22

до "гтф"

преди 7 години

всички знаят, че идил е творение управлявано от фащ, не виждам какво чудно има............................................Евродебилите и американските данъкоплатци не знаят. Та затова е чудно, че толкова открито са скочили. Но явно знаят силата на пропагандата на т.нар. "медии" на "международната общност", че могат да забършат и най-големия куп го.вна в съзнанието на зомбитата и могат да им промият мозъците до чисто нови и неупотребявани.

21

до 24

преди 7 години

Мурманск може да го видиш само на Гугъл Стрийт Вю. Там е центъра на Северния морски флот, и не пускат никой. Нито на екскурзия, нито да миеш чинии. Повярвахме ти:-)

20

гтф

преди 7 години

всички знаят, че идил е творение управлявано от фащ, не виждам какво чудно има...

19

19

преди 7 години

Бях в Руися когато подводничарите се върнаха,бях с един от тях на банкет.Попитах го как мина ? Нормално каза той ,доставяхме оръжия ,казвам за Асад,не за опозицията.19 чувал ли си за Мурмънск?

18

бактисъл

преди 7 години

Бе, те сащ откога си казаха в прав текст, че напират за ТСВ. Щяла да им оправи дълга, дефицита и още си нещо там тяхно финансово. Войната е неизбежна. Само ще гледат да изкарат Русия "агресор". Но понеже тя не отговаря на провокациите, те стават все по-нагли и по-нагли... И ако не успеят, накрая просто ще си нападнат без повод.За шефовете на сащ, даже не е важен изхода. Те се изнесоха в Хонг Конг. Важното е да се запали света, та да заличат следите на вековните си престъпления и грабежи.

17

Анонимен

преди 7 години

Как може да защитавате тези кравари, които с тази бомбардировка показаха че подкрепят ИД. Защото веднага след нея терористите предприеха атака и си възвърнаха летището. Който подкрепя сащ, той е терорист!

16

Анонимен

преди 7 години

Помним едно друго такова порно когато в нагласен мач един заби тупаник на Волен Сидеров,е нещо такова се случи и в Сирия.

15

Анонимен

преди 7 години

Той и Ердоган така направи грешка после бяга в Кремал

14

Анонимен

преди 7 години

На кого му дреме за номерцата на кресливите руснаци!

13

Анонимен

преди 7 години

Просия е първата държава доставила оръжия за исламска държава във Сирия.ФАКТ

12

Анонимен

преди 7 години

Най-агресивната нация,само войни и хаос .Някой трябва да ги спре защото ще предизвикат трета световна война.Става въпрос за американците .

11

Анонимен

преди 7 години

Кви самолети бе ,това е лъжа,въздушното пространство над Сирия е затворено от най новите руски ц400.

10

до 10

преди 7 години

Русия си охранява с ПВО, само собствената си база. И там птиче не може да прехвръкне. Как да сваля американски самолети, след като те са отишли да бомбардират терористи. Ама според техните представи. И са информирали руснаците за това.

9

Анонимен

преди 7 години

***, Русия и САЩ се разбраха да си сътрудничат ако не ти е ясно. Когато небето беше затворено тогава един самолет не се осмели да влезе. И не си въобразявай че руснаците не смеят нищо да направят. Те в момента ти спасяват гъзa да не се изпържи, че ще го отнесат всички. Поне имай малко доблест.

8

Анонимен

преди 7 години

Преди пет месеца ни надувахте главите ,че просия затворила въз пространство над Сирия пък сега ква стана тя,всичко е бъзикилийкс.Тука само шепа атакистчета се вързват на уговорения мач между просия и сащ

7

Анонимен

преди 7 години

Правилно колега. Руснаците ще им кажат че калибрите не са много точни както твърдят американците и се случва. Грешни координати , "падат" тук таме и така. По натам някоя касетъчна бомба от тон и половина ....

6

и коя е тази

преди 7 години

сирийска опозиция която америка поддържа ? нали към тази опозиция се присъединиха част от джихаджистите като се преименуваха ?? то и талибаните в афганистан бяха демократичната опозиция подкрепени от щатите но сега нещо талибаните показаха същността си ! ако семействата на загиналите сирийци заведат дела срещу щатите дали пак ще им е все едно на демократите ? все пак сирийските власти не са поканили америка и тя без мандат от оон бомбандира и избива официални сирйски войници !

5

Анонимен

преди 7 години

Скоро да не се учудят като се изсипят на главите на американските терористи в Сирия, рояк ракети Калибър. Руснаците ще кажат: грешка, случва се!

4

Анонимен

преди 7 години

Спасете ни от руската агресия

3

Анонимен

преди 7 години

Е гати наглярите са тия американци.Не съм русофил, но хептен ще ме направят.