144

един десен

преди 7 години

Никога, ама никога няма да простя на нещ.....ците, които ме поставиха в такова положение. Аз, който винаги съм гласувал за дясна кандидатура, сега ме принуждават да избирам между тези, тези ..... двамата. Срам и позор. Е не знам как да гласувам на балотажа, вероятно пак вдясно, с омерзение и за последен път. Баста!

143

петолъчка

преди 7 години

Патриотите ви са едни мутренск патерици! Ще се натискат в Баце до последно! Жалко за някой от хората дето им се вързаха! Защо никой не пита за ДОСТ!?

142

Анонимен

преди 7 години

стига сте ми цъкали минуси чакам обяснение някакво явно знаете щом искате оставки кажете алтернативата която РЕАЛНО има някакви шансове

141

Годзилчо

преди 7 години

Борисов обърка Цеца Ражнатович с Цеца Цачева. Втората не става за каквото и било лице,най малко на държавата.

140

Анонимен

преди 7 години

Да вярваш на комунист/ГЕРБ също са ортодоксални комунисти,Атака,ВМРО,ДПС/ или имаш интерес от това или си т.ъп по рождение

139

Анонимен

преди 7 години

Русия ми прилича на психопат с нож притиснат в ъгъла, плют и ратан от всички същевременно копнеещ за малко любов.

138

Анонимен

преди 7 години

обяснете ми какво ще стане като герб подаде оставка какво очаквате да се случи и ако може моля без мокри сънища говорим за реалността

137

Анонимен

преди 7 години

До 170понеже тия патриоти имат някакъв шанс нали ...

136

Анонимен

преди 7 години

Спечели Радев, а не БСП, много моля! Аз също гласувах за него /с надеждата Баце да си попаде оставката/, а ако има предсрочни избори, ще гласувам за обединените патриоти. БСП си го знаем...

135

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКъде видя конспирацията? Кои са конспираторите съзаклятници? Просто едноличен ход на Борисов да издигне неизбираемата Цецка, при това доста хитър.

134

1

преди 7 години

Кое не разбрахте БСП спечели! Дори и в София тези, които за 25 години бяха 5 пъти в управлението и ни докараха до никъде пак си ги избираме....п.с. не съм гласувал за Цецка

133

Анонимен

преди 7 години

интересно ми е, и ако може някой от вас които искате оставка на герб да ми обясните какво ще последва, в смисъл щом искате оставка имате идея за това кой реало има въможноста да спечели едни парламентарни избори понеже президентските са нещо различно

132

петолъчка

преди 7 години

Нека поври в котела още малко!

131

Анонимен

преди 7 години

интересува ме радев как ще върни млади в българия от поста президент... чакам с нетърпение да му гледам сеира и да вземе прочете пълномощията на президента.

130

лудница

преди 7 години

Няма да гласувам за кандидат на комунистите та ако ще да е извънземен.Щом го предлагат те значи не е читав,а хората така и не се научиха кой е виновен за всички неуредици в България.Едно улично куче не можеш да го излъжеш толкова пъти колкото нашият народ.

129

Анонимен

преди 7 години

Не е причината само в неприятната Цецка, просто електората на Герб става все по-малко, виждаме, че за тях гласуват предимно роми, които не знаят въобще избори за какво се провеждат... Гласувалите досега за Герб българи малко по малко осъзнават, че цялото Герб воглаве с Вожда им е една голяма гола вода.

128

Дуле Савич

преди 7 години

Имам чувството, че тия от ГЕРБ и магаре да ви предложат за президент, пак ще гласувате за него. Жалко е. Та, чак на моменти смешно.

127

Анонимен

преди 7 години

дори да не ви харесав нито един от двамата кандидати излезет в неделя и пуснеет празна бюлетина или "не подкрепям никого". поне герб няма да могат толкоав лесно да фалшифицират мъртвите души.

126

Анонимен

преди 7 години

Едно нещо е безспорен факт - Бойко е знаел, че Цецка е неизбириаема, впрочем това, че Цецка не може да стане президент е очевидно за всеки. Ако спечели Цецка - добре, ако не спечели - пак добре.

125

радев

преди 7 години

При деполитизацията , на армията, не е имал топки да я напусне и за това не е станал официално член на БСП.