81

Анонимен

преди 7 години

Поредното узаконяване на движението с превишена скорост и отнемането на предимството на пешеходеца на пешеходна пътека. Тези съдии са срам за българския съд.

80

Анонимен

преди 7 години

На Кресненското дефиле пътуваме в посока към Благоевгард от Петрич. Един джигит излиза от ленатата в обратната посока и тръгва да изпреварва един камион и две коли! Кара мъжа ми, виждаме че този явно няма да успее да се изпревари, преди да се блъсне в нас, но тоя тръгва. Трябваше почти са спрем, за да не се размажем.Направо лошо ми стана. Разбирате ли? По надолу имаше отбивка и мъжа ми спря мислех, че ще получа инфаркт. За мен ситуацията беше фатална. затова не карам. Знам си възможностите.

79

Анонимен

преди 7 години

Тези съдии деца нямат ли, родители нямат ли, те самите не пресичат ли на пешеходна пътека? Такива съдии трябва да ги **************************.

78

Кико BMW M6

преди 7 години

Брао на съда чи ми писна шматки дет ми присичат пътя сас скорос на *** вчера запуках един такав

77

Анонимен

преди 7 години

Значи според съдиите, мога спокойно да си карам с 200 км/час през пешеходните пътеки в населените места и пешеходеца трябва винаги да ме изчаква, както да чака да минат и останалите след мен и преди мен. Ако го блъсна, пешеходеца сам си е виновен.

76

Анонимен

преди 7 години

САМО ДЕТЕ НА ЗЕБРА Е ВИНОВЕН РОДИТЕЛЯ.

75

SA

преди 7 години

Ами тогава всяка пешеходна да е на легнал полицай,висок поне 50 см.,да има уребрения и т.н.,и да ги видим как ще минават с повече от 30 т.нар. шофьори!!

74

Анонимен

преди 7 години

Пешеходецът е господар на Подлеза и Надлеза . Лошото минало е виновно , че е направило малко такива . Затова пък доброто настояще може да направи много по- модерни такива . Проблемът не е само в хората , но и в Конфликтната Точка . Жалко , че това не е работа на съда .

73

Spiritus Rector

преди 7 години

Значи, ако правилно разбирам, за да не стъпи внезапно на зебрата, пешеходецът трябва да подаде молба, в три екземпляра, два дни преди стъпването на зебрата?

72

Тервел

преди 7 години

След като пешеходецът ще е виновен / или е съвина/ пешеходецът ще плаща за повредите по автомобила тоест хем ще е пострадал или мъртъв, хем той или неговите роднини ще плащат за повредите по автомобила, който е управляван с 150км/ч.

71

Gero

преди 7 години

Аз предлагам да разрешат огнестрелното оръжие свободно. Та значи преди да пресека зебрата вадя и показвам пистолета. А не са намалили, а съм ги пушнал.

70

Икономов

преди 7 години

За шофьорите има забрана да шофират пияни. Това е защото пияните хора не могат да правят точни преценки за скорост и разстояние, нито пък имат адркватни реакции.При условие, че от пресичащите пешеходци се изискват тия качества, абсолютно задължително е да се въведе забрани пияни хора да пресичат на пешеходни пътеки!

69

Анонимен

преди 7 години

Много пъти съм забелязал минават пешеходци на червено не се оглеждат просто българи

68

Анонимен

преди 7 години

Някой беше писал...колата не може да спре толкова бързо.....Ако не е на пешеходна пътека съм съгласен,но не става когато имаш знак и виждаш пътеката.ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА ПАЗИШ ПЕШЕХОДЕЦА,ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ ДА СИ ТИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ....На много места по светът съм бил,но такава дивотия има само у нас.Как да останеш да живееш тук като утре може да станеш.....курбан заради глупостта на шепа Мислители...Боже пази ни......

67

Би

преди 7 години

Има много просто решение - на мястото на всяка зебра светофар! Когато нещо не работи би трябвало да се премахне, няма значение как е в другите държави, все пак живеем в България.

66

Анонимен

преди 7 години

Бай Иван е абсолютно прав.Но вие като едни триполови евротолерасти го оплюхте.Първо в районът на пешоходна пътека скоростта е 30км и се преминава с повишено внимание.Слепите си имат бели бастуни,а от лудите никой не може да ви опази.Колкото до децата притичали за баничка,всеки шофьор е длъжен да си отваря очите на четири.И понеже вие преминахте на крайности,представете си някой да иска да си поговори с друг на зебрата и вие трябва да го чакате.

65

Анонимен

преди 7 години

Тук сред коментиращите има от оня биологичен вид, които се раждат с колела вместо с крайници, дишат бензин, вместо въздух, дефинират себе си като шофьори, а не като хора и се чувстват застрашени, ако около тях има неравни повърхности, до които колата им не може да достигне.

64

Анонимен

преди 7 години

Другата наглост на ХОРАТА ЯХНАЛИ КОЛИ е че законът и правилникът и книжката СЕ ДАВАТ НА ШОФЬОРИ. За да си пешеходец не се ИЗИСКВА КНИЖКА за управления на КРАКА. Егати, стана адски трудно да си просто човек на тоя свят. все на някой пречиш.Лежиш и ходиш(караш) КАТО ЗМИЯ. ТОГАВА СЪДЪТ ДА ПУСНЕ МАШИТИСТИТЕ ОТ ХИТРИНО И ДА ОСЪДИ ВЛАКА!ЛИЦЕМЕРИ!

63

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

62

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям напълно анонимен 53.Защо ,след като сме в Европа,не се учим от европейските закони?Ако се прилагаше техния закон тук,нямаше да има толкова сгазени пешеходци.