53

Превенция

преди 7 години

Основната функция на наказанието НЕ Е превъзпитанието, а ПРЕВЕНЦИЯТА. Ако знаеш, че те чака затвор при косматите чичовци със сигурност ще се замислиш преди да направиш някоя простотия. А това богаташко идиотче ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ защото такава ни е държавата. КОРУМПИРАНА.

52

bolbov

преди 7 години

По човешкото време на комунизма сталин ски период за подобни деяния минимум доживотна а конкретно и разстрел.Други подобни да не поглеждат към кола когато са пили.Това е смисъла от наказанието.

51

Отврат

преди 7 години

За милиони НЯМА закони. Тате ше плати на куките, на свидетелите, на вдовицата. Малко рев и сополи и всичко шъ съ оправи.

50

Анонимен

преди 7 години

Ужас, тази жена от мизерия е принудена да говори такива глупости, защото сега ще поемат издръжката на децата и - разбирам я до някъде, мизерията е страшно нещо, а тя е сама с три деца. Но с пари живот не се купува и починал не връщат, ужас, ужас, ужас, направооооо кошмарна история. Младежа е рецидивист с едно и също нарушение довело последния път до фатален край на трима души, въобще не трябваше да го пускат, а да го съдят по бързата процедура и да си излежи наказанието ефективно.

49

Анонимен

преди 7 години

Народът страда, защото това си е избрал, приятел.И аз съм работил по света, но такъв народ като нашия никъде няма. Тъпчат го, мачкат го, а той само преглъща. Опитвах се да им обясня, те само едно си знаят: "Бойко ще ни оправи! Слави ще ни оправи!" и дотам.Ако можеш да промениш това - идвай тука и се пробвай. Успех ти пожелавам, дано се справиш.

48

Анонимен

преди 7 години

до 23 Кучановнищо ново няма тука пияно пи6леме с ауди убива двама човека третия почти. после тати вади портфеила и всичко е простено. аз се подисах в петиция ком наистина искам това пи6леме да лежи ДО КОГА ЗА БОГАТИТЕ И ЦИ.ГАНИТ.Е ЗАКОНИТЕ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВАТ

47

|V|art!n

преди 7 години

Това е разликата между мен и теб приятел. Твоята ценностна система е на думи само. Работя като мениджър в банка в Германия и правя над 100к евро на година. Ама не ми е през ..., че народа страда и хората няма какво да ядат. Такива с ценностна система като твоята, с мотото важното е аз да съм добре докараха света до това състояние. Но щом народа търпи, явно си заслужава съдбата.

46

До ХА-ХА-ХА

преди 7 години

Мога да ти разкажа каква жена е;) От уважение единствено към Наско и децата няма да го направя.

45

Нищо лично

преди 7 години

Тази вдовица я направиха медийна звезда. Няма лошо, но има още две жертви в тази катастрофа. Къде са близките на починалата жена и момичето в кома. Подхвърля се по едно изречение за тях. Те нямат ли нужда от помощ? Те ще простят ли на сополивия младеж? Колко пияни и без книжка убиват на пътя? Много! А къде са близките им? Нямат ли нужда от помощ?Лицемерна държава, лицемерни медии!

44

еделвайс

преди 7 години

Понякога нараненият казва - аз прощавам, нека Бог го съди. Такъв е и моят принцип. От Божието наказание по- справедливо няма. Това не означава че когато някой прости-той е и забравил. Не! Болката си остава. Завинаги. И още: Аз не приемам Исус, който според някои е наш спасител, който ще опрости греховете ни. Аз приемам онзи Бог-Създателя. Онзи, който е решил кога и как да дойдем на този свят, каква дарба ще ни даде, каква мисия в живота ще ни определи, и кога и как да напуснем този свят. Слава!

43

Анонимен

преди 7 години

А може и да съдиш убиеца и пак да получиш обезщетение.Но, явно, бащата е дал по-добра оферта, макар че извънсъдебните споразумения са забранени вече в такива случаи.

42

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Лесно е да обвинявате тази майка. Питате ли я обаче как ще отгледа три деца сама ?Мъртвият от гроба не може да вдигне. Дори 100 години затвор да получи момчето, децата пак ще останат сираци.Така пред нея има две алтернативи - да иска мъст за загиналия си съпруг, а децата и да растат в мизерия или да прости на убиеца и да получи достатъчно пари, за да отгледа децата си в що годе нормални условия.Освен всичко друго трябва да си интелигентен човек, за да умееш да прощаваш. Тя явно е такава жена.

41

Диана Герова

преди 7 години

Греши се веднъж! Това не му е първи път да кара с висока скорост - за мен е необходима присъда - ефективен затвор. Защо притесняват сега жената - тя ще каже това което искат. Искамв да чуя, че му прощава след една година. Тогава ще повярвам, че знае какво говори и наистина го мисли.А това ефе - няма смисъл да говорим - в затвора и това е. Докато реват и обещават и най-вече ние им вярваме ТАКА ЩЕ БЪДЕ.Утре ще седне зад волана и ще вземе поредните жертви. Като е решил да се самоубива - добре.

40

Анонимен

преди 7 години

Аз имам ценностна система и не ровя по кофите.Стига с тия кофи, вече имаш цял ЕС. Ако си кадърен и имаш малко мозък в главата, ще ти е през дедовия и за Боко, и за цялата тая пасмина. Вдигаш си дисагите и работиш, където ти е кеф.

39

Анонимен

преди 7 години

Тя може да му е простила но Съда не трябва да му прости ! Тук имаме непредумишлено убийство на повече от двама души извършено при утежняващи вината обстоятелства, а именноо неапазване на правилата към закона за движение по пътищата! Каране с превишена скорост в нетрезво състояние! За мен това са 10 години затвор! Аз самият никога не пия когато ще сядам зад волана. Или пиеш и ползваш градски транспорт такси друг те кара не употребил алкохол!

38

Зомбита

преди 7 години

Само това са останали в България и 5000 нормални! Друго май няма

37

Kръвен данък

преди 7 години

До Анонимен 18Аз бих се поставил на нейно място.Ако ми убие дете - елиминирам го и аз.Kакто е в Албания ,,кръвен данък''.Не им искам крадените пари.Направо с двуцевката у главата в съда.Поне някой тогава ще лежи в затвора.Нормално е да е по бедния.А тая *** затри 3-*** човека

36

Анонимен

преди 7 години

Тези ценности не са от вчера, пич."Тази кола не се проверява", "Ти знаеш ли кой съм аз? Другарят..." и т.н. са си все от време оно.И понеже ни управляват издънките на същите тези хора, макар че сега са капиталисти, си карат пак постарому. Просто така са ги учили и така са свикнали.

35

no name

преди 7 години

Тя жената си го каза, че ще има 2 групи хора. Няма нищо лошо да приеме пари от тези хора, но стига да са го направили от добри чувства, а не както е в случая снимки в медиите как му пращава и пр. Това си е РR от страна на виновните, за да потошат хорската ненавист, а от там медиите да позабравят и всичко да се забрави.Просто не е това начина.

34

|V|art!n

преди 7 години

Ценностната система (такава за каквато ми говориш ти) противоречи на ценностите на капитализма. Нали усещате парадокса вече 25 години? Безскрупулни мошеници успяват, такива с ценностна система ровят по кофите. Останалото са клишета за нискоинтелигентната масовка. Не казвам, че комунизма беше по-добрата система, но тоя див капитализъм е също толкова лош и води именно до такива несправедливости, каквито виждаме с пияния убиец. Проблема е системен!