27

Западноевропеец

преди 7 години

По-долният ми коментар е за 25 не за 26.

26

Западноевропеец

преди 7 години

До 26Знам това, но ако не си забелязал веднага след като бе избран за президент нещастните случаи в България се увеличиха!

25

Анонимен

преди 7 години

Това ако не е номер на Боко,па на. Заключиха ги та да протестират и шопера да се тупа в гърдите и да казва-при мен това го нямаше.Плитко,та чак вдлъбнато.

24

до западналоевропеец

преди 7 години

"Дойде радев на власт и убийствата, катастрофите и безредиците се увеличиха!"Радев още не е дошъл, куха главо. Радев идва през януари, когато ще изтече мандата на Плевнелиев, тоест в момента Плевнелиев все още е президент.

23

Западноевропеец

преди 7 години

До Доброто победиЗащото радев е долно, комунистическо подлярче!!! Ето защо не си спазва обещанията.

22

Българина

преди 7 години

Предстоят преговори!?!! Вие нормални ли сте? Имаше ли преговори преди да нахлуят, да си е ат май лицемерна. Тервел дали е водил преговори с ислямска държава? Това е наследството на герб и баш башибозука, и още не му било ясно защо имаше отрицателен вот

21

Анонимен

преди 7 години

За пореден път ставаме свидетели какви нещастници служат в жандармерията и полиция и от какви хора се управляват. Ако това се случи в Германия, щеше да е мазало и нямаше да има никъде информация, че са ги били, камо ли пък видеозапис. Тяхните закони са по-либерални, но тежко ти, ако посегнеш на полицай. А тук българските жандарми бяха засипани с камани и ... нищо. Ами нека им!

20

Анонимен

преди 7 години

Да се връщат в Тора Бора и там да си живеят на свобода по пещерите!

19

Западноевропеец

преди 7 години

Дойде радев на власт и убийствата, катастрофите и безредиците се увеличиха! Трябваше да гласувате за Цачева, но нали повечето български мъже-комплексари сме с патриархално мислене, как да изберете една интелигентна жена за президентския пост. Предпочетохте комуностическа пoдлога, присто защото е мъж! Зчради такива като вас ме е срам, че съм българин!!! :-(

18

Анонимен

преди 7 години

"Като ви погнат тези мигранти с камани и тояги, ще хукнете да бягате,"Ще ги смажем от бой.

17

Nadia Nikolova

преди 7 години

Те могат много неща да искат,но след като са си позволили да преминат границата незаконно и след като са на издръжка на държавата да мълчат.Как искат да се придвижват свободно след като очевидно не са в добро здраве и това съчетано с лошата хигиена представлява опасност за другите.

16

Доброто победи

преди 7 години

Дай ми снимки на "Патриотите" пред лагера и второ Радев друго разправяше пред изборите -обеща на цял Харманли на предизборна среща, че щял да ги изсели.Защо не ги е изселил до момента?

15

Анонимен

преди 7 години

Те и кюрдите в Турция това искат амаааа....

14

Анонимен

преди 7 години

Надявам се, че жандармерията им е надула главите.

13

Анонимен

преди 7 години

като са пострадали прозорците на столовата,ще ядат на студено. ако искат нови стъкла,да ги удържат от храната. да видим дали още ще трошат и палят.....ама и те къде ли са виждали стъкла в пустинята.

12

Анонимен

преди 7 години

Те се пъхнали в леглата при жените им, но ще водят преговори с тях за свободите им!

11

Анонимен

преди 7 години

Патриотите са пред лагера, а Радев още няма никакви пълномощия, за да се меси!

10

Анонимен

преди 7 години

Бунтът трябва да се смаже, а не да се институционализира! Какви са тези контактни комитети? Още утре ще започнат да поставят условия и да ни изнудват.

9

Дим

преди 7 години

Кой не иска свобода?Ама попаднали са на погрешното място.Тук свобода и за нас няма.Нашите баби и дядовци си проспаха живота тесногръдо и сега се вайкат що пенсията малка що няма лекар.Нашите родители си проспаха живота сега и те се вайка що е такава държавата.Сега ние които сме останали в България си пропиляваме живота и после ще се вайкаме.Нямаше да има болни лагера акоимаше адекватна медицинска помощ и нямаше да са затворени.Ама затова трябва хомогенно общество с общи интереси

8

Анонимен

преди 7 години

Хората са свикнали на редовен полов живот.Искат да пъхат нещо свежо навън, и протестират.