39

Анонимен

преди 7 години

Русия е единствената стабилна европейска държава. ЕС е конструкция, която изживява последните си дни. Стагниращата икономика, все повече обедняващо население, вилнеещ хомосексуализъм, педофилия, мачкане на семейната институция, притеснение на коренното население и абсолютната импотентност на правоохранителните органи.

38

СССР

преди 7 години

До Западноевропеецуспокоявай се с папа Обама и мама Меркел.... скоро деди Тръмп ще ти е идол за ръководител на държава ....кравар

37

Лъчезар

преди 7 години

Автора на тази статия във вестник "Днес", подчертавам на сатията, не на доктрината за сигурност, трябва да е или много ***, или много манипулативен, или някаква комбинация от двете.

36

Анонимен

преди 7 години

Западналоеврогеец, питаш ти и отговор не искаш.

35

Западноевропеец

преди 7 години

"От какво се страхува путин?" Срещу комплексирания гном в момента се е изправил целия свят без няколко диктатора, така че комплексираният гном би трябвало да се страхува от всичко.

34

да бе

преди 7 години

Дойче веле отдавна не е пример за безпристрастна журналистика ..... дори иметому го казва ... в превод "Дойче велле" означава " немска вълна "

33

Анонимен

преди 7 години

Русия създава аналог на ЕС - Евразийски икономически съюз.

32

Западноевропеец

преди 7 години

Искам да попитам нещо русофилите: Абе вие кога ще спрете да го подкрепяте това комплексирано oлигофренче путин??? Не стига, че стана за смях пред целия свят с долните си гнусни лъжи ами и злобее срещу всички нормални държави. Той не заслужава да управлява и един ден, защото е мошеник, защото е злобно и комплексирано гномче и защото е малoyмен. Има обаче и по-прoсти - тези дето го харесват!!!

31

нормално

преди 7 години

подобна доктрина я има във всяка западна държава,дори и в България.съвременните технологийй позволяват да се извършват информационни атаки , зтова се разработват и методи и способи за борба с тях ...събират се днес 20 обучени психолози във Фейбоок..... почват да дърдорят простотий ...след 1 седмица в групата а вече хиляди ....накрая тези хиляди се изкарват на площада и се сваля правителството или президента ..такъв бе сценария в Украйна ...дори НСБОП има система за следене на соц мрежи

30

Анонимен

преди 7 години

Дойче веле вече са дале-взеле.

29

бай иван

преди 7 години

Момци не живейте в миналото, а бъдете реалисти. Русия няма интелектуалния потенциал да се противопостави на запада. Няма с какво. Единственото нещо което произвеждат руснаците е петрол и оръжие, твърде недостатъчно за да се нарекат световна икономика.ПС: Благодаря за минусите.

28

Sando

преди 7 години

Въпреки че прилича малко на Доби домашния елф, той е безскрупулен и манипулативен деспот Б. Джонсън за Путин

27

Анонимен

преди 7 години

Путин го е страх от троловете Спейс Х и Василев. АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

26

Анонимен

преди 7 години

Русия вече е на равнище на което може да даде отговор на всякакви действия на САЩ - военни, икономически, административни. Докато не беше готова, печелеше време и трупаше мускули. Сега вече е готова и картите са на масата.

25

Анонимен

преди 7 години

Доминиращото положение на САЩ отива в миналото. Новият световен лидер е Русия.

24

Анонимен

преди 7 години

Страхува се да не последва съдбата на Кадафи, но това ми се струва неизбежно вече ...

23

Анонимен

преди 7 години

Средната класа в ЕС се топи, кризата се разраства.

22

Анонимен

преди 7 години

ЕС е по-нестабилен от всякога и не внушава доверие.

21

Анонимен

преди 7 години

Последните 6-7 квартала в Алепо са на път да бъдат очистени от поддържаните от демократичната общност т.н. ССА - ИДИЛ .Може да има и американски инструктори и сега ще започне вой и заклеймяване на Русия и Асад Няма ли достопочитаемият сайт да напише нещо за тази найстина новост -евентуалното падане на последните остатъци на ИД -ССА в Алепо ?Или тази тема е секретна ?

20

Анонимен

преди 7 години

DW е като винаги пише разни глупости :))) Факт е, че Путин световен лидер 1 и много му дреме какво е кажат пудели от САЩ и ЕС.