242

Шоп

преди 8 години

Както и да го въртите, 800 млн НАТО ще се удари със 140 млн Фашизка ***, пък ще видим по-подир...Европа е на такова място, че няма избор - или трябва да транжира мечката или да станем нейна жертва. Транжираме ли я, вече ще имаме ресурси да продължим напред.

241

бг

преди 8 години

Този дето разбърка света , не му вярвайте!Путин го изгони от Русия.

240

Анонимен

преди 8 години

ДО 300Да де, ти смяташ ли че Русия ще нападне без причина който и да било на този свят в днешно време? Росенчо че си е оли.гофрен е ясно, ти какъв си?

239

Анонимен

преди 8 години

НА ТОЗИ ЛИ МУ ПРИСАДИХА 6(ШЕСТО) СЪРЦЕ - ЗА ДА ЖИВЕЕ 200 ГОДИНИ?????ИЛИ БЕШЕ РОКФЕЛЕР ??????ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААДА ВЗЕМАТ ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ ВЕЧЕ :))))))))))))))))))

238

Анонимен

преди 8 години

Някой да обясни!В една чужда статия видях, че в Италия при теглене от банков автомат на 17 юни тази година на разписката освен сумата евро, отдолу е изписано и колко прави това в лирета... Г-н Плевнелиев дето работи за приемането на еврото в Бг чете ли ги тези работи!?

237

112

преди 8 години

До Анонимен 310Обадиха се,че са в Банкя -някой е вдигнал кръвно.После ще ходят при златката,че е по-фин и по-лесно понася жегите...

236

Питам се

преди 8 години

Още няколко сериозни доказателства отчетите по години на холдинга за дялово инвестиране RIT Capital Partners. Това е основната структура на лондонската част от фамилията Ротшилд за инвестиране и придобиване на дялове в различни компании няколко години подред Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много вижте следния линк ritcap/reports.

235

Odysseus

преди 8 години

2 964 673 Актуални данни към момента за подписали Петицията за повторен Референдум в ВБ

234

Анонимен

преди 8 години

ДО 310ТО ДА ИМА ВАС КОЙ ДА ИЗЛЕКУВА ОТ ГЕРБЕРУНГЕЛСКАТА ВИ БОЛЕСТ....БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ.

233

Анонимен

преди 8 години

Този не смята ли да умира вече? Противен дъртак !

232

Анонимен

преди 8 години

До Пак гредаАми той Ротшилд с открит доклад от март тази година казва, че 2016 година ще започне голяма икономическа криза...От това излиза, че всичко това се дирижира отнякъде

231

Питам се

преди 8 години

Отговорът е: петролът - черното злато, което се преработва и продава по цял свят с помощта на една на пръв поглед руска мегакомпания Лукойл. Оказа се, че концернът само привидно има нещо общо с Москва. Всъщност фирмата, чийто български клон се оглавява от Вальо Златев, има общо с Лондон, където е седалището на еврейската банкерска фамилия

230

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus "пророкува гибелта на ЕС" -- ГЛУПОСТИ това е очевидно, ЕС е Чудовището на Франкенщайн в ПОЛИТИКАТА и всички го искат мъртво.

229

Лук че

преди 8 години

Първо дънди да плаща нормален комисион за златото-поне 10%,а не 0.0075%Второ договорът с мариците да не гарантира 20% сигурна печалба,независимо дали работят илине,а нек,т.е ние да им плащат удоволствието и.т.н.

228

Анонимен

преди 8 години

ДО 298- ВИКАЙТЕ ЛИНЕЙКА ЗА МЛАДЕЖА!

227

Odysseus

преди 8 години

299 Браво , ура другари , ура , това е пътят и истината щом като Волен го е казал

226

Анонимен

преди 8 години

До i'mХа-ха... От разпадането на Великобритания ще загубят само брюкселските зелки, не гражданите.Спукаха ни ушите за "загубите" Шотландия, Северна Ирландия, Гибралтар и др. Сега няма да имат английският геополитически инструмент за контрол...На печелившите, честито!!!

225

Възмутен

преди 8 години

Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО Лукойл показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк

224

Анонимен

преди 8 години

Войната ще я започне Путин, той чака момента на слабост, за да нападне. Това имаше предвид Плевнелиев.

223

Odysseus

преди 8 години

293 не , ще станете путиношорошоиди