146

Анонимен

преди 7 години

Американците ще им ще атакъват руските ядрени подводици в Тихия океан с ония брониетаните военни машини дето падат без парашути и стават на кюфтета ха ха ха ха

145

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, ядрени балистични ракети на КНДР. Ядрени-да, но балистични е силно казано, след като едвам достигат китайско море.

144

До 198

преди 7 години

С Франция сме в ЕС. Това са си семейни въпроси. С Русия сме никакви.

143

Анонимен

преди 7 години

Подводници като Курск ли? Хахахаха. Знае се местонахождението на всяка една.

142

До 190

преди 7 години

Ама ти онези "патриоти" ли чакаш да протестират?Те по скоро ще протестират пред външно ако нашето министерство издаде нота насочена срещу Русия. От полезни идйoтй какъв патриотизъм очакваш.

141

Анонимен

преди 7 години

"При евентуален конфликт между Русия и НАТО, просто Русия ще престане да съществува.":))) я па тоя пpъдльо каква миризлива изпусна! Те краварчетата от Северна Корея се поcиpaт само щом малкият Ким им се озъби с ядрените си балистични ракети, какво остава за Русия, която има навсякъде в Тихия океан подводници които никой не знае къде за защото постоянно са в движение и които могат за минути да превърнат САЩ в димящ кратер.

140

Анонимен

преди 7 години

Абе, Доупе Митово, България ВЕЧЕ не е за продан, тя ВЕЧЕ е продадена от цялата ви камарила около Тиквата. България вече става САМО ЗА ПРЕПРОДАВАНЕ. Спасението е само народът да ви прати където заслужавате!!

139

Анонимен

преди 7 години

При евентуален конфликт между Русия и НАТО, просто Русия ще престане да съществува.

138

Захарий Стоянов

преди 7 години

"Във време на Румелия продаваше се изцяло село Еникьой. Отиде да го купува руска баришня, която си въобразила, че и братушката е такова животно, какъвто е руският мужик. Пазарлъкът с турците бил станал вече, когато се явява при баришнята една депутация от околните българи: новоселци, изворци, марковчени и пр. Те заявили на баришнята, че България не е Русия, че ако тя посмее да купи селото, то с балон трябва да влиза в имуществата си."

137

Анонимен

преди 7 години

Вече втори ден очаквам протести пред руското посолство от видните български "патриоти" Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов по повод наглото изказване на руския богатир Пьотр Толстой. Но изглежда че няма да дочакам такова невиждано чудо в България поради простата причина че споменатите "патриоти" и техните лаещи сподвижници са абонирани и ангажирани да протестират единствено пред посолствата на нашите съюзници от САЩ и ЕС, и то задължително по поръчка на господарите си от Кремъл

136

OMG_Lucker

преди 7 години

А така! Направи се на отворен Митов, направи се на най- големия мъж, сега ти е паднало мишок.

135

Анонимен

преди 7 години

При евентуален конфликт между Русия и НАТО базите е България ще се превърнат в разтопен метал още в първите минути.

134

Факт

преди 7 години

Всъщност това е първото официално иннвестиционно намерение към България-т.е. някой иска да даде пари за да ни притежава!Щото Турция ни смята за изконна своя собственост,САЩ ни искат без пари,а останалите не щат да ни чуят и видят!

133

Анонимен

преди 7 години

Базите на НАТО прекрасно ни пазят. Ако *** в Кремъл случайно ги ударят това ще е краят на педерацията, защото ще се задейства смазващата мощ на алианса.

132

Анонимен

преди 7 години

Базите на НАТО в България не са за да ни пазят от Русия, те и от НАТО са наясно, че тази бази нямат капацитет и не могат да ни опазят ако не дай боже стане нещо с Русия. Целта им е да пазят България и българите да не тръгнат на страната на Русия при евентуален конфликт - за това имат капацитет.

131

Анонимен

преди 7 години

Е как иначе ... вече получихте първите 108 млн. Но аз лично предпочитам православни пред ***.

130

Българин

преди 7 години

Митов е един от националните предатели, които отдавна предадоха България. Само че за разлика от шегата на новоизбрания руски депутат, реалността в България показва, че отдавна сме икономически роби на разни западни групировки. Ние вече не решаваме какво да правим. Решават го други. Тук ястребите като митов и чехлю само козируват. Оставка!

129

Анонимен

преди 7 години

А бе, братята мириканци защо не купуват имоти в България? Аз ско продавам имот бих си продал на брат американец ако плати повече от руснак, въпреки че не обичам мириканците.

128

Анонимен

преди 7 години

Време е много хора да прогледнат ,че именно Гърбавите разрешиха продажбата на земя на чужденци . И този папагал е от тях и е гласувал за това .

127

Стамат

преди 7 години

Ха-ха, точно този долен продажник да се изцепи така...Разстрел!