49

до 55

преди 7 години

Кой се изправя срещу Бойко - олигарсите - другата групичка с "чист" бизнес и пари. Ние сме само мравки в една гадна тиня. Трябва да се изметат всичките, а не да се подкрепя чалгата.

48

Анонимен

преди 7 години

Интересно е колко народ с мисълта и самочувствието за модерност и прогрес, умност и красота ще гласува за мажоритарни избори на референдума, а за президент ще гласува за Радев, Цепка, Трайчо, Краси и Праси. Щото е от нашите!

47

защо

преди 7 години

Защо само недоучили мутри се опитват да ни управляват - Бойко и Славчо са еднакво нагли, прости, самовлюбени и финасово подпалтени от неизвестни фирми, лица и бизнес.

46

Анонимен

преди 7 години

Тотално ще фалшифицират изборите! Милиционерските коли на Бъчварова/Цветанов, Борисов/ ще разкарват в изборната нощ насам-натам чувалите с бюлетини и протоколи и ще ги фалшифицират НА КУП! За това не приеха да се гласува по пощата от чужбина, защото трябва да ги фалшифицират ЕДНА ПО ЕДНА! СЛЕД ИЗБОРИТЕ-ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА! СОФИЯНЦИ, ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО/ЦИК/!

45

Анонимен

преди 7 години

Пряка демокрация! От концерта направо в парламента!

44

Анонимен

преди 7 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - един човек се изправя срещу дебелогъзите дупетати, а онеправданият материал скача да го плюва.ЗАСЛУЖВАТЕ СИ 100 % СЪДБАТА. Нека Борисов и Цветанов ви яздят, стрижат и доят до гроб !

43

Анонимен

преди 7 години

Президента нали мажоритарно го избирате в 2 тура! Е, и!? Плевнев и Цечка. Мажоритарни в наши условия означава повече и всичко от същото. Помним 2009 г. Ама много мажоритарно за партийния кандидат.

42

Анонимен

преди 7 години

КРАЙ, какъв Прокопиев, какъв Пеевски, какви 5лв.?Нали Бате Бойко е пич, и никой не може да го командва?Ако го командва някакъв Прокопиев, какво остава до Путин и Ердоган! Или Меркел...

41

до 50

преди 7 години

А Славчо - много смел, с кохорта охранители. Срамно е хора, отново ни премятат и ни се подиграват. Изборите са предрешени - ЦвЦв е напечатил бюлетините!!!

40

Анонимен

преди 7 години

Всички медии в хор реват за блокада от ЕДИН ден.. Ккгато протестърите на Борисов затвориха центъра за месеци нито една медия не се сети да протестира. Тогава онези бяха много умни, прогресивни и красиви. А сега са грозни, селяни и чалгажии.

39

И ваща мама също

преди 7 години

Слави Трифонов и Бойко Борисов са двете страни на една и съща евроатлантическа-ориентало-мутренска, чалгарска монета.

38

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ, бъдете бдителни - ББ и ЦЦ са подготвили план с провокации, целящи да окървявят протеста. Нека не им го позволим.

37

До "край"

преди 7 години

Явно Славун добре те е заблудил. Мажоритарната система е от полза най-вече на ГЕРБ и в по-малка степен на ДПС и БСП. На големите партии им е по-удобно малките да ги няма и да си управляват сами.

36

????

преди 7 години

И всички тези проблеми за двумилионен град поради изява на един Чалгар, разрешено му е от Картофка, а тя се знае не действа без Баш Мутрата. Следователно - Боко Слънцето подкрепя тази инициатива на Славчо. И каква стана тя?????

35

Анонимен

преди 7 години

Браво на децата, крайно време е мутрите да бъдат изринати от властта.

34

ФАКТ

преди 7 години

Слави-*** на статуквото! Защо не предложи гласуване по пощата? Защото не могат да се фалшифицират на куп, а една по една! Защо го "гушат" в телевизията? Колко други предавания изхвърлиха: НЛО, Улицата, В 10-та и т.н. И той е като "Стършел" преди 10-ти: критикува, но е орган на ЦК на БКП! /прочетете под заглавието на някой стар брой/

33

Анонимен

преди 7 години

Не съм в никакъв случай фен на Слави,дори напротив.Но сега го подкрепям изцяло.Мутрнското правителство и лично Байх... заедно с патериците му най-вече от т.нар."патриотичен"фронти АБВ са се пусрали от страх.

32

Анонимен

преди 7 години

Бареков номер 2 ако ще и 5 безплатни концерта да направи и да агитира пак няма да гласувам на референдума !

31

анонимен

преди 7 години

затварят софия а старците на село са оставени на произвола на индиицитетова е позор това е концерт

30

Край

преди 7 години

При сегашната избирателна система правителството на Борисов го правили Прокопиев и Пеевски. Къде сме ние и защо въобще сме ходили да гласуваме за парламент?! На референдума това можем да го променим с налагането на мажоритарна система ако ли пък не - преход до без край