110

Георги

преди 7 години

Руснаците сами признават че СУ е тежък за Кузя, Боби обаче пак блее - Украйна много се изложи

109

Георги

преди 7 години

До Боби, Ясно заради петрола в Кавказ дето давал повече бензин. Разкажи сега защо през ВСВ само руските танкове ( най добрите в света за това време) бяха с дизелови двигатели?

108

Георги

преди 7 години

А , Боби, забравих да те питам. Като говориш как руснаците ползват техника там където американците ползват човешки труд, разкажи ни за строежа на Беломорканал. За високотехнологичните лопати разкажи, колко работника са загинали разкажи, за какво са били осъдени разкажи.

107

Георги

преди 7 години

Боби, кажи честно, трактора с реактивен двигател за снегорин ли го ползват? Абе да не е той глътнал въженцето и затова да е пльоснал самолета? Знаеш ли, на самолетите може да си монтират ски и да закантват по палубата. Хем няма да падат във водата, хем ще си спестят реактивни снегорин.

106

Анонимен

преди 7 години

Нямат край руските унижения!Само те, наивниците си мислят, че все още някой ги има за 'велика империя'.Пълен смях от Хавана до Ханой хаха

105

Георги

преди 7 години

До 118,Как на кой бе? На братята руснаци. Как въобще може да се чудиш. Като видиш подобна изцепка трябва веднага да се сещаш.

104

Радвам се :)

преди 7 години

Явно руснаците са гола вода отвсякъде вече...

103

Георги

преди 7 години

Боби, Боби, стига че ще се спомина бре. Ти някога карал ли кола с автоматични скорости? Кое копче натискаш или не натискаш като спираш? Или ако ти изскочи майка с дете ще ги прегазиш и ще обясняваш че не ти обяснили за копчето?

102

aaa

преди 7 години

На самолетоносач аварии стават.Там наистина се излита и каца трудно и от един инцидент пишмат атлантиците и откровените европе.ерасти се попикаха от кеф.А за брадатите" демократи" в Алепо и за пердаха които ядат ни ред в това лъжливо сайтче.

101

Анонимен

преди 7 години

Русия и качество = етиопски скиор :)))

100

Георги

преди 7 години

Ехх Боби, Боби. Американците потопили Курск.Чернобил кой го запали бе Боби? На Кузя спирачното въже кой го сряза бе Боби? ЗАЗ ката кой я произведе бе Боби? Американците ли са виновни за гробокопача на Комунизма ЗИЛ 131? Самосвали на бензин Боби, не е шега работа. 1 седмица върви, 2 седмици го правиш. За БТР рите с 2 двигателя от ГАЗка нещо да кажеш? Или и таз гениална идея е американска?

99

Евгени Георгиев

преди 7 години

Георги, може и да е прав за трактора с реактивен двигател.През 1989та, с очите си видях реактивен двигател, монтиран на камион. В центъра на Шумен. Турците протестираха и вътрешни войски изкараха водно оръдие и този двигател да плаши хората. Беше много смешно, защото като почнеше да духа в някаква посока, хората се местеха и той тръгва да маневрира и докато се завърти, хората пак се местеха.До ден днешен се чудя на кой *** изобщо му е хрунало да се направи такова чудо. Идиотска работа.

98

21634

преди 7 години

До АнонименПриятел, не сравнявай Русия с България, Русия се има за Велика държава а пък ние сме най-бедни в ЕС и пак живеем по-добре от тях. Направи си сам изводите.

97

Кво стана с Армата

преди 7 години

Запали ли ;)Или все на бутане-теглене я кара ?Също като руски самолетоносач :)))

96

xnc

преди 7 години

Той неандерталеца Песков, даже и да се наАкат руските въздушни клоуни-ще ги направи герои! Това е новата партийна линия спусната от Жужето с клатещи се крачета!!

95

Анонимен

преди 7 години

На 5 декември 2016 г. 15.51 киевско време във Френска Гвиана от космодрума Куру се проведе успешно изстрелване на ракета-носител с украински двигател, извела в орбита турски разузнавателен спътник Gokturk-1.СЛАВА УКРАН Разбира се, тази новина просто няма как да я видите по големите ( и свободни хаха) нашенски медии!(Авто)цензорите ще я удушат още при най-плахия опит да я качат в програмата!

94

Анонимен

преди 7 години

Вероятно въжето е плетено в някой кальхоз?!

93

Руско качество

преди 7 години

Курск не можа едно торпедо да изстреля и се гръмна сама :)))Голяма работа е Курск, лицето на руския подводен флот ;)

92

Смяааах

преди 7 години

"...Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните..."Затова ли потъна Курск?Затова ли не пали Армата?Затова ли руските самолети падат ?

91

Георги

преди 7 години

Ех Боби, Боби, не им викай рашки, че ще ти спрат заплатата. Кажи сега пак да се посмеем , верно ли са монтирани реактивен двигател на трактор? Разкажи за редосеялките с вертикално излитане. Ако бяха ги ползвали тях на Кузя, нямаше да им трябва въже за спиране. Ама руска му работа , кой да се сети.