116

Анонимен

преди 7 години

Провеждането на успешни международни преговори без мощна армия е невъзможно!Другото е разговори между пед-ераси...

115

АТАКИСТ

преди 7 години

Нострадамус, няма нищо по-хубаво от това да се гордееш с произхода си, но тоя дето се е писал Турчин тук- той си е жив потурчен българин. Но да знаеш,че си потурчен българин и да се имаш за турчин- Няма нищо по-жалко на този свят...Кара Ибрахим! Няма такава болка да виждаш майка си в съзнанието си красива българка в носия и да колиш народа си! Тоя с ник Турчин, както и всички в този сайт мислещи се за турци са едни Кара Ибрахимовци..искащи един ден да стане турско у нас! Толкова за тия!

114

Анонимен

преди 7 години

Не съществуват финансови кризи,защото не съществува финансов капитал!Има икономически кризи,защото управляващите "партийци" са неуки,некадърни,нямат опит,не работят,лъжат и са безотговорни!"Парт" в превод означава "част"от нещо.Т.е. ръководството на всяка партия,вземайки властта, по определение се стреми да "приватизира за партията" резултатите от труда на цялото общество.За това и Сталин е разстрелвал и пращал в Сибир редица "партийни" ръководители,борещи се срещу народната съветска власт!

113

Нострадамус

преди 7 години

И последно турция ще се разпадне на 3 или 4 части и ще престане да съществува като такава. Това ще е Божието наказание за алчността им към чуждите земи и територии, които проявяват дори и днес в Сирия и Ирак и зверствата, които са вършили толкова много години срещу толкова много народи. турция ще погине. Казах и така ще бъде.

112

Нострадамус

преди 7 години

До този, който се гордее, че е турчин. Първо ти не си никакъв турчин, а един обикновен ***. Второ да си турчин не е гордост, защото турците са сбирщина и на времето названието турчин се е употребявало като обида към тях. Трето никой не има турците за хора, защото германците приеха закон, който не допуска двойното гражданство именно заради турците, който са родени там да избират турци ли са или немски граждани.Четвърто турция ще види ЕС, ама през крив макарон.

111

Руските ракети

преди 7 години

Ей това камионче на снимката е междуконтинетнална ракета с 12 или 24 ядрени глави .Преминава по 2 500 км а главите се пръскат в различни посоки .На практика последствията са колкото 12или 24 Хирошима с една ракета .А в подводниците има над 100 броя по 24 ко става от планетата не разбрах .И половината да се спрат планетата ще е осъкатена и негодна за живот поне един век .

110

Анонимен

преди 7 години

aLooo

109

Спас

преди 7 години

Много приказки в тая статия? Пишете само, че руснаците са най-велики и толкова! Особено когато скоро към тях ще се присъединят и другите временни държави от руския мир, Украйна и Белорусия, ще са непобедими както винаги!!!!!!!:)

108

Анонимен

преди 7 години

ALoooo

107

Анонимен

преди 7 години

От голямата казарма Русия - НИЩО НОВО !

106

Бай Ристо

преди 7 години

Русия подобно на близкоизточните държави Сирия,, Ирак и т,н, не може да вирее без наличието на силна диктатура. След отпускането на желязната хватка на КПСС, нещата тръгнаха стремглаво надолу, и едва след появата на Путин на манежа нещата се стабилизираха и тръгнаха нагоре. Единственото полезно нещо което стори пиянката Елцин,беше да лансира Путин на политическата сцена.

105

Анонимен

преди 7 години

до 152: "Русия спаси света от фашизма, ще го спаси и от ислямизма!"Е, как го е спасил, като "фашизма" е пред вратата и, а "ислямизма" е в задния и двор !?

104

шипка

преди 7 години

Русия спаси света от фашизма, ще го спаси и от ислямизма!

103

Анонимен

преди 7 години

Безспорно Путин вкара някакъв ред в разпасаното руско племе , склонно към саморазушение, така че имайки предвид културните особености, той е най-добрия вариант за тях.

102

юбералес

преди 7 години

''Над една пета от бюджета за военни цели'' .......тези хора са готови на всичко, да не си оправят пътищата

101

АТАКИСТ

преди 7 години

до 146Турчле, алкохола май в повечко ти дойде.Не ти да идваш при мен...аз ще те търся тия дни. Споко!

100

гешев

преди 7 години

Подкрепяме атакиста!Турците са га.до.ве и трябва да се утилизират с ядрени бомби!А тези, които се бият в гърдите, че са българи, да погледнат какво остана от Родината ни!!!!! За съжаление почти нищо!група кан Телериг

99

До Ястреба османски

преди 7 години

Какво ми сравняваш Путин с изк.укалия Ердоган . Путин го уважават всички , а изперкалия ви Ердоган е пълен куку.

98

АТАКИСТ

преди 7 години

до турчин 141, аз съм Българин, ти?

97

АТАКИСТ

преди 7 години

до 138...Разбира се никога Мутрата На власт. Повече от Златен пръст е това!Уви...не Успя златото пред злокобната жажда за власт на Тиквата!!