139

Анонимен

преди 7 години

Стоичков беше ли и тай там?Че да има един умен поне.

138

патриот обединен

преди 7 години

В тая страна има 1/2 млн. пенсионери с пенсии по 150 лв. В нея има 900хил. работещи бедни! Има също десетки и стотици хиляди тежкоболни хора и тежкоболни деца с номера с DMS! На този фон предизборни концерти и шумни митинги са малко като пир по чумаво!

137

ODESSA

преди 7 години

славчо учиндолски. Ти си основният проводник на простотията. жорж ганчев, не прецени правилно ситуацията. Хората не бяха изпростяли и си знаеха, че е шут. Деградацията е тотална.

136

Тодор

преди 7 години

До АнонименПо-добре *** -Българин, отколкото анонимна.... ***

135

Анонимен

преди 7 години

Нали беше голям гербаджия и бойковист?Нали го обслужваше?Нали му създаваше митологичен образ на "супермен"?Какво стана, че се обърна на 180 градуса?И с Цяра така....Все едно и също.

134

Анонимен

преди 7 години

Слуга!Фалшив бунтар, търсещ облаги от всяка власт, чрез медиен слугинаж.

133

Що

преди 7 години

коментирате Слави, а не референдума? кое е по-важно за вас?...излишен въпрос май...

132

байбрадър

преди 7 години

До Анонименкой днес ще виси 20 години в ефир да се върти на стола, за да събере стадион музикални таланти.пускаш един бесен бик на арената и десетина ентусиасти да го дразнят, фенклуба ще пее и без табела "аплауз". още по-добре с тигри и лъвове в Колизеума. в паузите Дилов на квадрат целува ръка на лейди ГарГа пред концерт целите Балкани

131

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Слави, без нищо и мама на тати не дава !Бойко лиза г.за на Живков, и целува ръка на Царя! Ти май и двете на Борисов!...А може да сте ходили и в Симитли...

130

Анонимен

преди 7 години

Дядо обичаше да казва приживе:Бодила-бодили ражда!Та и ние неможе да гледаме всеки да прекара другия, да минем метър, да си хвърляме *** дето сварим, датупаме,да слушаме слави,да затваряме буркани,солим сланина,да печем домашна ракия, да слагаме кис.зеле и т.н!Пък депутатите и управниците ни да са хубави! От къде да дойдат!?Тоз дето е роден да лази, няма да полети никога!

129

Анонимен

преди 7 години

Леле - ееее! В *** очакваха тази нощ да падне правителството!

128

Анонимен

преди 7 години

...заглавитео да се чете: Хиляди прос-с-таци .... пеят с наи-големия Прос-Так Слави ...

127

Анонимен

преди 7 години

От моста - на поста!

126

Девил

преди 7 години

Объркали са заглавието!!! Трябвало е да бъде: Тълпа от пеераси със знамена пеят с главния ***!

125

до 170

преди 7 години

Че какво му е на Хитлер? Ти познаваш ли го или караш по инерция, само защото някой ти е казал, че е лош. Баба така казва сега за Петър Димитров. Щото го показали по телевизора и казаха, че обрал Белене. За нея той е ,,мазен крадец''. Говорил мазничко и през това време с лява ръка - в джоба.Умна бабката!

124

Анонимен

преди 7 години

От въпросите на референдума ,,Да'' бих поставил само на този за намаляне на субсидиите за партиите - фирми! Иначе уважавам напъните на деспот Слав на фона на общата заспалост. Събира млади и хубави хора, а вижте кандидатите за президенти какво събират в кампанията си - побелели, болни и плешиви глави, деформирани лелки и старчоци, повечето беззъби клошари. През 2009 г. като отпор на екскурзиите на Масларова за пенсионери, Бойко обеща да им направи държавни зъби. Не е изпълнено!

123

плефнелиев

преди 7 години

На геей парада имаше повече хора от концерта на този смешникЛично бях и на двете събитияплефнелиев

122

до 169

преди 7 години

Виж мен не ме интересува колко прУстака е събрал! Важното е че мен ме е нямало и не съм го слушал и гледал! И всеки друг с повече от 2гр мозък!

121

Пъзел

преди 7 години

Хиляди..колко да са хиляди...тези бяха по малко от агитката на цска-микре :)

120

Анонимен

преди 7 години

Айде новия спасител идва, и така до края на света ще живеем от спасител до спасител докато не остане вече никой за "спасяване". Има ли още какво да се граби от тая държава и тоя народ бе...........