50

АБЕ ХОРА!

преди 7 години

Загледайте се на тази НОСА И Е КАТО НА БАБА ЯГА .. *** БАБА ЯГА!!!АХАХАХА

49

Анонимен

преди 7 години

М***нгалката, ако ще и личния шивач на кралското семейство да я облича и в замък да живее, пак си остава гнусна манг***лка... А Рут утре пак да отиде да защитава това племе и да скача против хората, които не го искат и да ги обвинява за хомофоби и расисти, ама то докато не си изпатиш...

48

Лелеле

преди 7 години

Ква е тая държава...тия вместо да са примерни майки и добри домакини...едната е рокерка и само търси парад да прави..другата излиза с резани милярдери ли са кви са афганистанци...и 100% за да влезне в министерството е яла много банани на гнусни чичковци...А ЗА КМЕТИЦАТА НА ВЛАДАЯ КВО ДА КАЖЕМ?!?!ТАЯ ДЪРЖАВА ПРОПАДНА!Който незнае да напише в google "Кметица на владая" илизат веднага снимки...абе вие ще видите..ПС:Следващият път гласувайте за А__КА..друг вариант нема...

47

Анонимен

преди 7 години

ЕТО ВИ ИНТЕГРИРАНАТА РОМКА,ДЪРЖИ СЕ КАКТО ПРЕДИ СЕ Е ДЪРЖАЛА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ДОКАТО Е ОБСЛУЖВАЛА АРАБИ И ТИРАДЖИИ

46

!!!!

преди 7 години

До selskiпиши на бългярске, че не се разбира какъв си?

45

Анонимен

преди 7 години

Ех, с парите за часовника си тази ромка можеше да купи учебни помагала поне за 600 първолака от мизерстващи ромски семейства, за да може децата да учат, а не да просят.

44

извоза

преди 7 години

.....много прилича на поговорката "Кръдецът /рут/ крещи: ДРЪЖТЕ КРАДЕЦАААА!!!" и разбира се от висока камбанария /национална медия/. И после *** доказвай, че "нямаш сестра"?!?!?!?!?!?

43

Анонимен

преди 7 години

Хаха, защо ми слагате минуси истана боли, а роби?) Запомнете какво ви казах дали ви харесва или не така е!

42

Анонимен

преди 7 години

Рут, брут, мрут - изяла е шамарите. С жалбата нищо няма да стане. Следващия път да си носят пистолети, да се разберат на място. Така е в Тикволандия - закона на Жунглътъ!

41

Пипипи

преди 7 години

Отново някои хора се излагат с примитивното си мислене и коментари. На вас ако ви посегне който и да е , не е ли логично да си потърсите правата и да подадете жалба ? Или който ви бие трябва да остане безнаказан?

40

Аз

преди 7 години

Няма да се учуда ако лично Плевнята я е назначил ;)

39

Анонимен

преди 7 години

АКО ТАЗИ НАГЛА ЛЕКА ЖЕНА НАИСТИНА Е СЛУЖИТЕЛ НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО -СРАМ,ГОЛЯМ СРАМ ЗА ТОВА МИНИСТЕРСТВО . ПРОКУРАТУРАТА НЕЗАБАВНО ДА ПРОВЕРИ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ И АКО МЪЖЪТ И НАИСТИНА Е КАЗЗАЛ ТЕЗИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ СТРАНАТА -ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ

38

Анонимен

преди 7 години

ква е таа ?

37

Анонимен

преди 7 години

Затова вместо да висите по кафетата - тренирайте ... и ако ви нападне ром, ромка или бездомно псе ... натискайте ги там откъдето са излезли

36

Анонимен

преди 7 години

тази история се върти цяла сутрин по телевизии и нета.жалко за българските медии които са стигнали такова дъно че да ни занимават с простотии свързани чалгарски фейсбук истории и "кой какво поствал" след като бил набит.

35

Белчевска

преди 7 години

Обратната захапка и грозната уста на нищожната зле изрусена и завистлива Рутучка с небългарско име е била бита и посинена преди това - синините се появяват след 2-3 дни. Много хора си градят кариера на ромска тема.

34

Анонимен

преди 7 години

то си личи, че е ромка по грозния и отвратителен нос, ... но ако наистина е служител във министерство - срам за този министър.Очевидно въпросната не се асоциира с българите, а с ромите и арабите.

33

!

преди 7 години

........от както започнаха да им казват "роми" - така е

32

Анонимен

преди 7 години

Очакваме БХК да се произнесе. Предполагам, че Рут ще я обвинят...

31

Анонимен

преди 7 години

"Била важна във Външно министерство" - два метра под земята всички сме еднакво маловажни.