87

Хенде Хох

преди 7 години

Пълни глупости!Що за политолози правятжтакива "АНАЛизи" не мога да проумея.Из форумити има по добри анализатори от тия безумци платени!Манипулации на мнооого ниско ниво.

86

Анонимен

преди 7 години

До до 53 79Мрежата в ЦЕРН е базирана на мрежата ARPANET разработена от Министерството на отбраната на САЩ и по-специално от Advanced Research Projects Agency (ARPA) към това министерство. ARPANET се счита за основополагаща разработка на интрнет.

85

Анонимен

преди 7 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.Така както Москвич превъзхожда Шевролет.

84

Анонимен

преди 7 години

Чичо Сорос вие на умряло

83

пехотинец

преди 7 години

Русия се нуждае от спешна промяна не просто за козметично разкрасяване! Тук говорим за оцеляване! Ако интелигентният руснак не вземе нещата в свои ръце, тази територия ще се превърне във феодално заграждение където няколко мастити олигарси ще изградят анклави на богатите а всичко останало ще потъне в хаос и безредие! Гладните ще са милиони и гладът не може да бъде спрян с нищо!

82

Анонимен

преди 7 години

Пьлни глупости в статията

81

Анонимен

преди 7 години

Всичко е тактика, всеки държавен играч на карти си има стратегия, само Тиквата и прибалтийците са се наредили под масата да облужват фаворитите си.

80

Анонимен

преди 7 години

Дипломата на Цецка е фалшива.

79

Анонимен

преди 7 години

А какво е качеството на образованието и дипломите след 27 години евроатлантизъм. На какъв хал е днес държавата сле 27 години евроатлантизъм?

78

Haydutin

преди 7 години

Ey mnogo se izjivyavate s tez ruschuci,jiltuci mihorki,xaxovci ogranicheni p**ki takiva da vi e**a mamata

77

Анонимен

преди 7 години

до 104: "Някой разбра ли каъв сън ни разказва автора , че не видях нищо свързано с гръмкото заглавие?"ГУРУто на путинофилите е казал на крепостните да не се плашат ако тази година водката поскъпне, защото догодина ще им я направи отново еФтина. Капито !

76

Споко

преди 7 години

Глобалното затопляне няма да прости на никой.

75

Анонимен

преди 7 години

Русия не се страхува от война. Русия започна да строи "Силата на Сибир", "Турски поток", космодрума "Восточный", моста в Крим, а в съвсем близко време Москва иска да модернизира Байкало-Амурската магистрала, планира се добив в Арктика и пр. Изобщо, точно сега Русия им нужда от много военнопленници.

74

Без коментар

преди 7 години

Речь пойдет о празднике Хеллоуин 2016, популярным за рубежом, однако в последнее время не менее популярным в России, его символах и поверьях

73

Анонимен

преди 7 години

Те май всички дипломи издадени по времето на комунизма се оказаха ментета.След като държавата ни е на този хал.

72

Анонимен

преди 7 години

Броят на самоубийствата в руската наборна армия е един от най-високите в света и никой не си мисли за чест там. Сори че ви разбивам илюзиите, ама фактите са такива. Също през годините руснаците винаги са разчитали първо на суровите условия и чак след това на армията с цената на много жертви да спрат нашествениците.

71

Анонимен

преди 7 години

Половината от руснаците чака трета световна война, а другата половина чака втората световна война да свърши ! За мужика казармата е висша форма на демокрация.

70

пекин

преди 7 години

в америка нищо не се произвежда-колите им ги правят в мексико, и всичко останало в китай

69

Анонимен

преди 7 години

Има една много съществена разлика между руския войн и натовския войн, коята не е за пренебрегване! Руският войн се бие за честта на родината си, а натовският воин - за пари...Парите не са толкова много, заплатите на рейнжърите са скромни, даже мизерни. Мотивът е друг - почти всички са криминални престъпници на които е обещана амнистия или нелегални имигранти на които е обещано гражданство ако слижат определен брой години в армията на САЩ.

68

Анонимен

преди 7 години

Някой разбра ли каъв сън ни разказва автора , че не видях нищо свързано с гръмкото заглавие?