27

Деси

преди 7 години

Да се оправят немците. А Хитлер развали ли им имиджа след Втората световна? А не се ли срамуват от Меркел? Всеки един от нас, който е зад граница е лицето на България и е отговорен за собствените си постъпки. Капка по капка вир става. Достатъчно читави българи има зад граница. Който има очи(от местните), ще прогледне, другите не можем да ги променим. Нека ни замерят замерят с кал, тя Земята се върти и истината винаги изплува. 100% се опитват да отколнят вниманието

26

Анонимен

преди 7 години

Егати и полицията имат 5 дена не могат да намерят един мърляв швед

25

Анонимен

преди 7 години

Ми тоя е от кадрите,на голямото ромско включване!Нека германците видят на кво са ги научили наще мили управници!

24

Анонимен

преди 7 години

Сега предвиждам как при следващото изпълнение от някой нелегален емигрант ,ще се приложи правилото ЕДИНИЦАТА не е мярка за множеството, от което произлиза.Само гледайте.

23

Анонимен

преди 7 години

Жена е замесена но не я арестуват.

22

Ей Сидни,

преди 7 години

може ли грамотен човек да направи толкова грешки в само четири изречения?

21

балконинг

преди 7 години

Бога ми, не мисля, че всички британци, например, са като тия, които събираме из канавките, нито че Британия е пропаднала чак дотам да спят всички разсъблечени в странни пози на плочките. а от израза "изпаднал германец" да не би всички германци да били такива, че да увредят имиджа на Германия.

20

Анонимен

преди 7 години

Простотията не признава народност, граници и почивни дни. Как може да се задават такива нелепи въпроси?

19

Президент

преди 7 години

Не знам защо делите роми и българи?Така като гледам как се развиват нещата след 15-20 г един такъв тарамбука ще ни е и президент...

18

Анонимен

преди 7 години

Трудно се намира квартира дори за 1200 евро,и с тримесечен депозит ти казват -ще видим ,ще се обадим,същото е и за работни места ,заради този ***!

17

Шоп

преди 7 години

Аз на метро у София съм се возил само два пъти, само от любопитство, иначе се придвижвам с кола, джип, мотор или колело.Струва ми се, че случаят добива вид на пропагандна акция.До номер 12Жената не е съобщила в полицията за инцидента, иначе щеше да има медицинско в първите 2-3 часа след случката.Берлинчанките така ли са свикнали - да ги ритат в метрото и те да се прибират спокойно вкъщи със счупени ръце?

16

Анонимен

преди 7 години

Той имиджа вече е увреден от неговите братя и то от доста време ...

15

Анонимен

преди 7 години

всеки нарушител на законите да си понесе последстията без значение от националност и принадлежност!

14

Maya

преди 7 години

Toi veche e uvreden......

13

Анонимен

преди 7 години

Германците, а в цяла западна Европа не правят разлика между българин и български ром, то реално разликата е минимална, почти няма, само дето претенциите на българите са до небето.

12

имиджмейкър

преди 7 години

А много ми е интересно какъв ли ни е всъщност имиджа дето се чудим дали го разваляме?Въпросът е по-скоро ... успя ли един ром от дпбрич да затвърди имиджа на българите?

11

до 5 Шоп

преди 7 години

Абе дано и на тебе да се случи , у софиа у метрото па ние после ша коментираме.

10

не

преди 7 години

няма да пострада имиджа ни. отдавна на българите зад граница се гледа като на втора ръка хора- прости, крадливи и диви балкански субекти.

9

Шоп

преди 7 години

Аз не бих обвинявал никого, без да е надлежно идентифициран като извършител.Защо жената веднага не е съобщила в полицията, тя реално няма медицинско за този инцидент. Тя е отишла на доктор чак след два дни.

8

Анонимен

преди 7 години

Няма проблем с имиджа ни. Всички знаят че българите са черни, некъпани,миришат лошо и просят. Винаги ,когато съм казвал ,че съм българин, са се учудвали : ава мие не изглеждате като българин, ние много добре знаем как изглежда българин, даже при нас тука в склада работи един. Mustafa, komen sie hier.Да ме запознаят, с други думи, със сънародника....