44

Бял европеец

преди 7 години

Очевидно е, че са мигранти! Немците не пият бира и не носят бради!

43

Анонимен

преди 7 години

ЯСНО СЕ ВИЖДА БРАДАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!!!!ТЯ СЪЩО ИМА ВИНА ЩОТО СИ Е НАВРЯЛА РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ!!! ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЪРВИ ВНИМАТЕЛНО ПАК МОЖЕ ДА СЕ ПОДХЛЪЗНЕ!!!ИЗВОДА Е:НЕ СИ ДРЪЖТЕ РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ КОГАТО СЛИЗАТЕ ПО СТЪЛБИ!А ДРУГИЯ ИЗВОД Е МАХНЕТЕ МЕРКЕЛ И БОРИСОВ КОИТО САМО ЗА ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ СА ПРОТИВ ЕМИГРАНТИТЕ А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ СА ИМ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ!

42

Писна ми

преди 7 години

Ние българите сме с Русия. Тъпата Германия сама си е виновна. Ако боко *** последва примера на своята учителка Меркел и напълни България с бежанци, аз отивам при братушките - някъде в Сибир сред природата, далеч от гейовете!

41

Анонимен

преди 7 години

Канят ги, радват им се... явно им харесва. Всъщност в Германия вече има над 5 милиона брадати с германски паспорти, които след години ще станат 25, после 50 и така. Всеизвестно е, че всеки брадат има поне по 1-3 жени и всяка от тях ражда средно по 5 деца, така че всичко е въпрос на елементарна математика. Въпрос единствено на време арабелите да изместят европейците от собствените им държави, а часовника върви.

40

хм

преди 7 години

после да не се чудите като германците почнат да маршируват....

39

Анонимен

преди 7 години

"Германката" доста черничка, прилича на нашите "българи"?

38

456

преди 7 години

Да "милите бежанци",изнасилват ,убиват ,гаврят се с германците ,НО танте меркел реве ли реве,Русия е врагът! Абе тая да не е със старческа деменция????А германците да не са ***......???

37

Анонимен

преди 7 години

Длъжни са да свикват. Не са малко брадатите към милион и нещо си покани на селфи баба яга. Така че оправия с тези няма. Или ги коляш или те колят. Две мнения по въпроса няма. Те са израснали при такива условия от бебета че проливането на кръв не им прави никакво впечатление. За тях смърта на човек е нещо обикновено което е ежедневие притях. Е каквото повикали такова се обадили. ДОБРЕ ДОШЛИ. НАЛИ С ТАКИВА ПЛАКАТИ ГИ ПОСРЕЩАХА НА ТАЗИ НАБОРКИТЕ.

36

63034

преди 7 години

Защо толкова късно европейското общество нау(ава за тази безпардонна гавра? Как така ще искат жертвата да разпознае нападателя - той я е ритнал в гръб? Защо охранителите на метрото и спецслужбите не са го арестували веднага - надявали са се, че случаят ще сотане скрит, нали1 както забавиха инфорацията за безобрадията в Кьолн! Хулигани беснеят необезпокоявани, но медиите са цензурирани до спиране на дъха - браво Меркел, браво Ангелинке!

35

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ СИ Е ВИНОВНА ЩОТО АКО БЕШЕ ДЕПОРТИРАЛА И 10% ОТ АФГАНИСТАНЦИТЕ ПАКИСТАНЦИТЕ И АЛЖИРЦИТЕ ДРУГИТЕ ЩЯХА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ!!!А ГЕРМАНИЯ НА МЕРКЕЛ ПРОВЕЖДА 100%-ТОВА ПОЛИТИКА НЕ САМО НА НЕВРЪЩАНЕ А И НА ПРИЕМАНЕ И НА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ЧУЖДОЗЕМЦИ!!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Немчулята сами си го докараха на главата! По времето на другаря Сталин такива неща бяха невъзможни

33

Анонимен

преди 7 години

Президентът на Филипините поздрави наркобандитите: "Честита Коледа, ще ви бъде последната!"От 1 юли досега в страната по официални данни са убити 5636 наркомани, дилъри и наркобосове при специализирани акции и проверки. 37 449 души са арестувани, а 807 659 са се предали на властите за лечение и съд.

32

Анонимен

преди 7 години

ЕС пълни Европа с тези *** и очаква да сме толерантни. Ето ви ги "уплашените от войната" бежанци.

31

Анонимен

преди 7 години

На втория индивид, който я обира и явно е в една компания с извършителя,,милите" дойчовци, даже му скриват лицето , е то бива, бива толерастия, ама това си е чист мазохизъм, хак да им е !

30

Анонимен

преди 7 години

Родителите на изнасиленото и убито момиче преди дни казали,че ще удвоят усилията си за доставки на още големи количества бежанци.Съвсем сериозно.Сигурно им е харесало.Сетих се ,че преди години когато четох разказите на разни руски войници през ВСВ как всъщност германски жени и момичета им налитали за секс потръпнах отвратен-как е възможно да лъжат така... А то май било истина.На тях им харесва?!?!

29

гара разпределителна

преди 7 години

До ля ляПостановка не, направо дъблинска. Лошите побойници де са регистрирани, дорите ядрени инженери във фабриките. Не ги мисли немците, по селекцията са ненадминати..

28

Анонимен

преди 7 години

Мобилизация на всички мигранти и изпращане в Сирия и Ирак, да се бият срещу ИД! Чак след това молбите им за допускане в Европа ще се разгледат и отхвърлят.

27

Сто

преди 7 години

Най-вероятно мигранти. Това, че пият и пушат е резултат от свободата, която им дава Европа, но ритането в гръб на жена (за тяхната култура просто ***) е нещо нормално, дори нямаше реакция от останалата ***.. Тоягата един ден ще се обърне това е ясно, няма интеграция за култура тотално различна от европейската.

26

ined

преди 7 години

Ни можи да бъде, гостите на фрау Меркел са все вискообразовани ликари и айти специалисти

25

Анонимен

преди 7 години

На видеото виждате "великият" план на Брюксел.