24

Анонимен

преди 7 години

Наглите евро-либерасти се опитаха да променят света, но се оказа че света не иска да се променя сега след тоя пореден провал, Путин им е виновен.На крив-евролиберал, държавническата позиция му крива.

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Още малко и Путин ще си удари челото в земята от поклони към Тръмп...

22

Анонимен

преди 7 години

С тези кибератаки и хибридни войно доста пресолиха манджата, чак пък толкова не е дълга ръката на Путин. Но щом народът кльопа защо не. На крива ракета кибератаките на Путин и пречат да лети.

21

Ако беше така просто

преди 7 години

щях и аз да се запиша в батальоните на ПУТИН

20

Анонимен

преди 7 години

EС е във вечна криза и се разпада, населението обеднява и средната класа се стопява. Един начин да се държат хората да не се бунтуват и да плащат данъцу е чрез страх. Добре е, че има атентати и така всичко се следи и армията и полицията е навсякъде ако започенат протести да ги тушират веднага. А междувременно като няма атентати Дойче Веле ще пише за путинската хибридна война и кибератаките на риските хакери, които не само повлияха на изборите в САЩ, но сега са се насочили към ЕС

19

ззз

преди 7 години

Добре де, по ОФИЦИАЛНИ, но НЕ много афиширани данни паролата до e-mail-а на тези от щаба на Хилъри била нещо от рода "passw0rd" и НЕанонимен "руски" "ХАКЕР" я рабил (какъв гении!) и след като влязъл и прочел писма в които в прав текст се говори дали да не ликвидират неудобни хора ... Публикува пощата в нет-а!(това е от UK сайтове!)Е, и вместо да се започне следствие за заговор за убииства, се започва ... разследване за публикуване на лична информация.Еми естествено, че Путин им е виновен!

18

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Симпатизантите на ОБОНГОВАТА демокрация и на СОРОСОИДНО-ЛИБЕРАЛНИТЕ принципи хем твърдят, че руснаците са ***, необразовани, алкохолици и т.н. хем пък се оплакват, че тези същите ***, необразовани алкохолици хакнали сървъра на Демократическата партия.Хем всичко руско било сделано с теслата, хем ГОВЕДАРИТЕ ползват тяхната космическа станция, пак противоречие.Ще повярвам на ОБОНГОВАТА администрация в момента в който ми покажат оръжията за масово унищожение на Садам Хюсеин.

17

НЕ Е ВАЖНО

преди 7 години

че Клинтъница е нарушила закона и е за затвиора, не важно, че щабът на Демократите пуска ДИРЕКТНИ УКАЗАНИЯ с опорни точки към най-големите медии в САЩ. А е важно как е изтекла инфорнацията. Т.Е. БАНДИТА казва, че не важно какво е обрал, а как са го разкрили....

16

Анонимен

преди 7 години

"" Батальоните на Путин променят светаТръмп се оказва президент поради благоволението на руския лидер "".....................Много е велик наистина другаря Путин ... интересно само защо толкова велик лидер се страхува да не свърши по подобие на Кадафи.

15

Анонимен

преди 7 години

За батальоните на Путин тепърва ще узнаем, като почне да измита батальоните на ФАЩ разположени по целия свят и тия краварски батальони дастично промениха света.

14

ЛЪЖЕДЕМОКРАЦИЯ в САЩ

преди 7 години

Уж сме за истината, ама само нашата - на милиардерите от Америка. Свърши се вашето господство на медийния фронт. Хората прозряха. АНС, ЦРУ,....над 20 федерални разузнавателни служби, които подслушват ВСИЧКО по света, вкл. и най-близките и верните като МЕРКЕЛ, ОЛАНД и....наш ТЪПЧО. А накрая ПУТИН виновен, че загубила КЛИНТЪНИЦА пък ОБАМОВ е неадекватен. Хайде спрете се бе нагли лъжци.

13

Alex

преди 7 години

Аз пък си мисля, че разни Алгемайн-и, Цайт-ове, Веле-та, Таймс-ове и така нататък с идиотските си коментари и откровени лъжи докараха и Брекзит, и Тръмп и още неща ще ни докарат ако продължаваме да ги четем....

12

Анонимен

преди 7 години

Дето се вика не ги слушайте какво говорят, а какво правят. Много бързо се забрави разкритието, че АНС подслушват немското правителство, в частност и канцлерката. Това се случва на една от малкото маркирани като "приятелски" държави на САЩ - Германия. Смятайте тогава какви работи се случват на маркираните като "неутрални" и "неприятелски" държави.

11

реалист

преди 7 години

Твърдения: 1. Руските и китайските хакери са най-добри. 2. Руските хакери успели да проникнат---навсякъде. 3. Руските хакери----пуснали вируси и цялата Америка е зависима от тях....Добре , де: 1. Кой измисли интернета 2. Къде са най-мощните компании, научни центрове - за производство на чипове 4. Къде са фирмите- владеещи ОС и най.важното: ДАЛИ НЯКОЙ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА---МОЖЕ ЛИ ДЪРЖАВА ДА НЕ СИ ОСТАВИ "ПЪТЕЧКА" ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ ЦЕЛИЯ ИНТЕРНЕТ---АКО ТОВА БИ И ДАЛО ОГРОМНО ПРЕИМУЩЕСТВО!

10

Анонимен

преди 7 години

Цяло НАТО и Белия дом клекнаха пред един троянец. Интересно по какви сайтове се разхождат от Белия дом сигурно са търсили порното на Клинтън с Мониката.

9

Анонимен

преди 7 години

Точно САЩ най-малко имат право да претендират - на колко места са се намесили, за да манипулират настроенията на хората и да поставят свои марионетни политици на власт? На колко места влияят чрез НПО върху това, кой точно ще вземе властта в дадена държава.

8

Анонимен

преди 7 години

Путин не само е помогнал да изберат Тръмп за президент но и американска армия и танкове изпрати из цяла Европа.

7

На крива ракета ....

преди 7 години

Клинтъница - дъртата вещица загуби и е редно да приеме накрая загубата

6

СТИГА ЛЪЖИ БЕ ДНЕС

преди 7 години

Престанете да правите COPY-PASTE от американските медии, които в по-голямата си част са собственост на глобални корпорации и там лъжите са повече от истината

5

РазПутин

преди 7 години

Империята на злото си мисли, че може да жъне успехи с хакерските си атаки. Това ще трае ден до пладне. Да не съм на мястото на сволачите, ако западът реши да хакне путинягата.