16

равносметка

преди 7 години

Турция разби Борисов .Използва го като Йоан Кантакузин и сега всички ще го намразят заради протурската му политика. Може да отвори и гражданска война ,защото фена на Реал не иска да е нормален гражданин ,а да работи за гражданите хехех .И все пак ще загуби тези избори и всички последващи .

15

Анонимен

преди 7 години

Да пускат.Така може да възстановим малко населението на странатаи запустелите райони.Последните години от 9 милиона станахме малко над 5, така че за всички има място!

14

Анонимен

преди 7 години

Прави са турците. ЕС обещават но не изпълняват а само потупват по рамото за благодарност.

13

Анонимен

преди 7 години

Тодор Живков ако беше жив щеше да получе инфаркт , интересно какво ли щеше да си рече - ''Аз ги изгoних те ми ги връщат сега тъпкано''

12

Геният от Банкя

преди 7 години

Бойко толкова доказа максимата ,че хитрата сврака е с двата крака ,че няма накъде.На 6 ти всички за Радев и Бойко да дава оставката.

11

Анонимен

преди 7 години

До 12Ти патрони си виждал само на картинка в интернет,.

10

гербист-столичан

преди 7 години

Няма никакъв проблем да приберем бежанците, ЕС ни отпусна милиони евро за да построим нови бежански центрове, както поиска Бойко. Така че ние сме подготвени и не се боим. Нека да заповядат при нас.

9

Су 4

преди 7 години

Ми, то Октомври вече мина, а вие месеци наред "плашехте", че ще ги пуснете, ама дойде 1.10.2016 и не сте ги пуснали още?За турция великият Иван Вазов е казал много сполучливо -"Дойдоха кат аслани, но си тръгнала кат на..ани!

8

Анонимен

преди 7 години

Комунизмъ на Тодор Живков изгони 350 000 български граждани по време на Смяната на Имената 1986 сега ни връщат Талибани и Терористи

7

цецо

преди 7 години

Ами Германия да изгони турците тогава. Но...ясно е, че дървото ще го яде подлогата БГ. Унгария затвори граници, Сърбия и Македония са в готовност при поток да затворят техните( пък и те не са в ЕС, т.е. независими са и никой не може да им нарежда).

6

ANonimUS

преди 7 години

Голями отварачки сме тук, но нещата не отиват надобре! Имаме ли представа какво е тримилионно ***..., че отгде мине-трева не никне, що золум и * оставят след себе си, никакви сили на реда не могат да ги озаптят...даваме ли си сметка!!!?Аз си давам, а вие!?

5

Българина

преди 7 години

Какво ше стане ако затворим тотално всички кпп с Турция? И закрием посолството. Работа за един ден... Не ни трябват никакви отношения с тях

4

Коце кофата

преди 7 години

Лъже потурлията! Сега ги сметнах, ако всички са там от началото на войната, то за всеки са похарчени на месец по 170 лв! Българските пенсионери живеят с по-малко пари! Като се знаят условията в турските лагери едва ли са дали толкова пари за тая ***, по-скоро са ги усвоили, като нас.

3

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Турция да пуска бежанците, няма да я молим. Ние вече сме определили и строим новите бежански центрове и можем да посрещнем бежанците. ЕС нали ни отпусна средства за нови центрове, така че ние проблем нямаме.

2

р

преди 7 години

Решението е простичко .Анкара вън от НАТО и да се разглежда като втора Сирия от Пентагона.

1

Анонимен

преди 7 години

ТЕ РАНО ИЛИ КЪСНОИ ЩЕ ГИ ПУСНАТ. НО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ПАК ДА СИ ТРЪГНАТ ПРЕЗ МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ.НЕЗНАМ САМО ДАЛИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ТОЛКОВА АКЪЛ ЗА ТАКАВА СТРАТЕГИЯ.Всъщност всичко зависи от заповедите, които борисов ще получи от Меркел