46

Българин

преди 7 години

То,и получава от държава много при свършване на мандата. Да му се отнеме и пенсията която ще получи от държавата.

45

Пешко

преди 7 години

До Каквото и да ставаРеволюция? Защо и кой ще я прави тая революция? Боко сам подаде оставка от малоумие или его, ако не го беше сторил щеше и да си изкара мандата

44

Плевневлиев не е пра

преди 7 години

Задължението му е щом минат 3-те мандата са състави служебен кабинет. Това кога на него му е удобно, ще има ли друг служебен кабинет след неговия, ще им ли друг президент - това са подробности. Той е длъжен да го състави, няма не искам - няма недей.

43

до Десен

преди 7 години

Първо бежанците ги пусна твоя идол, а и не виждам нищо лошо да избягат при Путин той поне със сигурност е мъж за разлика от този на снимката горе

42

Анонимен

преди 7 години

Президентът Плевнелиев абдикира от конституционните си задължения!!!! Чакаме реакции от съответните институции.

41

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** още ли не му е изтекъл мандата ?

40

Анонимен

преди 7 години

E няма такъв цирк наистина.Герберастите са едни пъзльовци, които искат някой друг да носи отговорността за 8-годишното им (без 9 месеца) катастрофално управление

39

Десен

преди 7 години

БСП тролчетата се скъсаха да реват, защото знаят, че излъчат ли служебен кабинет в това смутно време ще го ядат дебелия. Те знаят, че не могат да управляват и е лесно да кажат, Борисов е виновен. Като пусне бай Ердоган бежанците и пилотът Радев и Нинова ще избягат първи на изток при Путин.Плевнелиев политик и мъж на годината!

38

Анонимен

преди 7 години

С такъв президент и с такъв министър председател ме е срам, че съм българин

37

Каквото и да става

преди 7 години

не може да е по-лошо от това. АКо Герб спечелят за трети път следва революция. Да има Президент, който не спазва Конституцията - какво може да е по-лошо от това? Президентът олицетворява нацията, а този представлява само интересите на Герб и донякъде - на РБ.

36

Анонимен

преди 7 години

В случая Плевнелиев е прав, не той е виновен за невръстенията Бойкова. Банкянския хвърли за пореден път страната в хаос,'щото не му харесали изборните резултати, нищо не му пречеше да каже,,Избори на пролет"без умишлено да омаскарява всички, надявайки се неоправдано, че, ще се върне на бял кон.

35

Мнение

преди 7 години

Плевнелиев, самият ти си смешен, ти правиш държавата ни смешна. Махай се от там предсрочно, толкова си глупав и лицемерен, че не искаш дори да прочетеш какво ти е написано като задължение по Конституция. Нали си за върховенство на закона. Ами спазва го!

34

Баче

преди 7 години

А гербаджиите имат ли и те нещо друго между ушите си освен голяма УСТА?

33

Герб се загробиха

преди 7 години

това е тяхната марионетка и той извършва ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, за да спаси техните министри. НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

32

Баче

преди 7 години

Плевнелиев има ли нещо между ушите си?

31

ТАТО

преди 7 години

Плевнелиев е най-негодния управник на България!!!

30

NoEC

преди 7 години

Мишок!

29

Това е основната цел

преди 7 години

Борисов да управлява колкото се може по-дълго за да си покрие следите. Сега има дела срещу неговите министри, но те ще унищожат документите. Не знам дали Плевнелиев си дава сметка, че ако има правосъдие като правосъдие така сам се вкарава в затвора, веднага след като му изтече мандата

28

Баче

преди 7 години

Плевнелиев не подхвърли топката а наруши конституцията и извърши държавна измяна и то под диктовката на най- негодния премиер.

27

Най-смешното

преди 7 години

Плевневлиев сам е казал, че е счита за европейски начинът да спазваме Коституцията, а не я спазва.....вместо това ръси жалки оправдания.Смешни сме щели да бъдем.....В началото на ноември бе избран Радев - встъпва в края на януари - АКо Плевневлиев не протакаше толкова служебното правителство щеше да встъпи почти веднага и да има 3 месеца, и после следващото - още 3. Нямаше да е смешно.