183

Анонимен

преди 7 години

За съжаление никой друг не иска да я управлява нашата мила Родина, никой. Другите само плямпат, крият се като шушумиги, никой не иска да носи отговорност, да взима решения, не съм чула някой с реалистична визия за България. Б.Б. е изключително ***, обаче точно може би заради това само той се наема. От друга страна - мафията си има държава, и само той е част и от двете структури. И заради това никой друг политик няма воля и решимост да се бори.

182

Иван

преди 7 години

Дори Дянков е поразен.Може да е всякакъв но когато бе министър поне не вземаше заеми,а теглеше пари от резерва и парите на здравната каса-Дянков: България вече е в дългова спирала. В бюджет 2016 няма реформи и е една не постна, а безлична пица.Това заяви пред bTV бившият финансов министър Симеон Дянков. Според него Кабинетът Борисов си гарантира спокойствие с новите дългове от над 25 милиарда лева, които изтегли за 1 год. и 8 мес.. Виждаме по-голям дефицит и по-голям дълг, което ще бъде проблем на следващите няколко правителства, ка

181

правилния кндидат

преди 7 години

След като гербавите и деформаторите така злобно съскат срещу генерал Радев, значи генерал Радев е правилния кандидат за президент! Ще гласувам за него!

180

маде ин Булгари

преди 7 години

Другарят Борисов : Ако загубим президентските избори, а ние със сигурност ще ги загубим, приключваме

179

ИСТИНАТА

преди 7 години

"Партията" Герб отдавна не е партия, а икономическа групировка от мафиотски тип, т.е. използва властта и институциите да лобира и контролира паричните потоци в страната. Герб е нещо, като Мултигруп, СИК и т.н., с тази разлика, че има силно лоби в Парламента и може да прави каквото си поиска.Герб създадоха обръчи от фирми, зад които стои чадъра на местното "самоуправление". Всички обществени поръчки и пари от еврофондовете минават през техните фирми и генерират печалби, които отиват във фирмената каса. За това инвестират в изборите и си купуват властта, нещата са навързани.

178

Анонимен

преди 7 години

Големи дебати водят гербажиите само дето още не знаят кого защитават. Дано да им кажат след изборите.

177

Анонимен

преди 7 години

Вожда едвам чака да избяга от потъналия кораб ...с 20 млрд, един пенсионен фонд, един здравен и т.н и т.н.

176

Иван

преди 7 години

До Анонимен 228Прав си,дори и бившия герм.посланик каза това-Германски дипломат подложи на унищожителна критика политиката и поведението на българския министър-председател Бойко Борисов и отношенията с Турция, по-конкретно с президента Реджеп Ердоган.Борисов тръгва по опасен път с опита да "купи" благоразположението на Ердоган...........А ако спрат европейските пари как ли ще живеят тогава България и нейните олигарси? - коментира за "Дойче Веле" бившият посланик у нас Клаус Шрамайер

175

Един българин

преди 7 години

До: номер 225 (ГЕРБ)Виж само коментарите под псевдоним "ИСТИНАТА". Той е казал всичко, аз нямам какво да добавя. Да не го повтарям че ще стане много дълго.Бойко Борисов - заклет комунист. Дете на потомствени комунисти. Запазил си е червената книжка на БКП (не на БСП!), да знаеш! Ако сега можеше ГДБОП да му направи обиск в къщи сигурно щеше да я намери!Меглена (Пръмова) Кунева - снаха на Иван Пръмов, деец на БКП и министър по времето на Вълко Червенков, наредил разстрела на невинни хора.

174

ужасен

преди 7 години

За по-малко от 2 години, бяха изтеглени тайно и явно над 24 милиарда лева. С 2 от тях бяха обезщетени пострадалите в КТБ. Други два трябваше да възстановят фонда за гарантиране на влоговете, ама не се случи. Пита се в задачата: Къде изчезнаха 20 милиарда, без да броим окрадените евросредства. Над 30% дълг от БВП страната влиза в дългова спирала и ни чака такъв фалит на държавата, че жална ни майка. Няма нищо - пак гласувайте за ГЕРБ! Тeхните пари се трупат и са добре защитени по офшорките. Това което заделиха *** за 45 години е нищо в сравнение с това което свиха ГЕРБ за 5,5 години.

173

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете финансират престъпниците на България и трябва да бъдат спрени моментално. Оправяме се добре и без тях.

172

комунист

преди 7 години

Аз и моето семейство винаги гласуваме за наследника на нашата партия БКП- ГЕРБ!Защото от лидерите на партии единствено Нашия идол и вожд е бил член на БКП и то от най ортодоксалното ядро- БКП/БОЛШЕВИКИ/.Нито Нинова е била член на БКП,нито Сидеров,нито дори Станишев,генерал Радев не е бил нито на БКП нито на БСП.А от нашето ръководство Бойко бе отявлен и фанатичен член,Цецка Цачева партиен секретар и то убеден на нашата партия БКП,Лилито Павлова внучка на активен борец и член на БКП и т.н.

171

Един българин

преди 7 години

Толкова ме впечатли този бисер на Борисов, че не мога да се сдържа от още един коментар.Става въпрос за военните пилоти. Повтарям, не съм фен на Радев, който е маша на БСП, тоест на другите комунисти (освен комунистите на ГЕРБ).Имам си принципи - за комунисти (БСП, ГЕРБ) не гласувам!Обаче това е толкова абсурдно... ако това беше вярно което казва Борисов, досега здрав самолет нямаше да има - всички пилоти щяха да катапултират в даден момент в който не са на кеф!!!

170

ГЕРБ

преди 7 години

До Един българинА като са еднакви комунистите защо при БСП спират евро фондовете а при Герб ги пускат ?

169

Един българин

преди 7 години

До: номер 206 (До Един българин)Аз не твърдя, че в момента има партия способна да ръководи държавата по-добре от ГЕРБ.Просто казвам, че ГЕРБ са комунисти както всички останали. Сигурно и други ще получат европейски пари (нали сме европейци няма как), но и те ще я свършат същата като Борисов, като кyчeтo на нивата. Управляват ни комунисти, и опозиция и управляващи до един са комунисти, разбери го това!

168

Герб

преди 7 години

До extremistНие работим по Европейски проекти не РУСКИ

167

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На 59 години съм. От комунистическо- селско семейство. Липсва ми Живковия режим. Тогава се правехме че работим а те ни плащаха макар и със заеми от МВФ и СБ. Харесваше ми идеологията на нашата партия БКП чийто ревностен член бе и Г-н Борисов "След нас и потоп" Харесваше ми че Живковия режим реши да интегрира циганитe като ги насели смесено в блокове с Българи. Харесваше ми всичко в БКП. Затова винаги гласувам за ПП. Герб защото виждам в нея наследник на нашата партия- по идеология и морал...

166

Lala

преди 7 години

Какво значи ако загубим президенските избори , приключваме?!Кое приключваме?Какво става с хъба и с Белене също с магистралите и прочие?Това манипулация ли е или отчаяние а може би нерви?!Аз гласувам за ГЕРБ като партия и за Борисов но не е задължително всичко да е ГЕРБ. Що пък не Каракачанов за президент!!!

165

БГ

преди 7 години

До Един българинТой не залита а си е направо руска пионка!

164

Брат Вурст

преди 7 години

Ако изтребителя се развали, пилотът в НИКАКЪВ случай не трябва да катапултира. Иначе удръжки от заплатата, за да не плаща държавата. Ейй не можем ние простите да разберем, как мисли божествения мозък на ББто ( да се свети името му).