48

До 180

преди 7 години

Не ми отчита плюса, затова +1Много са ми смешни руснаците. Показват отвратителното си високомерие спрямо България редовно а искат да ги уважаваме!!!! Да не споменавам "славянската" азбука на "петър първи".Нямам думи. Бог да ги прости пилотите.

47

Анонимен

преди 7 години

Започна силно да мирише на Афганистан.

46

Анонимен

преди 7 години

Виж сега, разсейват руснаците в Сирия за да направят офанзива на Дон.Славянке, защото съм от твоя пол да ти кажа:мъжете имат проблем-природосъобразни са т.е. много инстинкт, много жила.Единственият начин да оцелее човечеството не е скапаната мъжка йерархична система, а хармонията.Тя, обаче, е женска работа.Жените трябва да си стегнат малко детеродните органи, защото и моето, и твоите, и техните ще умрат в мъки, ако численият състав на човечеството не се ограничи.

45

Анонимен

преди 7 години

Няма ли руските кокери на Путин да направят една обиколка за мир в Сирия? Какво ми се влачат в страни в които НАТо отдавна е установило траен мир.

44

Анонимен

преди 7 години

Палмира има не само военно предимство срещу ИД, а и е от голямо значение за световното историческо наследство. Руснаците са длъжни да направят всичко възможно за да не бъде напразна смъртта на екипажа.

43

Афанаси

преди 7 години

Могъщи са легионите на Императора, 12 жертви са нищо в сравнение с убитите янки

42

Gen col Gadorian

преди 7 години

И ко праим сега? Ще има ли подобаващ отговор? Би трябвало да изпържат ча л м ите със Солнцепек. Или с термобарични бомби.

41

Анонимен

преди 7 години

В целия свят са плъзнали мрежи на илюминати, които наистина са сред най-кадърните люде, но едно е да си добър в даден бизнес, а друго -да си проницателен в човешката природа.Тези последователи на "свободния човешки дух" искат насила да освободят човечеството от мракобесието на непросветеността.Основната идея е, че човешкият интелект е едва ли не всемогъщ.Да, но природата е ментална и според мен има друга идея.

40

Анонимен

преди 7 години

Официално достигна 12. Има ли неофициално.

39

Анонимен

преди 7 години

Вълнува ме не толкова меренето на оръжия, колкото дали има нещо вярно в пророчествата?Според мен управляващите Света искат да докажат, че няма истина в предсказанията и че религия и сие са суеверия.Дали в човешкия дух е заложено самоунищожението в ситуация на анархия?

38

Анонимен

преди 7 години

Кой си ти, че даваш време за коментари бе, гнидo нeдoeбaнa?

37

Анонимен

преди 7 години

Пак се появи вер.тикалния американоид за да замаже положението.

36

Анонимен

преди 7 години

"ne se napywaj kretenoid palni gluposti pi6e6 pi6a ti na latinica, 6toto nqma da me razbere6negramoten roga4"Пишеш на латиница, защото си неграмотен и не уважаваш кирилицата, която е символ на България.

35

Анонимен

преди 7 години

pri tazi interesna novina oshte ne im se spi na horata

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 144ne se napywaj kretenoid palni gluposti pi6e6 pi6a ti na latinica, 6toto nqma da me razbere6negramoten roga4

33

до SpaceX

преди 7 години

Снимките ще си ги размахвам колкото си искам, защото казват хиляди думи, а ти не разполагаш с толкова символи, за да ги обориш.

32

Анонимен

преди 7 години

Брадатите невестулки са използвали американска ракета... без коментар.

31

SpaceX

преди 7 години

145 Естествено , че те са в основата на арабския тероризъм . Те го изградиха още по време на Студената война .И стига сте размахвали снимки . ИД е в списъка с терористични организации от 2004 като наследник на Ал Кайда Ирак

30

Анонимен

преди 7 години

"rusnacite sa na mrasnite *** ,te sazdadoha id a sega za parlama ij bil svalen hilikopter"Момент, руснаците били създали ИД? Да припомням ли снимките преди няколко години, които лично американският сенатор Маккейн публикува, на които е на среща с "умерените" сирийски бунтовници, сред които е и лидерът на ИД- Ал Багдади. Трябва да си свръх нагъл да обвиняваш Русия предвид фактите сочещи директно към Белия дом.

29

Анонимен

преди 7 години

do nomer 143 predpolagam che ti si na visoko kachestvo ,ta ti cql jivot si napushen