22

BG

преди 7 години

Сега да ви е честито ! От президенството ще вони на километри на алкохол, щото трезвен военен аз лично до сега не съм виждал ! И второ - страх ви е от бежанците - избрахте военен ! От тук нататък, никакви оплаквания че пенсиите били ниски, че нямало учители, че пътищата лоши - военните знаят само едно - да харчат пари за оръжие ! Радев го каза - основен приоритет - сигурност ! Чудесно ! Яжте сигурност ! Като няма учители - водите си децата в поделенията при военните, те да ги учат !

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМного правилно за съжаление :(

20

Анонимен

преди 7 години

Следва дъъъълга командировка на Моника Макувей в България.

19

Х. Петър

преди 7 години

Сърдитко Петко...Следващият път да не му е празна торбичката...

18

BG

преди 7 години

Ей, няма угодия - ако не си подаде оставката - що не я подал, ако си я подаде - било безотговорно и инфантилно И първия път и сега, когато си подаде оставката, Борисов направи така че България да изглежда демократичен рай и европейска държава особенно в очите на държави като Сърбия и Македония - вижте техните коментари ! Най -голямата заплаха за демокрацията е точно това - окупирането на властта както правят комунистите ! А човека това прави - като не ме искате - тръгвам си !

17

do19

преди 7 години

Не планирана, самата физиономия на Борисов снощи го доказва. Не вярвам да е толкова добър актъор - та на него му се плачеше

16

Гошу

преди 7 години

"Оставка на кабинета "Борисов" 2 е факт: Какво следва сега?"Какво следва ли? Ами ще ви кажа: тези които гласуваха за Радев ще го усетят най-добре и най-силно, а голяма част от тях са пенсионери. Както казват любимите на Радев "братушки": поживем, увидем. Ама после да не псувате банкянския ***, щото той толкова си може с егоцентризма си, поне остана честен и подаде оставка. Имаше стабилност, това поне беше +. От тук нататък сте вие, заедно с последствията, разбира се :))

15

Анонимен

преди 7 години

За пореден път - демонстрация на пълна безотговорност и инфантилност.

14

реалист

преди 7 години

За втори път подава оставка през ноември месец.

13

Анонимен

преди 7 години

как какво?Следващото правителство да се потят с неговите малки заеми :)

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Няна ад занерат блоката костана докаде иа одкарахме,Боко куга избори.

11

До 9

преди 7 години

Ами, никой не го кара да си подава оставката и да обещава ей така, през пръсти.И на кой се сърди в момента? Всички му виновни- ДПС< БСП, ДСБ, Капитал, Дневник, Пик, Бивол и т.н.Сашо Диков му задеде един смислен въпрос снощи и всички гербери побесняха.Първо трябва да се замислят, защо народа ги наказа.А и хората гласуваха против Цецка- защото не ставаше.Никой не го кара да бута и правителството. Има мнозинство и в НС. Кой го бие в момента да предизвиква политическа криза.??

10

Дракона

преди 7 години

Как какво следва? Започва просперитет и благини за всички. Няма вече страх, ще дойдат нормалните партии БСП и ДПС да направят България отново велика

9

Анонимен

преди 7 години

Следва правителство в оставка за 3 месеца.После като има избори ще пробва да се върне за пореден път на "бял кон".

8

мур зилките

преди 7 години

мур зилките днес сигурно са много щастливи

7

murzilkite

преди 7 години

*** днес сигурно са много щастливи

6

Анонимен

преди 7 години

Викайте Орешарки бързо че стана страшно.

5

Анонимен

преди 7 години

Бойка трябва да даде път на младите в тази партия. Не само Бойко, всички партии до един трябва да се оттеглят и да дадат път на младите.Ако говорим за БСП (или социлисти), тогава истински социалисти, не бивши комунисти. Герб- може и без Бойко, това не е футболен мач и залагания (ако това ще направя онова...). СДС - или демократи, тогава истински демократи. Дайте път на младите, да тръгне тази държава напред. Станишев, Бойко, Румен Петков, Доган, Местан, и т.н., изхабени сте

4

реалист

преди 7 години

Бойко предаде България и партията си, заради егото си.

3

zeus

преди 7 години

Пак стигаме до момента, в който Роската ще назначава кабинет. Дано поне в края на мандата си един път бъде мъж и назначи читави хора, а не каквото му кажат от Козяк!