102

До веганите

преди 7 години

Предлагам вместо да увиват хора в найлони при следващия протест да се съберат всички и ритуално да си извадят кучешките зъби.

101

ОО

преди 7 години

Веганско кафе-ресторант в центъра на грузинската столица Тбилиси бе нападнато с парчета месо от крайнодесни екстремисти, които започнали и бой.Най-малко 15 нападатели нахлули в малкото кафене "Киви" и започнали да замерят с наденици, месо и риба както персонала, така и клиентите, пише Telegraph.

100

Оня

преди 7 години

До До 105Веганска индустрия?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА за вредата от животновъдството те съветвам да гледаш документалното филмче "cowspiracy"

99

Анонимен

преди 7 години

Много сте интересни. В един момемт, когато ни изнася, сме като същите като маймуните, в друг обаче ние сме най-висшата форма на живот, съответно ние трябва да консумираме други животни. За разлика от *** човека има ценностна и морална система и има възможността да решава, осъзнато, какво прави и дали това, което прави е ползено или вредно за него и социума му.

98

dp

преди 7 години

Много малоумие много нещо ей. И в коментарите тук, не само по света.От едните вегански и какви ли не бръмбари в главите им ще си затрият поколението.Айде самите те да се затриват, Дарвинова награда да си докарат.Религиите са вършели добра работа до неотдавна, вършат я още из по-дивите места.Но религиите от типа на това веганство са чиста глупост, следвана от хора имащинужда и те нещо да са по-различни.Освен за имащите здравни причини да не ядат това или онова.

97

Ясен

преди 7 години

Страхотна стотия.Някъде в Милано ... много измислена история,но хората в световен мащаб все повече се замислят за храненето си и това предполагам започва да се усеща на бизнеса с месо.Трябва да ядем месо,да пием лекарства след това за прочистване на органима и освобождаване от токсините и така нататък.Направете статия,колко деца за в болница вследствие на преяждане и произтичащите болести от това.

96

113

преди 7 години

Еха, изказване достойно за Нобелов приз! Наясно ли сте, мосю, че количеството култури, които се съдят, за да хранят храната Ви, може да нахрани всеки гладен човек? Даже хората са ви направили Уикипедия страница, понеже очевидно тук никой не работи с нищо различно от това. https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_impact_of_meat_production

95

Анонимен

преди 7 години

До РеалистРазбира се, че не е психично заболяване, не ставай смешен! Това е стара информация.

94

108

преди 7 години

Моля Ви, подкрепете становището си реални трудове. И аз ще подкрепя своето с такива. :)

93

Анонимен

преди 7 години

УикипедияОсвен по отношение на храната, веганите не използват: изделия от животински произход - кожа, коприна, вълна, ... пчелен мед продукти с животински компоненти - желатин, глицерин и др. продукти, които са произведени чрез рафиниране с животински продукти - някои видове захар и пр. продукти, които са тествани на животни, в т.ч. козметика, тютюн и пр. не подкрепят използването на животни за лов или забавление - циркове, зоопаркове и пр.

92

Анонимен

преди 7 години

УикипедияВеганите изключват от хранителната си диета не само месото, но и рибата, другите морски животни, яйцата и млечните продукти. Освен по отношение на храната, веганите не използват: изделия от животински произход - кожа, коприна, вълна, ... пчелен мед продукти с животински компоненти - желатин, глицерин и др. продукти, които са произведени чрез рафиниране с животински продукти - някои видове захар и пр. продукти, които са тествани на животни, в т.ч. козметика, тютюн и пр. не подкре

91

Дедо Гого

преди 7 години

До Анонимен 104: Забраната за ядене на месо ми прилича на разрешението за еднополови бракове...

90

Men

преди 7 години

Не знам хората които защитават веганството какви са им аргументите, но факта е че детето е в болница-ЯВНО НЕ РАБОТИ ЗА МАЛКИ ДЕЦА!

89

103

преди 7 години

Значи да разбирам, че Вие се занимвате в свободното си с време с това да четете проучвания и сте чели всяко едно? Това да споменавате "веганска индустрия" е безумие имайки предвид колко (по-) грешна е месната идустрия, но това няма никакво значение, нали?

88

Анонимен

преди 7 години

100 - Проучванията, които споемнаваш, са спонсорирани от веганската индустрия и не може да им се вярва!

87

Дедо Гого

преди 7 години

Веганите да се поинтересуват за дължината на червата при : хищниците, всеядните /вкл. човека/ и растителноядните. Усвояването на храната става в червата. Затова Природата е надарила различните живи същества с различна дължина - според храната им. При хищниците са най-къси, заради високо концентрираната храна -месо. При тревопасните - най-дълги, за да има време да се усвои всичко. При човека - дължината е средно между двата вида, т. е. човекът трябва да яде и растителна, и животинска храна.

86

Анонимен

преди 7 години

100 - Ниен ямаме нужда да водим спор - да ядеш месо е нормално и няма нужда от защшитаване.Все едно да защитавам правото си да дишам кислород или да пия вода.

85

Анонимен

преди 7 години

Най-интересното е как човекът обича да чува неща, да чете неща, които оправдават неговите вредни навици. :) В тази секция няма нито един човек, който да е в състояние да води ползотворен спор, където и двете страни могат да научат нещишко. Най-лесно е да се изпразним как кучешките зъби оборват веганизма, но това е становище изпразнено от съдържание и липса на каквото и да е качество. Ако някой наистина иска да види и другата страна на нещата, има хиляди емпирични проучвания със свободен достъп.

84

Анонимен

преди 7 години

96 - Ти си длъжен да подкрепиш твоето становище - ти си този, който проповядва противоестествени учения.Яденето на месо е нормално и не се нуждае от защитаване. Веганството е аномалия и се нуждае от оправдания.

83

Анонимен

преди 7 години

До Иапознавам човек веган, бях много положително настроена, уважавайки мнението му и изборът му на хранене и живот, след време установих, че този човек и психопат, сега сега съм отвратена и разбирам, че написаното от теб е абсолютно така, но ако го слушаш какво ти казва и какви теории развива, колко е правилно веганството. Аз ям рядко месо, салами почти не, но всяка крайност е лоша.