26

Много е просто

преди 7 години

Докато не започнат да живеят според закона на България.Да спрат да крадат и размножават малолетни . Дотогава не само народът но и законът трябва да не ги търпи.

25

ром

преди 7 години

на дром им трябва бром да не се перчат с жалката си тояжка

24

АНОНИМЕН

преди 7 години

Докато не дойдат на власт Патриотите тези роми ще си разиграват коня , а организации като БХК и партия ДРОМ ще ги има. Когато имаш политици 90 % продали се на евроценностите така ще бъде. На запада народът на България без ромите не е нужен. Тука трябват неграмотни роми и територията ни. Мястото ни е отредено за Европейските буклуци .

23

Имам две деца

преди 7 години

Имам две деца, защото това са моите възможности за нормален живот и добро образование. Всеки, който има две деца е по-богат от мен и затова не дарявам на Мая Манолова храна. Даряването на храна е склоняване към мързел - не ставайте престъпници! Затова изхвърлям с най-голямо удоволствие храна и най-вече хляб!

22

Анонимен

преди 7 години

Когато видя Златки Джемилета и Издислави да ПОМОГНАТ на българско дете -тогава ще им помогна и аз.

21

игнорирай

преди 7 години

О,я стига! Стига сте давали гласност на подобни нагли индивиди,които само плашат с дискриминация и съд!Медиите също са в игрите на интегрираните роми щото дават гласност на подобни "дронове"

20

Анонимен

преди 7 години

Моля, някой да напомни на ДРМ, че има нещо наречено закони и Конституция и те важат за всички, дори и за представителите на привилегированото малцинство. Та там пише интересни неща за секса с малолетна, сключването на брак под 16 години, не ходенето на училище и т.н. Да вземат да го прочетат!

19

Ani

преди 7 години

Докога ще ни занимавате с тия. Да раждат, да правят коквото искат. Най-добре ще е да идат в Германия, тя мама им Меркел ги чака. От там да взимат помощи.

18

zoro

преди 7 години

винаги говорят само за правата си ,но никога за задълженията си към държавата и обществото, а те тези неща въевят ръка за ръка.

17

Анонимен

преди 7 години

Хахахах, че то ако нещата продължат по сегашният начин, да се толерират изцяло действията на ромите, докъде ще стигне България като цяло, а ДРОМ, кой ще ви храни след 15 години, да не мислите, че ще ви търпим простотиите вечно? Ромите ще си правят каквото си искат, ние ще работим като луди да ги храним, докато те пречкат се, правят сметище навсякъде където и да се намират, посягат редовно на български граждани, най-вече пенсионери, а идеологията от 15 век, която следват, е абсурдна.

16

аха

преди 7 години

Да започват да съдят...Веднъж ще ме осъдят за дискриминация. ама втори път дали ще могат?

15

прокурор

преди 7 години

Нашата "велика" прокуратура няма ли да се самосезира за секс с малолетна? Или пак двоен стандарт. Всички сме българи с равни права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ ама медиите не коментират това.

14

Анонимен

преди 7 години

Искам Джамбазки за премиер! Радев, искам Джамбазки премиер!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Според това което се видя от изявите на председателя им, ДРОМ не са нищо повече от една долнопробна антибългарска сбирщина

12

Анонимен

преди 7 години

"ДРОМ се закани, че ще съдят всеки изказал, който се изказвал грубо за малцинството..." искам да видя как тия ще осъдят целокупния български народ, защото на хората май вече доста взе да им писва от това малцинство и "културните" му особености. Та тия от ДРОМ да се стягат, че поне 1 милион дела ги чакат.

11

anonimen

преди 7 години

децата от малцинството да влизат в класните стаи няма друго спасение за тяхи вие вместо да се заканвате по добре насила ги вкараите в училището ограмотетехората да престанат с тези традиции които увреждат здравето на децата и бьдещето им

10

Селянин

преди 7 години

Ако аз(средностатистически българин), примерно взема да се обичам с една девойка, ненавършила 16 години и тя вземе, че стане бременна, ко става с мен? И ко става с на въпросната Златка мъжа и? Кой ще ходи в панделата и на кой ще му дават помощи, а?Докато има две различни решения на съда по въпросните еднакви казуси, ще има дискриминационно отношение, няма как иначе.

9

Анонимен

преди 7 години

И какво е дискриминационното в това изказване на Джамбазки?

8

Shark

преди 7 години

ДРОМ-ите не са ли притеснени от факта, че деца раждат деца, да отговорят това според тях нормално ли е?? Вместо да се заемат да ги ограмотят малко, те скачат против негативните изказвания. Негативни ще са, какви други да са, като се толерират дроми - престъпници. Вместо да се пулят и заплашват да направят кампании за ограмотяването им - както сексуално така и чисто образователно и да бъдат стимулирани да си търсят работа, а не да крадат и пребиват старци по селата.

7

не така

преди 7 години

мразим педофилите а не ромите