189

Анонимен

преди 7 години

Бойко - това е ЕРдоган.

188

Анонимен

преди 7 години

В много трудна ситуация се намира в момента предизборният щаб на ГЕРБ. Хиляди ромски гласоподаватели са поискали да им се доплати преди да гласуват, защото цената на глас се била увеличила. Както е известно, ГЕРБ усилено изкупуват целия ромски вот в последната седмица. Заради това пазаруване, цената на глас започна да се покачва, и на места достигна до 300 лв. Така се получи, че ромите, вербувани в началото на седмицата, са получили по-малко от събратята им, дето се съгласили да подкрепят Бойко Борисов точно преди изборния ден.

187

Анонимен

преди 7 години

КОЙТО И ДА Е ПРЕЗИДЕНТ,КОЕТО И ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕ ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА ,С НАЙ МИЗЕРНИ ДОХОДИ В ЕВРОПА И АФРИКА.И ТАКА ОЩЕ 27 ГОДИНИ ДО 2043 Г.ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ.

186

Анонимен

преди 7 години

Радев говоир перфектен английски, задава му въпроси на английски и отгваря. Защо не задават въпроси на английски на Цецка, а?

185

Анонимен

преди 7 години

А бе Станишев къде е?

184

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев говори свободно 4 езика - български, руски, немски и английски.Борисов не знае дори български, говори някакъв мутро-банкянски диалект, а пък Цачева знае само дагейски с наречието от село Драгана.

183

Влади

преди 7 години

Явно, рубличките добре играят и драскачите по-долу здраво заработват. Ще ни управляват комунисти и турци пак. *** народ, слаба държава!Пак работодателите ще свалят заплатите, пак милицията ще бие,пак дпс ще реже горите и ще дава поръчки само на верни хора. А ние ще чакаме добри времена, но никой няма да остане тук, да плаща пенсии на дъртаците и помощи на ***.

182

Анонимен

преди 7 години

една от най-големите турски фирми, много близка до ЕРдоган - Гаранти Коза строи 3 мащабни небостъргач в МЛадост- за над 110 милиона

181

Анонимен

преди 7 години

ВЧЕРА ПО МНОГО ТУРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗАХА ПРЕДИЗБОРЕН КЛИП ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ,НА КОЙТО КЛИП СЕ ПОДВИЗАВАТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ЛЮТВИ МЕСТАН В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВЛАСТИТЕ В ТУРЦИЯ СА ИЗПРАЩАЛИ СМС ДО ИЗСЕЛНИЦИТЕ НИ В ТУРЦИЯ С ТЕКСТ ,ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА КАНДИДАТА НА ГЕРБ ,НА ВТОРИЯ ТУР ,ТО СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗСЕЛВАНИ ОБРАТНО В БЪЛГАРИЯ.

180

М, да ...

преди 7 години

Такива като Радев в другите държави пръскат лозето, а в Бг е генерал, видиш ли ти може да кара самолет. Че и президент го направи партията.-------------------Генерал Радев няма проблем с това да обезпаразити България, и го прави! Супер, вредителите /цецета и калинка /носещи болести по културите мащабно се унищожават! Очаквам добра реколта/гроздобер таз година!

179

Анонимен

преди 7 години

До СЛАВА РУСИ 164Тогава ще ни се такова таковата.

178

Анонимен

преди 7 години

198 - Метрополиетен наема ИЗПЪЛНИТЕЛИ. ИЗпълинетелят на първия метродиаметър пов реме на Софиянски беше виетнамска фирма, а при Бойко - турска. Работи за 330 милиона.Метрополитен само изготвя общият план и одобрява проектите

177

Българин

преди 7 години

бе цяла нация е застанала срещу Бойко и ГЕРБ както бяхме срещу Тодор Живков и БКП !

176

смЕх

преди 7 години

Опа ало драскачите това ли са новите опорни точки ,че сега не му е времето аре ,ако обичате да си гледате работата когато и да се случи това с тиквата е късно държавата е затрита ,но никой от вас наведените не смее да му го каже.

175

Анонимен

преди 7 години

Магистрала "Люлин" е строен от турската фирма "Мапа" и "дженгиз" - близки до Ердоган като там са дадени над 150 милиона. Строителството е завършено през 2010 г.Започнаот е при едни цени, работата се затлачва, Идва Борисов и отива на крака при Ердоган и дава над 50 нови милиона.

174

СВЕТОВЕН РЕКОРД

преди 7 години

1. Луканов - ФАЛИТ2.Виденов - ФАЛИТ3. Станишев - ФАЛИТ4.Орешарски - ФАЛИТ5.Нинова .................

173

Бившантикомунист

преди 7 години

До Анонимен181ви ??? вие вече тотално се нааакхте!!!Какво общо има с комунизма и единият ни самолет??????През комунизма България беше силна страна и Туция не си и помисляше да ръмжи!Сега не са решили не са ни завладели!!!То май и по турско НЕ е било толкова гадно отколкото през деМОнокрацията!!!!

172

Анонимен

преди 7 години

Метрото в София се строи от Метрополитен АД, българска фирма.

171

Анонимен

преди 7 години

турската фирма "Доуш Иншаат" много близка до ЕРдоган прави втория метродиаметър за 330 милиона.

170

Анонимен

преди 7 години

Магистрала Люлин се строеше от Джейлан Холдинг, турска фирма по времето на Станишев. И естествено поради тази причина не се и построи.