервен

3

ами

преди 7 години

Истина,а тя боли......

2

Анонимен

преди 7 години

Коко, защо реагираш, трябва ли да слизаш до нивото на....? гледай напред, просто те предизвикват и се смеят самодоволни че са те провокирали.

1

Анонимен

преди 7 години

Че лъжа ли е