54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А твоя любим Слави Трифонов каква партия е , не е ли лидерска . Толкова си елементарен , че не заслужаваш никакво внимание .

53

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОт какво си толкова доволен, че с последните два лева от изборите си купи пърцуца ли?

52

gtf

преди 7 години

"Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е за мажоритарно гласуване, 0 лева държавна субсидия и намаляване на броя на депутатите на 120." е що не го приехте тва и тогава да подавате оставка а ?

51

Анонимен

преди 7 години

До строил, строил,Другарю червен изгнил домат , миришеш на червен каскет от километри. Колкото и да се правиш на умен , личи ти червения дир.ник от далече . Нито си бил в чужбина нито знаеш за какво говориш .

50

реалист

преди 7 години

Искам да попитам Бойко, когато дойдат новите парламентарни избори, ще ни бъде ли пак обиден?

49

ognyanz

преди 7 години

Да, тъкмо Велико Народно събрание му трябва сега на Бойко, защото то се разпуска когато само реши (по конституция) или докато не го изгонят с камъни от парламента. И другото, което ще му дойде като дюшеш на табла - едно експертно правителство, съставено от БСП и ДПС, срещу което на подскачат младите и красивите и да искат оставка. Но в политиката един и същ номер два пъти не минава.

48

КАРЛ МАЙ

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНякои си слагат имена които не им отиват много .........пиши се просто ТАШУНКО САПА!!!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Пабло Ескобар също строеше пьтища и спортни зали....а туй което се е построила през соца Борисов даже не успя и да санира...да не се хвали толкоз много !

46

строил, строил,

преди 7 години

колко да е строил? Аз съм от София, но дълги години бях в чужбина и след като се прибрах, реших да живея на морето, там си намерих и работа. Честно да ви кажа, вече разбирам всички, които не живеят в столицата - по телевизията показваха някакви строежи с някакъв си премиер, ама все едно гледах Индия или Аляска по NatGeo - куриозно и развлекателно предаване за нещо, което се случва далеко от България. Все едно виждаш моста между Швеция и Дания, ама за теб - полза никаква.

45

Анонимен

преди 7 години

Тиквата сам си вкара поредния автогол. Вместо да изплаши хората с оставката си, ги мобилизира да му я поискат. А с лъжата си ----ама аз казах след първи тур, ама ще я подам след втори----ги нахъса още повече. Такъв *** няма място в политиката.

44

Анонимен

преди 7 години

Конграчулейшън Тикво, конграчулейшън...

43

чукча

преди 7 години

Видяхте ли герберасти-Слънцето пак изгря днес и след оставката на вашия гуру.Няма да се плашите-вечния мрак обещан от вашия господар се отлага.

42

Анонимен

преди 7 години

Ама толкова съм доволен

41

реалист

преди 7 години

"Проблемът за загубата си е наш. Вината си е изцяло наша" А защо ни кара да се чувствме виновни, глупави като че ли не нямаме право на различен избор? Защо ще наказва народа с предизвикванв на криза?

40

Анонимен

преди 7 години

тия избори баха някъв шантав боков сценарий за подаване на оставка. Първо много слаба кампания. После издигат някъв неизбираем кандидат. После Боко само обявява, че ще си подаде оставката, без някой да му я иска. И накрая направи доста, за да го постигне. Сигурно пак се надява след 2-3 години да се върне на бял кон ... айде стига вече.

39

Kakyv e smisyla

преди 7 години

Koi mu e iskal ostavkata? Zashto si podava ostavkata? Zashto?

38

И.Павлов

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе пиши Глупости,които си прочел някъде из нета-няма и капка истина от това което си постнал!

37

дедо гоше

преди 7 години

време за ротация ако ме разбирате... :)тва е като един хокеен мач -първо една петица, после друга, после трета, после пак наново първа и т.н. Целта остава една и съща - победа в мачя, в случая - да се доберат до кокала

36

33

преди 7 години

Русофилчетата ликуват. Заради тези *** вървим в пустинята вече толкова години. И то е, защото още в началото ченгетата от ДС застанаха на власт. Дано народът ни отрезвее и при следващите избори да избере Европа, а не Азия.

35

Анонимен

преди 7 години

Оставка любимата дума на Боцко