74

Тео

преди 8 години

Ако написаното е вярно,то тогава Ердоган открито,без заобиколки изказва реалните си претенции.Преди 700 години номерът е можело да мине,но сега-надали.Един такъв мустакат като него е обявил аншлюса между Австрия и Германия и 5 годни по късно завършва с куршум в главата,в един бункер.Този човек плюе на всичко,което Ататюрк завеща на тази държава.Турция,в сегашния си вид няма бъдеще с Ердоган на чело.Самозабравилите се сатрапи остават в *** на историята като интересни обекти за изследване!

73

Жибор

преди 8 години

Поздрав за майката на Ердоган и лично за Ердоганица:https://youtube/watch?v=b8G-yqpAmRw

72

Анонимен

преди 8 години

Сестринските столици поздравяват Ердоган и му пожелават още по-бързо и трайно свиване на империята, със постоянството постигнато от 1453 досега. Честито!

71

Holy Cross

преди 8 години

С всеки изминал ден, турците ме убеждават, че са дребни и алчни душици, дошли на този прекрасен свят само за да го мърсят. И мисля, че вече се досещам кой е антихриста и звяра от "Откровение на Йоан"...

70

Анонимен

преди 8 години

Черна дата в световната история,задържала развитието на света с няколко столетия.Преди 6 века, центъра на то просветения свят е бил Константинопол.С превземането му от османската азиатска орда,светът тръгва в друга посока,на която берем горчивите...плодове и до днес.

69

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КОМШУЛУКА!ДА ЖИВЕЕ НАТО И ЕС!!!!!!

68

Божил

преди 8 години

Англичани и французи превзеха "Константинопол" (Цариград) през 1918г. и го владяха няколко години. Така че след 2 години ще празнуваме 100-годишнината от това паметно събитие. Турците вярвам ще го празнуват и те,понеже тогава Цариград не се владееше от тях,а от османците.

67

Анонимен

преди 8 години

А чества ли паметта на 50-те хиляди избити от османските орди в Цариград невъоръжени невинни християни?................. ceti malko fatih sultan mehmet kogato prevzema istanbul naselenieto mu e 50 000 ako e izbil 50 000 neviorajeni nevinni hristiani znaci ne e ostavil jiv covek imali takova nesto

66

Анонимен

преди 8 години

И тая омотаната с белия ***, на тая жега?

65

Разбиращ

преди 8 години

До Честито на комшиитеЕдин ТОПОЛ може само да добави малко празнични фоирверки над Истанбул, който ще се видят във цяла България и ще бъдат приети ЕДНОЗНАЧНО от всички Българи .

64

Честито на комшиите

преди 8 години

ИСТАМБУЛ СИ Е ТЕХЕН ОТ ВЕКОВЕ!!!ЩО ДА НЕ СИ ГО ЧЕСТВАТ...???????!!!!!!КОЙ , ЩЕ ИМ ПОПРЕЧИ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААА

63

Анонимен

преди 8 години

Те и в турция го виждат какъв е султана и по неволя си траят. Но и него ще го изпратят скоро.С камъни.

62

Анонимен

преди 8 години

ердо пак се напъва да покаже на света, че е подлец, но за нас Българите това не е новина.

61

българин

преди 8 години

Много е нагъл тоя ! Това е директна провокация в лицето на Европа !

60

Суджук на върва

преди 8 години

Хахаааа... отидоха три милиарда зян сега... Цент няма да видите, не милиарди...

59

Анонимен

преди 8 години

Ние пък се готвим да пием вино от главата на турския султан. Но ще я обковем със сребро- златото е прекалено голям лукс за този неграмотен ***.

58

Йордан

преди 8 години

До ТУРЧИНАЗдравей, да не ти излезнат криви сметките, комшу? Господ прави така, че нищото да засрами онова, което се мисли за нещо.Не се притеснявай за българите и България. Виж, за съжаление, според някои предсказания, Турция ще бъде унищожена. Аз лично няма да се радвам, ако това се случи, защото намирам турците за по-големи приятели на България от много други, включително гърци и руснаци.

57

Анонимен

преди 8 години

Президента на велика Русия ,веднъж съвсем дипломатично му каза на Тайип,че не му е особен проблем да направи Стамбул отново християнски!Ама тогава тез мустаклии наперени от фотоса нема да се държат за кожените пояси и ханджари,ами ще си държат палците!Нали се сетихте уважаеми за какво иде реч!!

56

Смях

преди 8 години

До Тюрките нещо отново да се изцепите за суперсъвремения ТЮРКСКИ аскер аааааааааааааа?????Или да ви пусна малко линкчета как анадолските праета се отпрваят при алах :)))))))

55

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинаАбе не плачи на чужди гробове. И ние няма да изчезнем, щом оцеляхме при вашето "присъствие", ще оцелеем и сега