19

мила

преди 8 години

Аз бях абитуриентка 1997. Майка ми ми беше заделила 2000$. За бала похарчих под 100 долара. Другите си ги похарчих като студентка - учебници, ескурзии. Радвах се на разумния си избор. Даде ми независимост. Ако се върна във времето назад не бих променила нищо.

18

Анонимен

преди 8 години

От известно време това не прилича на новинарски сайт, а на предаването "Папараци" на Свирколета.

17

Анонимен

преди 8 години

Моля !- аз да съм виновна за музиката която слушат ? За външния им вид ? - Аааааа, Не !Аз моите деца съм си ги изучила и възпитала,чалгии не слушат,силикони нямат. За съжаление работят и учат в Европа - точно заради гореподобните и техните родители, които превзеха България

16

Анонимен

преди 8 години

и тази снимана в дубай. ама няма да се снима пред сорбоната,я! и не хулете медиите. обяснено ви е по-горе,че мама си е платила за това.

15

assBanger

преди 8 години

Български комплексирани мерудии.

14

злобен българин

преди 8 години

Първата сама си признава, че едвам е завършила гимназия, че силикона в тялото й е половината от теглото й, че мама и тате наляли всичките пари за бала. Втората пък се мота насам-натам с рокля, наподобяваща гигантски женски полов орган.После аз съм бил злобен. Ок. Злобен съм, ама вие пак сте... да не казвам какви. Айде отивайте на продан в ОАЕ или Саудитска Арабия колкото се може по-скоро. Не ни трябвате в българския генофонд!

13

Анонимен

преди 8 години

Якуб коментира цитирайки дума по дума коментарите в Днeс.бг ? Как е да си прочетеш коментара все едно е казано от Якуб.. Пак свободни съчинения Саше.

12

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо приключи драмата с едната и медиите решиха да ни натресат втора кифла. Много е паднало нивото на журналистиката.

11

Анонимен

преди 8 години

Някой ще ми каже ли защо медиите ни занимават с разни кифли?

10

Анонимен

преди 8 години

че роклята е от арабски дизайнери,то се подразбира и от лицето и. а мама защо не се е похвалила и колко е дала за джуки! защото красивите момичета и по тениска да ги пратиш,са си красиви! мъка,мъкааааа.

9

Анонимен

преди 8 години

Ок, баловете свършиха, спрете да ни занимавате с тези моми и с генетично предаваната им липса на мозък. Статията с Габриела беше достатъчна, за да се отвратим, не ни набивайте и други подобни видове в очите, защото знаем-те са много... и ако вземете за всички да пишете, наистина ще се помислят за много важни! А аз спирам да чета, че ме заболяха и главата, и очите!

8

ддд

преди 8 години

Каролина- Клер... без повече коментар:)

7

Анонимен

преди 8 години

"Хейтът по тях е хейт по нас самите, защото те са такива, благодарение и на нас."Ин Булгерия, на "хейта" му казваме "омраза". Уи юз булгериан лангуидж, лърн булгериън.

6

Анонимен

преди 8 години

Боже, Боже, Боже.....

5

nick

преди 8 години

"Сега са на 18 години и трябва да се забавляват."Сега трябва да сядат и да учат много здраво и да си намерят професия която да обичат!

4

Анонимен

преди 8 години

Такива са последиците на тая американска бесовщина, наричана конкуренция, а също и звездомания. Хората изперкват, обхванати от параноя още на границата на детството си, а на 40 години хващат рак. Децата са най-потърпевши от тия паранои и истерии, не родителите. Защото те са между *** и наковалнята - от една страна чукът на медийните обсесии, от друга страна благонравието на все още традиционното българско семейство. Шизофренизацията в този лош смисъл съсипва животи.

3

Анонимен

преди 8 години

Сноби с високо самочуевствие въртещи гюбеци !

2

Блядко

преди 8 години

Наследство от СОЦ-а.Главна движеща сила на социалистическия човек - мнението на комшията.

1

Анонимен

преди 8 години

Комплексирана нация,забелязва се тенденция и на враждебно възпитание,все повече родители насърчават децата си да бъдат нахални да да отвръщат лошото с лошо давайки им и личен пример.Най бедната нация във ЕС гони някакви модни стандарти,изобщо тотално сбъркано виждане за живота,без философия но със много агресия