37

до 31

преди 7 години

не говори глупости - в закона ясно е е казано - щом третата партия върне мандата, Президената е ДЛЪЖЕН да състави правителство. Подразбира се, че е длъжен да го стори ВЕДНАГА , няма нужда от срокове.

36

noname

преди 7 години

До АнонименНикой не е застрахован от такова нещо, а и е по-добре шушумига отколкото мекотело и лицемер.

35

Расим Плевнюоглу

преди 7 години

Да запазим тиквената мафия възможно най-дълго! Стотици "бизнесмени" си чакат нашите пари, обещани им от нея! Да им дадем възможност да се разплатят!

34

М, да ...

преди 7 години

От ГЕРБ пък обвиниха Румен Радев в дезертьорство. Цвета Караянчева нарече позицията на Плевнелиев "изключително отговорна".----------Дори немога/неискам да повярвам, че ГЕРБ са толкова б.е.з.м.о.з.а.ч.н.о, арогантно и нагло стадо! Плевньо е пастир на стадото *** от ГЕРБ - по картината в кабинета на Плевнелиев!

33

Анонимен

преди 7 години

Да дам един лесен пример на г-жа Цвета: Г-жо, ако сте бременна в 9 месец и някой ви накара да кърмите нероден Петко, какво ще направите?Жалко, че и депутатите и т.нар. президент не знаят основния закон на държавата! Май трябва следващите да държат тест един по един и който не знае Конституцията няма място в парламента!

32

Анонимен

преди 7 години

Роско се прави на интересен ! Истината е , че се размотава и през това време "излишъка" отиде при правилните хора. Какъвто беше и замисъла , май.

31

Анонимен

преди 7 години

Костов също имаше правителство в оставка - властта не се предаде веднага на НДСВ.впрочем правителство в оставка може да има и служебен кабинет - някои се надяват точно на неразбории като съставянето на втория мандат на Бойко - над 40 дни дни се удължи ивотът на служебният кабинет на Близнашки. Той беслужебен кабинет в ОСТАВКА - но Герб, ПФ и РБ трудно стигнаха до съгласие и през това време ни управляваше Близнашки. Някои хора се надяват на това.

30

Анонимен

преди 7 години

Всичко си дойде на мястото, Плевнелиев изпълни поръката на началника си от село Банкя Бойко ще си ни управлява в оставка или не. Защо беше целият цирк?

29

Анонимен

преди 7 години

Нито Плевнелиев е саботьор, нито Радев е дезертьор. Не си заслужава досегашният президент да прави правителство за "честита Коледа." А Радев още не се е заклел, Избран е ,но официално встъпва в длъжност от 22 1 2017г. Истинският виновник е шмекера Борисов. Правилно, че и двата президенти не му влизат в къпана. Не може един самовлюбен нарцис да се подиграва с институциите както си играе с народа. А народа както си знае. Напролет на 2017г., както на есента на 2016г. Свят ще му се завие на Борисов

28

ХА ХА

преди 7 години

Абе Гоце, точно ти ли говориш за Конституция и за законност? Какво е нарушил бе, в закона не е упоменат срок кога да излъчи служебен кабинет! Виждате ли се какъв закон-недоносче са сътворили твоите червени дружки!И колкото да плюеш, Плевнелиев е два пъти повече Президент от тебе! Руска марионетка!

27

Анонимен

преди 7 години

И какъв президент е Плевнелиев, след като той, най-високопоставеният човек в Държавата демонстративно нарушава КОНСТИТУЦИЯТА ?!?Нямам думи ...

26

Идеалист

преди 7 години

Времето ви изтече.

25

Анонимен

преди 7 години

Тая кокошка Цвета много знае бе. Толкова е п*оста, че няма накъде. На 22 януари Радев встъпва в длъжност. До тогава е никой, какъв дезертьор? После вие първи щяхте да го обвините в нарушаване на какво ли не и да изтъкнете, че още няма права. Гърбавите са много нагли и п*ости. Писна ми от тези ла*нари.

24

Пенсионер

преди 7 години

До АнонименА кого да изберем - гробокопачите на България от БСП ли?

23

ined

преди 7 години

Ако Плевнелиев вече го е подкарал на уволнение, а на Радев още не му се работи, да дойда до 22 януари аз да да им върша работата ама ще ми дадат заплатите си, че без пари не бачкам

22

М, да ...

преди 7 години

Премиерът в оставка Борисов като главен виновник за създадената ситуация - кризисната или есктремна ситуация какъв е според парламента? пп. БГ е парламентарна републикаи единствено в естремни моменти Президента взема управлението! Настоящият Президент е Плевнелиев! Радев все още не е дал клетва да е Президент и за сега не е такъв, да не напиша е никой!ппп. Т.ъ.п.а.ц.и.т.е в НС к`во точно обсъждат и що губят времето в празни приказки и несъстоятелен спор!

21

до 15

преди 7 години

не си слушал внимателно. Царят също имаше правителство в оставка. Нямаше служебно правителство, а цели 40 дни докато не се разбраха за тройната коалиция си управляваше НДСВ просто не го усетихме. ПРи Станишев Бойко бързо влезе във Властта - за около седмица и не разбрахме за правителството в оставка, а после влязохме в поредица от служебни кабинети.

20

От моя гледна точка

преди 7 години

Служебен кабинет, защо ??? Те и без това ще ваканцуват.

19

Лъчо Мозъка

преди 7 години

На следващите избори пак ще съм дупетат. Боеко ще спечели. Комунистите са по зле и от нас. Боеко пак ще обиколи телевизиите и ще омае болшинството малуумници с избирателни права. По хитрите мургавелковци ще ги купи. И готово! Пак ще натискам копчето за тлъста заплата :DБачкай народе, опъвай!

18

Пенсионер

преди 7 години

До Безпартиен!Ти просто си морав кукундрел!