66

Анонимен

преди 7 години

I kak gi pravite tiya prouchvaniya bre po internet mediite li? Golyama zabluda za predstoiashtiyat izbor.Razchita se na tvurdite partiini chlenove na vodeshtite partii.A HALIUCINATORI kato Troikov,Magareshki,Mitko palauzov,Bonboncheva s minko deto puk tui grozno se izkaza,oshte po jaluk stana, sa za cel da smuknat edni durjavni pari za kandidatstvane i da razvodnyat glasovete,Kolyo Paramov ne znae kude se namira,a bre tui ne e durjavna sigurnost ,tui e cilivizacion made in Bulgariya

65

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Радев, получаваш ченгето Путин !

64

Анонимен

преди 7 години

Бих гласувал за човек, като Тръмп ако такъв се появи в България.

63

Анонимен

преди 7 години

Кое е вярното? Вижте резултатите от вашата анкета, тук на вашите страници!!!dnes.bg/polls.php?id=600&page=1Еее???By-By герберушковци!!!

62

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Шест дни преди вота Цецко Цветанов е подготвил бригадите от фалшификатори, мутри и милиционери, които ще докарат резултатите на изборите до там, че Тетка Цачева ще спечели първи тур с 4% пред втория.Нищо, че Тетка е възможно най-неподходящия кандидат, който ГЕРБ можеха да извадят.Нищо, че има поне 5-6 кандидати по-стойностни от нея - генерал Радев, Красимир Каракачанов, Велизар Енчев, Веселин Марешки ...Ей, герберуги не прекалявате ли този път с фалшификациите и манипулациите ????

61

К.Колев -Медиана

преди 7 години

Интересен факт е, че социологическа агенция Медиана и собственикът ѝ Кольо Колев присъстват в книгата на професор Емил Хорозов Проектният бизнес и ограбването на науката. Наръчник на управляващия мошеник. Медиана е една от агенциите, които, според проф. Хорозов, са замесени в източването на 4 млн. лева от Фонд Научни изследвания в периода 2008-2010 година. Професор Хорозов твърди за тези агенции, че редовно са печелили проекти чрез подмяна на рецензии и нагласяване на документи, както и

60

Анонимен

преди 7 години

Ама какво ги нацвъкаха тези "генерали" - България да не е казарма та да избира *** за президент !?

59

Анонимен

преди 7 години

Ама кой ще гласува за тия безличници, лакеи на Мутрата.

58

2014 г.."Медиан

преди 7 години

Коалиция за България би събрала 20.5% от гласовете на европейските избори, ако те се провеждат днес. След тях със 17.1% се нарежда ГЕРБ. Място в Европейския парламент биха намерили още "България без цензура" с 9.8%, като Николай Бареков изпреварва ДПС, които биха имали 7.3%. Това показват данните от национално представително изследване на агенция "Медиана", представени от управителя ѝ и собственик Кольо Колев, предаде БГНЕС.

57

петолъчка

преди 7 години

До 64, А вие като искате еднолична държава си я направете другаде!

56

!

преди 7 години

Всъщност като се замисля само баба Яга не сме имали досега за Президент.

55

тролгеносен

преди 7 години

Пишете: 'Медиана". Излиза ви "Червен Колю". коментарите са излишни.

54

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за Пищова.

53

!

преди 7 години

Все ми е тая кой ще е Президент.Но идеята мутрата да остане в историята,да си хвърли оставката ми харесва.

52

ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИН

преди 7 години

Не лъжете хората с тези проучвания. Тази дама става за стругар или фрезист . Хората се наядоха на асфалт а когато трябва някой да ги чуе се крият като мишки защото са прости и некомпетентни. Чакаме с нетърпение оставката на фурнаджийската лопата .Некадърници не реализирали се комунисти.

51

Борисов

преди 7 години

Ходих на врачка. Тя отсече. Генерал ще управлява.Цецка Цачева ще трябва да я правя Генерал.

50

Анонимен

преди 7 години

до 60: "След като имахме много мъжествен прецедент! Сега ще имаме истинска красавица!"Като искаш мъжествен президент ходи на околовръсното, а не на избори !

49

Патриот

преди 7 години

Ако изберем Радев получаваме бонус оставка на тиквата ,какво чакаме българи,избора е повече от ясен!

48

Анонимен

преди 7 години

До НАЙДЕНОВОт социалните мрежи може да се определи победителя но трябва да се вземат предвид и коментарите от потребителите.

47

Турчина

преди 7 години

Наистина Пламен Пасков е с класи над останалите въпреки, че сме спорили много с него преди десетина години по форумите. Той е националист но не кон с капаци. Удоволствие е да спориш с него. Не обижда, коректен е.