136

Оди да метеш, бре

преди 8 години

До ГЕРБХоди да чистиш ти!Защото за ГЕРБ гласуваха тези, които са на държавна или общинска хранилки, или онези, чиито фирми са от своите за ГЕРБ, тоест, човечетата със слугински душици.Като пресметнеш приблизителния им брой иго умножиш по три /защото всеки има семейство или поне родители/, получават се горе-долу гласовете, с които останахте на власт. Където не са ви достигали, сте си купили от *** електорат. И за децата е ясно.

135

Анонимен

преди 8 години

Ще чакате от умрял писмо. Ще вдигат и преди следващите избори, ще обещаят, че няма да вдигат. Понеже народът е стадо овце, пак ще повярва и с блеене ще гласува за Данчето, нали е от наште.

134

Анонимен

преди 8 години

Данчето Фандъкова,чака да каже *** Боко..

133

Анонимен

преди 8 години

"Още един мандат му трябва на Борисов и всичко ще си дойде на мястото. В момента живеем 2 пъти по-добре отколкото при тройната ламя и царя-национален предател!"Всъщност аз лично при тройните не живеех зле. Започнах да живея зле като дойдоха другите. Но иначе, да - всички крадат и всички лъжат.

132

гогич

преди 8 години

До Анонимен 150Срещу тези пътни данъци, смет, имотни данъци, и ДДС получаваш стоки и услуги, а не ги плащаш/даряваш директно и безвъзмездно на държавата ;)

131

Анонимен

преди 8 години

Дали Фандъка или ДПС или БСП или Батака или РБ... всички щяха да ви излъжат. Въпроса не е че това е грозния Фандък, а това че лъжат хората.ВСИЧКИ ЛЪЖАТ!

130

Спас

преди 8 години

До Блокиран в ДневникТака е, но всеки продавач на билети е потенциален глас за ГРОБ, иначе е на улицата!!!! А заплатата му я плащат другите,................ПРОТИВНИЦИТЕ*ВРАГА)!!!!!!!!!!!

129

до гратиски човек

преди 8 години

Абе ти не знам кво си си купил, но аз и мои приятели си заредихме по 2 карти с по 50 пътувания за метрото, та да има до септември

128

Трезвомислещ

преди 8 години

До Анонимен 141Ще ти кажа защо няма да се върне комунизЪма.Защото преди време, когато е дошъл, е имало какво да се граби. Отнета е частната собственост и на тази база некадърните гольовци са станали шефове. Като опропастиха всичко, същите тези гольовци или децата им приватизираха държавното, за да си осигурят и правнуците, а народа - кучета го яли.Защо сега пак да връщат комунизЪма? Нали, ако дойде нова национализация, тогава ще пострадат точно те - тъмночервените обирджии и некадърници?

127

Гратиски

преди 8 години

А тия дето реват,ч е видите ли, много била евтина годишната карта-365лв. - да, евтина е, ама плащаш авансово за нещо, което я ще ползваш я не. Щото при тая икономическа сигурност, май малко хора могат да гледат в перспектива повече от 3 месеца напред.

126

ххаах

преди 8 години

Ареее, сички дето си ги избрахте /по няколко пъти/ сега да го ду а те! От наивни гл.ци даже се обезсърчих да ходя да гласувам СРЕЩУ тези кр--ливи ка--ъфи

125

Гратиски човек

преди 8 години

Аз друго не мога да вдяна. Значи, купувам си аз вчера билет за 1 лев - т.е. сключвам договор със СГКТ да ми извърши услуга, като и плащам авансово, а услугата ще ползвам, когато преценя. Събуждам се днес, и опт СКГТ ми викат "Бачо, услугата вече струва 1,60 - давай още пара или с билетчето за 1 лв. си бърши ...". Всичко може да е, ама поне наличните билети можеше да важат още месец-два. Ама не - алчност до безобразие.

124

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Всичко в градския транспорт смърди. Например за метрото на всяка станция стои една две жени и продават билети за метрото. Защото билетите за метро и за наземните средства са несъвместими. Да, ама това го нема никъде по света и така плащаме колко заплати - брой на метростанциите умножено по 2. Гербаджиите във форума ме изумяват с ниското си ниво на интелигентност. Верно Гербаджии сте, много неща са ви простени, ама да се радвате на цената и да разправяте *** лакърдии за капитализъма мола ви са.

123

Спас

преди 8 години

До Анонимен 143аКО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ ДАНЪКА, АВТОМАТИчНО ДА МУ СЕ ОТПУСКА КРЕДИТ ОТ МВФ, с лихва 15%!:)))))))))))))))),,,,........помощ де:)

122

Наблюдател

преди 8 години

Фандъкова да забрави за кметския стол на следващите избори! Да не разчита на къса памет на гражданите!

121

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138Да, свободни сме да пътуваме на запад, но тук си умираме скоропостижно. Продължителността на живота е със 7 години по-ниска, образоваността на хората направо липсва при огромни маси от населението, хората бяха в пъти по-щастливи. Промяна трябваше да има, но явно не бяхме дорасли. Българинът, за съжаление трябва да има господар над себе си.

120

До мислете позитивно

преди 8 години

не ми се вярва с едни 365 лв, хипотетично спестени от парите за карта, човек да може да си реши проблема, ако внезапно се окаже на улицата. В най-добрия случай, отмества очертаващото се безпаричие с месец. Но това не е решение.Непочтено е разходите за една дейност, каквато в случая е обществения транспорт, да се разпростират и поемат от най-бедните в обществото. Още повече, когато това се прави по арогантен и силов начин. Поне от кумова срама можеха да направят някакви оптимизации в ЦГМ, но..

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 134СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ!!!!!Трябва и като изпуска газове да плаща допълнително данък!!!! В гщите на всеки българин да се постави газо-токсимер и според количеството токсини, апарата веднага да показва дължимия данък с...................ДДС!:)))))))))))))))))))))))) хааааааааааааа И ПАК ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ЗДРАВЕТО МУ!:) ХААААААААА

118

Анонимен

преди 8 години

, комунизма няма да се върне,--Ще се върне със страшна сила..

117

гратис

преди 8 години

Не знам за вас, но от днес, аз съм гратис! Беше ми много нервно като идвах до работа (от 19г. винаги съм била редовен пътник :)) Наистина мисля, че прекалиха! Така ще съм и утре...