122

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ А Тиквата директно на Ердоган . Затова купуват днес ток от Румъния за 18 цента, а продава на Турция за 4 цента .

121

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 159,Голем си реотан. Тия регистри се водят с години, а евентуален геноцид би се отчел ако има рязко намаляване на християнските домакинства във въпросните регистри. Сега чаткаш ли?

120

До 126

преди 7 години

Пишеш за Евлоги и Христо Георгиеви, но пишеш лъжи, както и останалото, което си написал.Евлоги и Христо Георгиеви не натрупват богатството си в България, а в Румъния, като в по-голямата си част богатството им е натрупано след като Румъния обявява независимост през 1861 година. Толкова за това колко бил добър геноцида според теб.

119

АТАКИСТ

преди 7 години

Завиждате на Волен, защото той няма началници в България. Той се отчита директно на Кремъл!

118

Анонимен

преди 7 години

Турция ще се разпадне и много турци ще загинат в гражданската война

117

Анонимен

преди 7 години

Чудесата се случват само в Бьлгария!Как може престьпник и побойник като сидера, да му бьде позволено да крешти в пленарната зала като разгонена простетутка?

116

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоДОКАЗВАШ КОЛКО СИ НЕГРАМОТЕН И НЕОБРАЗОВАН. ГЕНОЦИД НЕ СЕ ОТРАЗЯВА В ДАНЪЧНИ РЕГИСТРИ. ДОБРЕ ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРИН ЗА ДА НЕ СРАМИШ БЪЛГАРИЯ.

115

Анонимен

преди 7 години

До Пешкотихо бе, разбрахме че си неграмотен

114

Пешко

преди 7 години

НИщо не казвам, само как може да се провери. Освен това не е лошо да се даде определение за геноцид първо, чак после да се преценява геноцид ли е

113

Защо

преди 7 години

След като сме били поробени защо османците/турците/ са оставили на поробеното население българското четмо и писмо. Също така оставят робите да имат собственост като къща и дворно място. И защо не са наложели турския език и писменост?

112

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 години

РАЗЛИКА МЕЖДУ ВОЛЕН, МЕСТАН И ДОГАН ПРАКТИЧЕСКИ НЯМА.

111

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 години

СБОГОМ ВОЛЕНЕ. МАРШ ПРИ ПУТИН И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ ЕРДОГАН.

110

анонимен

преди 7 години

затова мажоритарен вот и на изборите да играе химикалката

109

Анонимен

преди 7 години

Сетила се мара сидерова да се побара и докато гонела бълхите си от катеричката и хрумнало, че сега е момента да повдигнем въпросът за геноцидът във всичките му аспекти

108

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Европа и САЩ отърваха България от турско и руско влияние. Турция никога няма да влезе в ЕС, а избирането на Тръмп показва, че САЩ вървят в посока добра за ЕС без азиати.

107

СДС

преди 7 години

Бих се радвал, ако мине въпросът с ГЕНОЦИДА ОСЪЩЕСТВЯВАН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БГ СПРЯМО НАРОДЪТ ПРЕЗ ПЕРИОДА 10.11.1989Г - ДО ДЕН ДНЕШЕН. ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ ВСИЧКИ СА ОТГОВОРНИ! САМИЯТ ФАКТ, ЧЕ СМЕ ЕДВА НА ВТОРО МЯСТО В СВЕТА/ ПРЕД НАС Е ЛЕСОТО/ ПО СМЪРТНОСТ Е ПРИТЕСНИТЕЛЕН. МАКАР ЧЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИЕ СКОРО ЩЕ ПОСТИГНЕМ НОВ ВРЪХ-ЩЕ МИНЕМ И ЛЕСОТО И ЩЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА --ПО СМЪРТНОСТ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО. УВИ!

106

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВОЛЕН Е ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРОФОБ! ИЗПОЛЗВА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ПИАР. СЛУЖИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА - ТУРЦИЯ.

105

Анонимен

преди 7 години

Каквото било, било, вместо да ровим в миналото да погледнем какво става в настощето, как 5 млн волжки българи под руска окупация са подложени на репресии и асимилация, как 15 кримски българи са подложени на гонения от руските окупационни сили в Крим, как 1,2 млн вардарски българи са насилственна македонизирани от Кремъл и Белград. Но за тия неща този "патриот" Волен и дума не обелва, Защо ли?

104

Дост е с приялел

преди 7 години

до 136! Ало, анонимния!Що не се пишеш вече като атакист? Явно народа ви искара кирливите ризи на яве и ви хваща срам да се пишите атакисти а амджьклама таквас? аман от пишман патриоти!

103

Анонимен

преди 7 години

Етническо прочистване е имало в Югославия през целия 20 век. Българите са били избивани и тероризирани, има запазени документи и купища архиви. Обаче това се подминава, защото БКП активно е помагала за събизирането на поробените българи. Така при доказване на геноцида на българите в Югославия на подсъдимата скамейка ще бъдат две престъпни организации: БКП/БСП и сръбската компартия