21

Анонимен

преди 8 години

До бравоДа,да,да всичко е както у нас, в България.....

20

Анонимен

преди 8 години

Заглавието май е от друга статия, не кореспондира със съдържанието под него.

19

случаен минувач

преди 8 години

Четете 1984 ! Големият брат ви гледа!

18

Ъъъ

преди 8 години

Много интересна теза... ами ако Русия санкционира тия нещастници... за жалост пак и традиционно ще страдат обикновените хора, а купените лакеи на нереални мераци ще се измъкнат сухи, с 30 сребърника за отровната си целувка. Би било естествено

17

Анонимен

преди 8 години

Лятото явно ще има нова офанзива в Донбас-и този палачо са го сложили да координира фашистките атаки към Донецк и Луганск.То по добре така да стане и опълченците най-накрая да размажат укрите и да си вземат Мариупол.Затвори им достъпа до Черно море на укрофашистите и 2019 им спри преноса на газа и гледай как ще вият от глад.

16

Архангел

преди 8 години

Демоните на Империята на Злото изпълзаха от дупките. По волята на всевишния: Скрийте се!

15

Шарли Ебльо

преди 8 години

И какво ще им спрат ? А и Франция се чуди как да ги отмени...

14

ODESSA

преди 8 години

Хей умниче, цар Борис е бил доста по умен от тебе. Знаел е, че цели поделения са щели да минат на руска страна. А колкото за помагачеството имал ли е избор?

13

Анонимен

преди 8 години

През Втората световна война въпреки че не прати войски на източния фронт България помагаше на фашистите чрез храни,кожи и т.н.Сега отново помагаме на фашистите обградили Русия чрез продукцията на нашите военни заводи заминаваща за Сирия-идил и Украйна-фашистката хунта.

12

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Има ли още наивници които да вярват на кьорфишека наречен НАТО?! Не им стиска даже да фраснат ИДИЛ по суша или Иран. А тръгнали да се зъбят на Русия и Китай. Един аким Чен Ун си прави каквото си иска.

11

Анонимен

преди 8 години

Божеее, какъв цинизъм. Бивш генерален секретар на НАТО назначен за съветник на президент. И по какви въпроси ще го съветва. Как да избива собствения си народ по-ефективно. Все повече се убеждавам, че светът се е побъркал. Явно това е световна тенденция. А ние тук се възмущаваме от Боко, Чоко, Роската и т. н. Нищо ново под слънцето. И те са същите фашисти като този Порошенко.

10

д-р

преди 8 години

Досега в нашата лудница не е имало такъв екземпляр като този на снимката.

9

Анонимен

преди 8 години

Догодина да вземат и Обама-бонго за управител на парк зоо.

8

Анита

преди 8 години

Евроатантизъм да ? Hо за всичко си има време г-да, нека първо се приключи с Сирия. Между другото заредихте ли вече ПРО-то с нападателни ядрени ракетчици или още се двоумите. Нека видим какво щe стане и с Румъния.

7

Членска карта №7

преди 8 години

Заглавието няма нищо общо със съдържанието :-)

6

кк

преди 8 години

Ще съветва за война те др не знаят освен дума война

5

гт

преди 8 години

Този не е вред какви санкции украйна много зле от такива като него никой не го иска той ще смучи от украйна и приказва глупости ***

4

чудно

преди 8 години

И какво ще го съветва този?по какво е специалист?НАТО няма една спечелена мисия и операция те вършат мръсната работа на САЩ и са агресивна структура.

3

двоен стандарт

преди 8 години

Какви реформи,този е станал съветник на един военно престъпник виновен за смъртта на стотици мирни граждани в Донбас,жалкото е че някой страни в ЕС под натиска на САЩ подкрепят този режим в Киев!и отново повтарят грешките си......

2

ODESSA

преди 8 години

Украинците тръгнаха срещу братята си подкокоросани от световната олигархия. Това не се прощава.