318

Той

преди 7 години

438 Бъркаш мой човек , новият райх е Русия

317

Борнео

преди 7 години

Валутния борд е виновен и за нивото на футбола ни.:) Сериозно, прочетете пост 424, пък който го схване, другото е тъга по младостта, която няма нищо общо с реалността, ДРУГАРИ!

316

Той

преди 7 години

434 Чисто и просто ни нямат вяра и не искат да им разваляме хубавата страна

315

Анонимен

преди 7 години

Виж сега ние българите може да си пътуваме свободно където и когато си искаме, сега при Вас в расията нещата стоят по друг начин, и немога да разбера за какео ти е да ходиш в САЩ, не си ли чул че там бият ***?)

314

Дъч Шулц

преди 7 години

Ако се търси причина за лошото положение на българите в самата България, както и презрителното отношение към тях в рамките на ЕС, тя е именно в Новия Райх, и войните които той води. Както също така, и в унизителното отношение на наемците на този Райх към гражданите на България. Тези наемници се превърнаха в палачи-катили на собствения си народ под одобрителния поглед на канцлера Меркел. Тя въпреки многобройните сигнали за случващото се продължи да оказва подкрепа на грабителите-паразите.

313

Той

преди 7 години

434 Много е просто. Посланикът каза , когато отказите на визи паднат под 3% ще ги махнем . За сега обаче сме далеч от тази цифра

312

Анонимен

преди 7 години

431 Имаш предвид Русия нали

311

Мен

преди 7 години

До АнонименНе се притеснявай за мен. Аз не съм на държавна работа или общинска, където процъфтяват въпросните калинки. Аз съм там, където те не искат да ходят. Калинките са привилегия на политиците сини, червени, бембени и всякакви други.

310

Дъч Шулц

преди 7 години

И накрая идва въпроса:Доволни ли сте от присъединявването на България към ЕС?Ако погледнем на нещата обективно в последните 5 години около България непрекъснато има военни действия. След като България се установи като външна граница, тя се оказа едновременно с това и граница между Новия Райх и зоните на военни действия. Не стига войните, които Райха поведе на терирторията на Украйна и Сирия, а сега гласи размирици и в Турция. Това ще бъде огромен трус за България.

309

Аз

преди 7 години

До АнонименВиждам, че голям зор имаш с визата за САЩ, не те пускат ли? Аз минах интервю за 10 минути и ми дадоха 10 годишна виза. Канада от Април 2017 е без визи. *** аз там ходя само на екскурзии ако реша. Работя си тук. Е вярно работя по 10 часа на ден, често и събота и Неделя нямам време за нищо, но имам достатъчно, а едно време след 10 сутринта в института не можех човек да намеря, за да свършим някаква работа. Всичко скатаваше и крадеше и да искаш не можеше да се развиваш

308

Бай Ристо

преди 7 години

На калпавия космонавт все ракетата му е виновна. Добре че от другия месец започвам работа на запад. Тукашните умни глави да правят каквото щат - да излизат от ЕС, да вдигат данъците и т.н.

307

Мен

преди 7 години

ЕС членството е проблем за хората без реално образование. Едно време по СОЦ завършваш там нещо, уреждат те някъде на работа и работиш, а сега трябва да кандидатстваш за работа, да покажеш някакви качества. Как си ги представяш тези, които бяха свикнали 100 души да вършат работа за половин човек да се справят? Няма как, той името не може да си напише правилно, пък днес трябва език, компютърна грамотност, какво да работи? 90% от хрантутниците могат да бъдат заменени със скрипт

306

Дъч Шулц

преди 7 години

В Румъния Новия райх наложи етнически германец за президет, след което превърна борбата срещу корупция в средство за налагане на про-германска диктарура. Новия Райх стана причина за войната, и разделенета в Украйна, където обаче, претърпя първата си загуба срещу Русия. Втората загуба я претърпя в Сирия, където Русия премаза наемиците, и показа на света откритото германско оръжие. Оказа се, че обама на оръжието е на стойност стотици милиони долари.

305

Борнео

преди 7 години

До Въпросче Защо толкова много българи искат да отидат в САЩ и Канада, пък потока от тях към нас е едва видим?:|

304

Аз

преди 7 години

А бе по-кой закон България трябва да има безвизов режим? ЕС има безвизов режим, България като член на ЕС допуска всички граждани, за които ЕС изисква виза, но България не трябва автоматично да ползва такъв, тъй като е присъединена страна и трябва първо да изпълни критериите за такъв режим. В договора със САЩ е записано, кои страни ползват такъв.

303

Анонимен

преди 7 години

България е била държава преди ЕС, но след ЕС няма да я има или ще е ислямска държава.

302

Дъч Шулц

преди 7 години

ЕС се превърна в проект за германско завладяване на Европа, и осъществяването на Нов Райх. В България Новия Райх се гради чрез правителството на ГЕРБ, и техните варвари. Чрез тях бг-то се превърна в основен източник на евтина работна ръка за Германия. Ако погледнете статистиките ще видите, че около 75-80% от 50те хиляди емигранти, които напускат България се насочват именно към Германия.

301

Аз

преди 7 години

Не го слушай този с визите. Договор със САЩ няма подписан още, има подписан с Канада и визите отпадат от Април. Недей пак да изопачаваш нещата. Пий си там евтина Руска газ и не подлъгвай хората.

300

Анонимен

преди 7 години

До ОтгворчеБългария има възможности да сезира съда за невзетети мерки относно визите и ще го направи.Бе нещо ЕС се изказа, че в близките 30-40 години този въпрос няма да се разглежда и никакви мерки няма да се сезира съда, отново шамарче от Брюксел за пълноправната членка на ЕС България що тъй, а како?

299

Анонимен

преди 7 години

В ЕС България се превърна в страната с най-висока смъртност и най-бързо намаляващо население в света след Лесото. Яжте банани! Алелуя! Оле!