33

Гумен Радев

преди 7 години

На пострадалите ще даря синята си риза, която носих един месец по мегдани и телевизии по време на кампанията ми за презедент! Корнелиту ми я купи на панаира в Долно Гуйно!

32

Анонимен

преди 7 години

До До25гугъл умре

31

До25

преди 7 години

До АнонименНяма тайни, просто не умееш да ползваш гугъл:Етнически състав (2011)Община Хитрино Численост Дял (в %)Общо6 223100,00Българи86713,93Турци4 85377,98Цигани260,42Други100,16Не се самоопределят240,39Не отговорили4437,12

30

Анонимен

преди 7 години

За Европа явно сме селския и.ди.от и с пълно основание ни смятат за такива. Безграничната глупост на нашите управляващи е добре известна по света.

29

Анонимен

преди 7 години

Ти пък то общината нямя трикульор, камоли интернет.

28

не така

преди 7 години

Турци или НЕ пак са си българи пострадалите!

27

Галин

преди 7 години

Унгария е готова да финансира изграждането на нови къщи в Хитрино, които взривът тази сутрин разруши. Телевизия в Будапеща съобщи, че министър-председателят Виктор Орбан е изпратил телеграма до своя български колега, съобщи наш човек от унгарската столица. Освен обичайните при подобни трагедии приятелски думи, Орбан предлага и конкретна финансова помощ за семействата, останали без дом в тази предколедна трагедия.

26

Анонимен

преди 7 години

умре моше даян

25

Анонимен

преди 7 години

Няма значение от какъв етнос са! И те са хора, жертви на тиквено-комунистическия терор!

24

Анонимен

преди 7 години

На мутрата не ме пука за хората, важно е егото му и нарцисизъма .Щом предлагат помощ да е приеме и с общи усилия да възстановят щетите и хората да се върнат по домовете. Стига е тормозил хората!Той нищо не направи за 6години управление та сега ли. 80 евро пенсия, срам.

23

Анонимен

преди 7 години

Ама много вдлъбнати пишат тук.Един пише,че са малко по 324лв.да им се дадат.Ами,че ти им дай и по 30 000лв,но е много лесно да мрънкаш отстрани.Това са средства,за наи-належащи нужди,всичко друго е безплатно-мед.помощ,построяването на жилища,и др.Няма друга нация,вечно хленчеща и недоволна.Може само да съжалявате ,че изгубихте един кадърен премиер!

22

БГ бай Робин Ху*

преди 7 години

Той взема от бедните и ги дава на отрепаните!

21

Анонимен

преди 7 години

Поредната му простотия. За какъв се е взел да отказва помощ от името на бедстващите? И на тях ли ще им каже да си чакат парите от Орешарски. Да не говорим, че и понятие си няма от дипломация. Днес ще ни помогнат унгарците, следващият път ние на тях. Така се създава истинска дружба, не на база на пари, пазарлъци и далавери, а на взаимопомощ в тежък момент. На нас приятели не ни останаха вече.....

20

Анонимен

преди 7 години

ДО12 И АЗ СЕ ОПИТАХ ДА НАУЧА НО В ОБЩИНАТА НЯМА ДАННИ. ПРИМЕРНО , АКО ЧОВЕК ЖЕЛАЕ ДА НАУЧИ КАКВИ СА ХОРАТА В ХАВАЙ . Ще получи пълна информациа, за етнос, религия, население- мъже,жени , бели, черни.. Така пълна тайна. Общината св едно я няма?

19

4epa

преди 7 години

S HITRINO DA AMA 4UMATA BKP-BSP NIKOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Спокойно !

преди 7 години

До Един имигрантТърпяхме 7 години този човек на снимката, някои го наричат Трътлестия от Банкя. Преди това още толкова години го търпяхме като гл.секретар и за кратко като кмет. През това време той успя да опростачи около 1 млн. българи. Преди един месец 300 х. от този милион се усетиха и не гласуваха за него. Сега всички чакаме служебното правителство на Радев да го започне. Вероятно ще тръгнат от началото на 90-те,когато Трътлестия тарашеше пазарджиите в Илиенци и до днес.

17

Анонимен

преди 7 години

А застрахователната фирма коя, що още не е почнала да описва щетите?

16

Анонимен

преди 7 години

Има си хас за, 25 ранени и село от 1000 да искаме междунафодна помощ

15

Анонимен

преди 7 години

Абе защо никой не чи отговори какъв етнос са в хитрина или е тайна

14

Един имигрант

преди 7 години

И защо този човек отказва помощ? Този отказ трябва да се разбира, като гордост ли? Не става само с гордост г-н Борисов, трябва и помощ. Тези хора е можело да живеят в къщи, но както казват по-долу, сега вероятно ще живеят във фургони. Как ви търпи цяла България още не разбирам. Вие не подадохте ли оставка всъщност? Докога ще се налага да гледаме физиономията ви по медиите?! Не разбрахте ли, че омръзнахте дори на простолюдието с простите си изказвания?