283

Чебурашка

преди 7 години

Така както е на трупчета ли изминава 7 км за секунда?

282

не

преди 7 години

статията ви е много не точна.прочетете в руските сайтова, има пълните характеристики.например прелита 17000км не 10к и т.н. бойните глави са променени в сравнение със старата, там са били по-мощни, а в новата по-точни и по-бързи.

281

Анонимен

преди 7 години

Ядрената ракета в момента се тества край Миас, Южен Урал. Тя вероятно ще е готова напълно през 2018 г.На снимката е надуваемият вариант :)

280

Боби

преди 7 години

До дедо ви НокоДедо Програмата СТЕЛТ на руснаците официално струва 30 милиарда $ включвайки разните допълнителни разработки стават 50 милиарда $. Следват още 20 от Индия за съвместно производство и поне още 20 от Русия за модификации = 90 милиарда $Програмата Ф-35 до сега струва 1500 милиарда долара като от 170 произведени самолети сега няма боеготови - станаха за няколко месеца преди половин година и после ги спряха - проблем с изолацията на двигателяРешение още няколко милиарда $ ...

279

SS

преди 7 години

хаха, ето защо хамериканците са толкова нервнички напоследък... :)И чак сега разбрах защо на руснаците вече не им трябват ракетни бази в Куба...Не е зле няколко бройки от сармите да се дадат на Северна Корея, това ще е достатъчно да бъдат озаптени янките

278

Анонимен

преди 7 години

Трогателно е когато разни, които изобщо не са ходили в Русия да я боготворят. Жалко и смешно е когато същите без да са ходили в САЩ или някъде в Европа да ги мразят и плюят и да ги обвиняват като причина за собственото си нещастие и не благополучие.

277

Боби

преди 7 години

До Анонимен 359Ано Умни на кой в Украйна ще повериш БУТОНА за ЯДРЕНАТА БОМБА. МОЛЯ КАЖИ МИ.АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА - дори Рашките няма да се напъват защото АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА много добре си знаят стоката която поставиха на власт в Украйна.

276

дедо ви Ноко

преди 7 години

Сармати, Армати, гранати и всякакви други простотии...Не си виждат руснаците съдраните ***...Е те тъкмо на това народът му казва "на гол тумбак чифте пищови".Да не говорим, че американците най-много да го преместят в другия крачол. Важното е, че Путин се хвана на въдицата с надпреварата във въоръжаването и сега остана само да се изчака руснаците сами да му видят сметката. Той даже преторианска гвардия си е направил, та като му дойде времето, да има кой да му резне тиквето.

275

Анонимен

преди 7 години

Как така толкова бързо лети на такова малко растояние няма и 1/2 час как полети и сигурно заради 16-те глави и кльопне като змей,ама оня си върти главите поне 3 натам-насам за туй време и се оглежда,а тая пада като динозавър с една глава разделена пък е нарекли на предотец 18 СС,а 17 къде са забравили да води кат Щирлиц на СС.

274

Боби

преди 7 години

До Кънчо П.Тръбите и за северен и за Турски паток са Немски а поставянето мисля от Холандски кораб. Газпром плаща за качество че под морето ако пробие някоя тръба ....

273

Анонимен

преди 7 години

фашисти и световни терористи . Кой ли го беше казал ? От кого ли защитават границите си с ракети с обсег 10 000 км. , изобщо кои ли са враговете заплашващи границите им ? Ами ако утре Украина реши да стане отново ядрена сила , кого ще остъкляваме по-напред ?

272

Анонимен

преди 7 години

всички руснаци, които не спират да хвалят русия ... им предлагам да се върнат в русия, а не да ми пишат от България на руски, от апартаментите по черноморието купени с крадени пари ...Колкото до путин - края му се вижда ... кошмара му Кадафи скоро ще се сбъдне.

271

ой

преди 7 години

Тая ламарина колко ли литра водка събира ? Поне ако не гръмне става за цистерна.

270

Боби

преди 7 години

До Анонимен 341341 милиарда РУБЛИ да бъдем точниПОЛОВИНАТА АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ В ДЪРВЕНИ А НАСКОРО И ГИПСОКАРТОННИ КЪЩИ - ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?Къщите на Руснаците са от стария тип от МАСИВНИ ДЪРВЕТА КОИТО ПАЗЯТ ОТ СТУДА НА СЕВЕР ПРЕКРАСНО ДОКАЗАНО С ВЕКОВНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ. Второто масово нещо след петрола в Русия което има е Дървесината.

269

тролгеносен

преди 7 години

До БобиВикаш ....таксите безбожни.....А ся питай другарката Нинова от къде има пари за издръжка на синчето! Ххахахахахаахх!

268

Анонимен

преди 7 години

Учиш в колеж, вземаш заем, който ще изплащаш до 45 годишнина. Това е за обикновен КОЛИДЖ. За Университет - много повече! Там научаваш принципите на "пазарната икономика" каквато в САЩ няма от поне 80 години, защото корпорацията отдавна е монопол. После работиш за великите 100 000 долара годишно, от които като си платиш таксите, застраховките, мортгиджите и заемите, не ти остават, дори трябва да вземеш нов кредит. Ама вие сте *** *** и не разбирате как работи системата във великия САЩ.

267

Боби

преди 7 години

До тролгеносен 345Става дума за друго. За последните поне 20 години във всички университети на запад са се увеличили таксите и нормалните хора не могат да си ги позволят дори и за местните РЕГИОНАЛНИ УНИВЕРСИТЕТИ. А Студентските заеми са СЪДЕРИ КОЖА ОТ МНОООГО ОТДАВНА.

266

Горандев

преди 7 години

Русия е голяма военна сила с която всеки се съобразява, но нищо повече. Във всички останали отношения са средняци.

265

Анонимен

преди 7 години

До тролгеносенМи как няма да са им на 1-во място университетите бе! Като ги спонсориа Ротшийлд и Сорос, нали им трябват послушни роби, които да водят пропагандата и да носят бургерова демокрация по света с фондации и гей права!

264

11

преди 7 години

До Анонимен 341А бе животновъд, не сме слепи да видим как хвърчат бунгалата на американците при първото ураганче.