30

РККА

преди 7 години

след 45 год сръбска пропаганда и промиване на мозък ей го резултата,доколкото разбрах този е некъв журналист ли що ли.......АБЕ САЙТА ТУК НЕКЪВ СИ СМЕНЯ ПОСТОЯННО ЧУТУРАТА ОТ НЕКВА ВАША РЕКЛАМА И СИ ГУБЯ МИСЪЛТА...МАНЕТЕ ГИ ТЕЗИ ГНУСНИ РЕКЛАМИ ПП.ВАСИЛЕВ ПАК ОТКРИ ВРЪЗКА С РУСИЯ......АМА ТОЙ СИ Е ЗАГУБИЛ МИСЪЛТА ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ...

29

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да спрем да подпомагаме съброфилите в Югозападна България !

28

Анонимен

преди 7 години

Не само този паметник е унищожен,много са.Всяка година поставяме паметна плоча на Мара Бунева в Скопие и още същата нощ я чупят.Има много просто решение - просто ги предупреждаваме, че 1 календарна година след като е унищожен български паметник,България ще гласува отрицателно по всички въпроси касаещи приемането на Македония в ЕС.Ще е голям сеир, правителството им вместо да се подсмихва ехидно, да е принудено да постави постоянна охрана пред паметниците ни,като ролеви пример за поданиците.

27

Анонимен

преди 7 години

А защо министерски съвет гласува 300хилки помощ за макетата?

26

xaxa

преди 7 години

Никой не обича БГ никъде по света...!!

25

Анонимен

преди 7 години

Само който е бил в Македония знае за каква убита селска "държава" става дума. Вълнясали чобани-комплексари.

24

Анонимен

преди 7 години

Да беше праснал с този чук някой наш политик управленец по голямата дебела глава, сега щяхме да го хвалим и славим.

23

Анонимен

преди 7 години

Ако ВМРО в България беше верно на традициите си, този Неделковски вече щеше да е с една глава по-нисък. Срамота е да се кичат с това име и да използват само дивидентите от легендарната абревиатура без да носят духът й.

22

anons

преди 7 години

Eх ,че хейтърчета пенсионирани. Толкова ли ви е логиката и честта, ке и макетата да ви се присмиват. Толкова ли не разбрахте ,че всички родината си обичат, само вие *** , дето млади бунтовници кръвта си изгубиха през турските дни, само и само такива като вас да пишат *** за България и премиера й. Ами ще ви се подиграват, като наричате г-н Борисов Тиквар , Пожарникар или Левскар. Но кво, в България 7 млн. министри има, нали така, ***?

21

Анонимен

преди 7 години

Ако ВМРО в България беше верно на традициите си, този Неделковски вече щеше да е с една глава по-нисък. Срамота е да се кичат с това име и да използват само дивидентите от легендарната абревиатура без да носят духа й.

20

Анонимен

преди 7 години

Бе ко им се молиш Бойкич ? Я напрао *** и ги набий сичките , колко са , една махала

19

Мавзолей

преди 7 години

Валерий Бакърджиев! Спешно - натам!Командировка с мисия, че станахме за срам.Мешка с динамит, кабели, фитилда му го набием на македонският рептил.Да ровне малка дупка, да турне взривътстатуите скопски да се разхвърчат....

18

Гошо...Тъпото

преди 7 години

На времето като се отделиха от Югославия,наш Желю им подари 50 танка оборудвани,с боеприпаси и боеспособни за армиятя им.Първи ние ги...признахме като отделна държава,но отсреща никаква...благодарност.Тези от...добро не рабират,трябва да им сложим вето и поне още 10 години да не помислят за влизане в ЕС.Не се знае до тогава какво ще стане и дали няма да се...рападнат под албанския натиск.

17

Анонимен

преди 7 години

На снимката Бойко гледа като пощенски гълъб, кога е изтървал над Унгария писмото на Ердоган до Бабата.

16

Анонимен

преди 7 години

Като троши да троши, това му е целта -да влоши отношенията ни и затова му е било платено. Няма по лошо от подкупния журналист. Една к-ва е на по-високо ниво.

15

Анонимен

преди 7 години

Всички ни се подиграват! Па има нещо положително с тоя Недоделковски. Който не знаеше и той разбра, че сме били достойни преди 100 години, а сега сме станали за срам и резил. Под ръководството на Тиквар!

14

Анонимен

преди 7 години

Оня разруши само малко цимент, а тоя съсипа Белене и Южен поток.

13

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБеновска пита.

12

Анонимен

преди 7 години

Всички ни се подиграват. САЩ са забранили достъп на българи в страната въпреки че сме член на ЕС а имат договор за свободно придвижване с ЕС ( а ние ги пускаме свободно), руски депутати ни взимат за мезе, че ще ни изкупят, от Брюксел ни плюят открито в лицето и ни заповядват да затваряме атомни централи и да спираме енергийни проекти, турската армия ще ни пази, македонците и те за пореден път се изгавриха - да живее демокрацията.

11

айси

преди 7 години

Прав е !Въпреки че реакция има,но не тази, за която говори премиераС тия не може да се говори.Не знам какво барат....