55

Анонимен

преди 7 години

До DublinНа мен ми дойдоха много фалшивите "ирландци". Имаме си президент . в миналия живот бил ирландска пастирка, кандидатка за президент - ирландска ездачка. Не виждам какво толкова ги привлича един народ, който не е могъл да се изхранва, рибка да си хване, нищо че наоколо е само море и масово е емигрирал в Америка. Голодомор!Русия е високотехнологична страна - произвежда цялата световна номенклатура изделия. На новите си самолети монтира двигатели, които Ролс-Ройс не може да направи.

54

майорски

преди 7 години

солено им излиза на Американците за това че се заядоха с Руссия ....цялата Американска пропагандна мажина бълва слухове и измислици ....дори обикновенния гражданин не вярва на американците ....70% в света не харесват американците и тяхната политика ...дето амерка се намеси все войни, хаос, трупове и мизерия ИракЮгославияАфганистанЛибия египетСирия Украйна ...Под предлога за демокрация носят само разруха !!!

53

до 59

преди 7 години

Я дай линк за тези извратени бизнесмени! Защото дори и на цензор, няма такова нещо! А украинските кооври нямаше да пропуснат такава новина.

52

Анонимен

преди 7 години

До до 58Я кажи кой по точно е този руски кораб, кога е изстрелян и дали апарата е руски или не ?

51

Анонимен

преди 7 години

Ломоносов не е открил закона за запазване на масата при химически реакции. Само го е наблюдавал. Както всеки от нас наблюдава гравитацията, така и Ломоносчо го е правил.

50

до 58

преди 7 години

В момента към Марс лети руски кораб с апаратура на европейската агенция.Щото на американците ракетите гърмят като пиратки!

49

Анонимен

преди 7 години

Законът за запазване масата на веществата е открит от Ломоносов, но формулиран от Лавоазие.Ломоносов установил, че масата на веществата преди и след реакцията оставала непроменена. Той се досещал, че оловото е взаимодействало с намиращият се в съда въздух, но тогава кислородът все още не е бил открит, съставът на въздуха не е бил известен, затова и обяснението на явлението било непълно. Ако Ломоносов беше живял още 20 години и беше провел опита си 30 години по-късно, може би той щеше да даде из

48

Анонимен

преди 7 години

Група извратени бизнесмени от московския регион водели русначета в България, където безнаказано блудствали с тях, информираха местните агенции. Става дума за четирима мъже, които под прикритието на туроператори организирали отдих за непълнолетни в Русия и зад граница, предаде "Интерфакс"Освен в България, арестуваните бизнесмени водели децата още в хотели край Москва, в САЩ, Китай и Испания, уточниха от Следствения комитет на Русия.

47

Анонимен

преди 7 години

До до 54Я кажи коза за последно руснаците изпратиха поне бутилка водка в извънземна орбита ?

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 51Ломоносов кой точно принцип измисля бре ?! Имаш ли поне един бръмбар в тиквата който да мисли ?! По принцип, учените не ИЗМИСЛЯТ. Иначе, в Русия си измислят де ... от полета на Гагарин до хиперултрамегазвукови ракети.

45

до 54

преди 7 години

Човека ти го казва образно за Ломоносов. Въпреки че сега руснаците изпробват ядрен двигател, чрез който полетите до Марс, ще бъдат все едно разходка. За някакви си три месеца, а не година в еената посока. И друго: руснаците рециклират плутония в ядрено гориво, като са построили завод, само за 250 милиона долара, още през 2012г. А американците са похарчили 17 млрд. без да постигнат нищо! Затова Путин излезе от договора, за да ги видят американците какви са головодници.

44

Анонимен

преди 7 години

ЦРУ започна войната, Русия ще я завърши.

43

гешев

преди 7 години

Всички на протест!Група кан Телериг

42

Анонимен

преди 7 години

Асад е гол като пушка и освем военни бази не може нищо да даде на Путин. За руският мужик остава да плаща сметката, "Груз 200" и да не ходи на избори !

41

Анонимен

преди 7 години

Путинова Русия и Асад избиват сирийския народ.

40

ей

преди 7 години

Не знам дали си давате сметка че като плюете и клеветите Русия ви я подкрепяте убийци и главорези?не е ли странно?

39

пехотинец

преди 7 години

Русия укрепва нещо само защото САЩ още не са ги почнали. Лесно им е сега да летят на техните първобитни летателни апарати наречени незнайно защо самолети, но само два три раптора или юрофайтъра са достатъчни за да ги приземят всичките с нос надолу в земята. Тези руски самолети са уязвими като дирижабли. Бомбардират само защото все още никой не им пречи, но това ще се промени съвсем скоро!

38

Анонимен

преди 7 години

Както има един лаф: БИИИЙЙЙ за да те уважават!

37

явно е

преди 7 години

Не съзнавате ли че Русия върши полезно нещо за Европа и дори нас,като избива терористите който евентуално биха тръгнали като бежанци!мислете преди да пишете глупости.

36

Анонимен

преди 7 години

"Не лъжи след намесата на Русия бежанците от Сирия намаляха драстично и даже са започнали да се връщат в родината си...."АБССОЛЮТНА ЛЪЖА И ПУТИНСКА ОПОРНА ТОЧКА.Бежанците се увеличиха точно заради руската намеса.