113

Анонимен

преди 7 години

В БГ реално няма работа. Това със обявите за работа в ***.bg и във всякакви други сайтове е за работа на която ще работиш 1 месец и ще те изхвърлят без да ти платят. За сезонната работа по Черноморието няма какво да се обсъжда. Затова много хора пристигат в София, макар, че след като си плати наема на работника му остават малко пари. Хората работят и за 600 лв. на три смени стига работодателя да е коректен и да плаща редовно заплати и осигуровки.

112

Фирма търси работниц

преди 7 години

СПЕШНО!! Успешния кандидат притежава: 2 езика (3 и 4 са предимство), минимум 5 години стаж на подобна позиция и е на възраст 20-23 години. Работи се от Понеделник до Петък 8-20:00 и Събота 9-19:00НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ - работа в мотивиран млад екип и възможност за развитие.Възнаграждение - 400 лева бруто и купони за храна 30 лева.

111

ivan

преди 7 години

Ние българите не сме расисти-националисти....Еее- би могло да се преформатираме покрай бизнес-начинанията /за продажба на наша земя и роден въздух/ на т.н. социо-безкултурни антро-гробологични "професори". И ни дават за пример отвъд-и средокеански гнили ценности, а за замазване на очите-Русия. Що за кабинетни "учени"се опитват да ни влияят /с цялото ни уважение към действителните хора на науката/...Не ще успеят, още повече че се родеят със сегашната отмираща политическа класа.

110

S

преди 7 години

Този "професор" за пари ще продаде и собствената си майка. Запомнил съм го от изявите му по телевизията. Съзадава впечатление, че не е съвсмен наред с ъкъла.

109

Лазаров

преди 7 години

Ами внасяйте си тогава черни, за да ви работят за без пари и викайте на другите нормални млади хора расисти заради това, че си ценят труда.Ненаядоха се, все няма пари за заплати, за тия които с работата си им изкарват парите и все се намират за лизинг за последен модел телефон и кола на жената и детето.За бонус за празници не говорим, отпуските се взимат с 300 уговорки и молби за 5 дена и то без аванс, но шефската е 14 дни на Карибите. *** си майката алчна, поне в чужбина знаеш за кво работиш.

108

заплата.бг

преди 7 години

Търсим момчета в център за гуми! На смени! Спешно.350лв.(нето)

107

Безпартиен

преди 7 години

***.BG е точно за това тия дето не правим "нищо" работим за себе си. Да не си тровя главата цял живот с ***, които няма да ме оценят :)

106

jobs.bg

преди 7 години

Бързо развиваща се фирма в сферата на... търси да назначи млади и енергични хора за работа в динамична среда с млад и амбициозен екип!Изиск.Да има висше обр. Магистър.5години опит в сферата на...Шоф.книжка.3 чужди езика.До 25-6 годишен/аНие предлагаме:Тр.договор на 2/3 от реалното+бонус схема за пост.резултати!Добри възнаграждение 600(бруто)+валчери за храна.Соц.пакет и телефон.Кандидата:А що не си *** ***!!! ***...

105

Безпартиен

преди 7 години

Айде аман от черни статистики и глупости само. В братска Румъния дават по 50К на завръщаши се хора. Аз може да се каже съм от тия 400 000 "нищо" не правещи младежи на 24 години съм и да не съм внесъл 1 лев осигуровка за пенсия и не искам :). Но това не значи че не работя здраво и държавата взима много повече от моите пари от ддс и такси за банки от др. За миналата година съм направил 214 000 $ от покер и само за преводи са ме оръсили с 3000$ таксички.Мерси от мен нищо няма да видите повече.....

104

какви 5 лв.

преди 7 години

Германия дава Социални помощи безсрочно дори и на Пенсионери докато умрат , за каква работи говорите какви 5 лв.

103

Анализатор

преди 7 години

Само да напомня, че съвсем наскоро КРИБ (конфедерация на работодателите и индустриалците в България) и други подобни структури се обявиха за премахване на минималната работна заплата. Не отговаряло на пазарната логика да има минимален праг...Като прибавим масовото неплащане на осигуровки (или на четиричасов работен ден), липсата на сигурност на работното място и неспазването на трудовото законодателство как да не си на кеф, че бачкаш в БГ??

102

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да пишеш и четеш пък искаш работа , как да стане

101

JOB

преди 7 години

Неквалифицираните какво да работят като няма никаква работа за тях , съответно остават безработни , как се преквалифицира един неграмотен чпвек , няма такава Формула особенно в България

100

охрана

преди 7 години

Имало 400хил. дето нищо неправили! Млади нито раб. нито учат! НЕ Е ВЯРНО! Тва не значи че не изкарват пари! Пребирам се една сутрин от дежурство и гледам голфа ми босс и акумулатора му го няма! Тва чия работа е!? Като ми шитнат гумите и акум. ще изкарат една надница децата! Колегите от държавната фирма ми лазаха да пия една студена вода и да ходя да си купвам нови! Въобще двоен ефект завърта се колелото на икономиката и потреблението! Ако не са тези м.хора да правят бели и аз кво ще работя!?

99

Анонимен

преди 7 години

Дойче веле да не го усуква, ами да каже колко са днес хрантутниците от етноса, които вегетират на гърба на работещите българи и колко се очаква да станат паразитиращите в Бг след 10 годни?Ако не ни се бъркаха разни правозащитници от чужбина, отдавна да сме си решили някои от проблемите и то по възможно най-ефективния начин.

98

Българина

преди 7 години

Защо всички предатели ми обясняват за внос на хора '?'?'? *** лицемерни. Все едно да изнасят злато и то много и после да внасям. Или вода или жито.... отделно каквото ти населението такава и държавата. Като има *** няма да произвеждат мерцедеси а болтове. Евреите стоят зад цяла емигрантска история. Хубавото е че Йерусалим ще бъде разрушен

97

Hamburg

преди 7 години

За какво въобще да се работи в България , само за пример Ромско 4-членно семейство получава 1200 евро Социални пари в Германия , пак питам за какво да се работи

96

Дидо

преди 7 години

Аз явно попадам в категория "нищонеправещи" защото по документи нито уча нито работя, но всъщност съм музикант и се издържам сам, но за нас няма сигурна работа и сме принудени да свирим кой къде намери за да се издържа, това се отнася като цяло за хората на изкуството.

95

До Сергейчо С.

преди 7 години

А защо въобще трбва да има олигарси? Вместо да обещавате че ще ни отървете от тях вие ни обещавате че ще ни дават повече трохи от ГЕРБ, и на всичкото отгоре има отчаяни мишоци които са готови да приемат това и да гласуват за червените крадци.

94

Анонимен

преди 7 години

Нито е вярно, че много малко хора се прибират, нито е вярно, че темповете на емиграция ще се запазят толкова високи. Разликата в стандарт на живот се смалява с костенурска скорост, но намалява. Демографската картина се влошава, но в един момент ще спре да се влошава и след това даже ще се подобри. По младите поколения ще живеят, а също и работят по-дълго. И най-вече - за разлика от Западна Европа - няма да имаме мързеливи бежанци, чакащи си помощите.