64

До 80 Анонимен

преди 7 години

Да, но в арабския свят жените са ценност! Една жена, ако е хубава и забавна, може да струва колкото петнадесет крави, че и повече!

63

така е

преди 7 години

До Не на терора!Като пееш пенкеле кой ли те слуша,ти не се вписваш в опорните точки.

62

ИСТИНАТА

преди 7 години

АЛЕПО ПОЧТИ ИЗЦЯЛО СЕ КОНТРОЛИРА ВЕЧЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ВОЙСКИ НА ЗАКОННИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СИРИЯ ДОКТОР БАШАР АСАД! ОСТАНА САМО ЕДИН КВАРТАЛ, В КОЙТО СА СЕ БАРИКАДИРАЛИ ТЕРОРИСТИТЕ И КОЙТО КВАРТАЛ Е ИЗЦЯЛО ОБКРЪЖЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА АРМИЯ! А ЗАЩО ТАКА ВИЯТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦИОНИСКИ ПИОНКИ, АМИ ЗАЩОТО ОБКРЪЖЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ НЕ СА СИРИЙЦИ, А СА ВСЕ ОТ САУ.АРАБИЯ, КАТАР И ДРУГИ СТРАНИ И СРЕД ТЯХ Е ПЪЛНО С АМЕРИКАНСКИ И НАТОВСКИ ИНСТРУКТОРИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗАНО НА СВЕТА СЛЕД ПАДАНЕТО НА АЛЕПО!

61

мир

преди 7 години

Главорезите в Алепо трябва да се радват че Руснаците спазват някой правила а не са като САЩ който използваха химическо оръжие срещу Иракския Фалуджа при агресията им срещу Ирак,но това е неудобна тема за някой.

60

Не на терора!

преди 7 години

Всички, които се опитват да свалят със сила законната власт са терористи. САЩ също не може да се произнесе по темата. Всички, които се сражават в Сирия с правителствените сили са терористи и трябва да бъдат избити, като *** и то максимално бързо. Без жал и угризение, защото работят срещу законно избрано правителство.

59

Анонимен

преди 7 години

Вярно пише някой по-долу, че в паспортите на сирийците има място за вписване на 4 жени. Всички паспорти, издадени от арабски държави имат място за вписване на 4 жени, не само сирийските. Само богати араби могат да си позволят повече от една жена. Колкото повече жени имаш /до 4/ значи толкова си по-богат, въобще не задължително да си религиозен. Познавах сириец с 2 жени, не са забулени и са много модерни даже. Не знам сега къде е и какво става с него. Не го приемам това за нормално, но такива са.

58

един там

преди 7 години

До тя е,Не дадох предположение откъде се е пръкнала ИД просто от тактичност! Нали американофилчетата пишат все, че руснаците са създали ИД! Само дето , особено след въпрсните усилия на Лавров, всякаква логика за създаване на ИД от руснаците- пропада!

57

кажи

преди 7 години

До ЗападноевропеецЗащо се кръсти така,след всички събития станали скоро какво ти харесва в тази цивилизация която винаги е била срещу нас?

56

света е полудял

преди 7 години

Ах как звучи сензационно лошите Руснаци бомбандират Алепо и избиват терористите и техните семейства,ах че лоши тези Руснаци утре САЩ няма кой да използват срещу някоя не удобна страна те Руснаците избили всичките им слуги,ай лоши Руснаци,лоши лоши.......

55

Западноевропеец

преди 7 години

До ИзточноевропеецАз съм от Варна, но просто реших да си се кръстя така.

54

Анонимен

преди 7 години

Бомбят та да заличат следите на Кадировските главорези

53

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо.

52

Източноевропеец

преди 7 години

До ЗападноевропеецЧудя се, като си западноевропеец какво търсиш да се списваш в източна Европа, а не се списваш в западна Европа! Май толко си и западноевропеец.

51

Анонимен

преди 7 години

До АнонНацистка Русия е враг на човешката цивилизация.

50

тя е

преди 7 години

До един тамПитай Х Клинтън от къде се пръкна ИД!в близкия исток и викат майката на терора....

49

Анонимен

преди 7 години

Руския изверг Путнярчицата със зъби и нокти брани клиент номер за тъмния си бизнес с горива - Асад

48

един там

преди 7 години

Кой народ се вдига на възстание срещу злия диктатор? Явно ви е къса паметта, ама малко по-паметливите добре помним колосалните усилия на Лавъра да постигне мир в Сирия и как беше посрещан като папа в Дамаск! След това незнайно откъде се пръкна тази Ислямска държава и нещата в Сирия съвсем се забатачиха!

47

Анонимен

преди 7 години

Понеже Сирия е била много светска държава, затова в паспортите на сирийците има място за вписване до 4 жени

46

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който е против Руската операция в Сирия и се подвежда по манипулациите на българските медии, всъщност защитава терористичната кауза на Джабхат Ал-Нусра и Ал Кайда в Сирия.

45

Западноевропеец

преди 7 години

До 59Аз от Ан Нусра изобщо не ги харесвам обаче Асас си е в пъти по-зъл. Той е изтезавал студенти, които са протестирали срещу него като им е вадел ноктите! Има си много нормални хора, които искат да свалят от власт това чудовище!