278

Анонимен

преди 7 години

А пък мойте дядовци не бяха убити от комунистите. Дядо Станоя от Негован и дядо Симо от Слишовци, Трънско. Лека им пръст, добри хора бяха.

277

Очаквано

преди 7 години

Освен всичките и недъзи била и много жалка!!!!!

276

Анонимен

преди 7 години

Хм, сега видях, че във форума на Дневник има линк към интервю на Цецка отпреди 5 години, в което тя казва, че дядо й е убит като николапетковист, така че това снощи - обещания на смъртен одър, прошка искала, че ще го каже и т.н. беше едно голямо театро за пред феновете на турските сериали.

275

Анонимен

преди 7 години

Много прости хора има в България. *** не значи да нямаш образование, *** не значи да не си интелигентен. *** значи да мразиш, да си изпълнен със злоба, завист, лицемерие. Всички тези "прости" хора, лишени от разум, чисто емоционално ще изберат проводника на руски интереси Радев за президент и ще направят подарък на натиканите в ъгъка БСП и ДПС. *** народ - заслужава си проклятието!

274

Луцифер

преди 7 години

Те всички от герБ имат по 2-3 дядовци,убити от комунистите.

273

Бойко

преди 7 години

Радев президент, прилича на такъв, а това е важно .

272

Анонимен

преди 7 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО СГРЕШИХМЕ!ИЗПРАВЕНИ СМЕ ПРЕД ДИЛЕМАТА ДА ИЗБЕРЕМ ПАК ПРЕЗИДЕНТ ОТ СТАТУКВОТО.ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЧОВЕК НЕ ОТ БСП И ГЕРБ. ТОВА СА ПАРТИИТЕ ,КОИТО СЕ РЕДУВАТ ДА КРАДАТ И НИЕ ТРЯБВА СЕГА ДА ИЗБИРАМЕ ОТ ДВАМА КРАДЦИ ПО-ДОБРИЯТ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАКОПАНА ОТ БИВШАТА БКП,ЗАЩОТО КОСТОВ, ГОЦЕ,ГЕРГОВ,Р.ОВЧАРОВ,ДОГАН,БОЙКО,ЦАЦАРОВ,ПЕЕВСКИ, -ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЕТО ОПОСКАХА БЪЛГАРИЯ СА ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ. ДОКАТО НЕ ГИ ВКАРАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРВИ НАЗАД

271

Анонимен

преди 7 години

След оставката да се прегърнат с Баце и да си пореват насаме за дядовците, а не да разиграват водевили пред целия народ.

270

Анонимен

преди 7 години

Комунистите от ГЕРБ били най-силно репресирани от комунистите. Нонсенс. Много тъпо от страна на Цецка да използва починалите си роднини за лични и тяснопартийни цели. Нода си спомним и че комунистическият храненик Бочко, аин на поьковник от Народната милижия и той извади един такъв удобен за употреба дядо. Сега остчва и носачът на папко между етажите на ДС Цветанов, чиито баща беше шофьор на Григор Стоичков да извади един тчкъв дядо и циркът ще бъде пълен.

269

светнат

преди 7 години

Да ме прощава другарката Цачева, ама сценката с дядото ми дойде в повече. Ела па като пусна и сълза.За сведение на по-младите и незнаещи - АБСОЛЮТНО невъзможно беше да си в структурите на БКП ако в рода ти имаше "враг на Родината" както там го наричаха.Тетка Цецка просто ни пусна на пързалката.

268

Нас

преди 7 години

Според мен Цецка лъже за дядо си ако е убит по политически причини от комунистите ,нямаше са я приемат за член на Б К П това е !те така проучваха че....няма как!

267

НАБОР НА ЦЕЦКА

преди 7 години

Внучка на убит от комунистите след девети , да стане партиен член и да и разрешат да завърши право ?! Това можеше да стане само в един вариант - другият дядо да е бил партизанин.

266

Анонимен

преди 7 години

Цецка де се връща на село, да реже лук за запръжка и да си реве на воля колкото иска!

265

Az

преди 7 години

Не се излагайте. "Не избирам никого" президент!

264

cap

преди 7 години

Цачева по женски (казвам го с уважение и обич към жените!) заложи на емоциите - ще води Путин на софра, малко театрални сълзи (не можа да ме убеди, че хамлетовската сценка с духа на баща й не е режисирана от екипа й) , ехидни подмятания и т.н. Радев, въпреки, че не е професионален политик, звучеше по-стабилно и убедително, обоснова се с доста цифри. Между двамата безпристрастният избор е Радев.

263

Анонимен

преди 7 години

Цепка заяви преди няколко дни: "Не се срамувам от членството си в БКП", а сега ми реве, че комунистите били утепали дядо й?!?!?! Чий си то търсила, ***, Цуро, в редиците на дядовите ти убийци??????

262

Aсен Русев

преди 7 години

Уважаеми дами и Господа...другари и другарки ! Кандидатите са тези..това ни предлага политическата борса.А тази политическа борса...не забравяйте че все пак и тя произлиза от Нас,те на са внос от Занзибар,те са хора като нас,от плът и кръв.Кой до преди определено време беше чувал за Цецка...или Радев,м?!Не забравяйте какво е казал Конфуции "Всеки народ си е заслужил управниците".И хич не ми се правете на ощипани лелки,такива *** има из между нас...че да те е срам да кажеш че ги познаваш

261

Анонимен

преди 7 години

Честно казано не виждам какво голямо значение има кой о тези двамата ще е президент... И от двамата нищо не зависи

260

Срам и позор

преди 7 години

Като една партийна секретарка,като една селска тетка Цура не даде думата на опонентът си.А някой непрекъснато и суфлираше в слушалката в ухото и.Ако тя спечели,Цецо трябва да вземе Нобелова награда за манипулаций и измами.

259

demograph

преди 7 години

Интересно, Радев до сега със соплата назад ли е летял или е бил "Кобра" в пазвата на НАТО и БА, като е летял със соплата напред...хм..Той, подобно на Партията му е запънал пети в миналото и оре земята за да не помръднем напред.. Кое е назад и кое е напред, това е същината на изказването на Радев. За него и БСП то му, нещата са обърнати. Цачева, колкото и да е суха, казва истината, посочва правия път. Радев заблуждава хората. Лъже. Е прав му път към Крим.