22

Анонимен

преди 8 години

Всичко живо бяга на Запад. Дори и руснаците. Което не е чудно. Чудно е, че някои въпреки това все още си мислят, че могат да излъжат, че западняците бягат в Русия.Комунистите и до ден днешен си мислят, че с бебешките си лъжи ще излъжат някой. Младите сега са прекрасно осведомени, има интернет, навсякъде се пътува свободно, вече са ходили мнозима и в Русия и на Запад и са видели с очите си.

21

Анонимен

преди 8 години

12 постави тoчката над I

20

Анонимен

преди 8 години

Глупости !Държавите от Източна Европа, пък и от цяла Европа отдавна са "под прицел".Проблемът е, че ракетите на НАТО могат да стигнат до Москва за 12 минути и Путин нито за момент не забравя това

19

Анонимен

преди 8 години

В България нама русофили. Това е тъжната истина. Защото тук има хора обичащи КГБ. Но КГБ не е Русия.

18

Анонимен

преди 8 години

Скоро четох една статия от руски генерал за балистичните им ракети на руснаците. Та според него ракетата "Войвода" / "Сатана" , SS-18/ поради остарялост и корозия е по-вероятно да се взриви в силоза при изстрелване отколкото да излети.

17

Анонимен

преди 8 години

Медведев предлага ембаргото за европейски храни да бъде продължено до края на 2017 г.

16

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия беше свястна нямаше бившите соц държави да бягат от нея.Самите руснаци бягат на Запад с хиляди всяка година... щото в Русия живота е красив, нали ;)

15

Анонимен

преди 8 години

Румъния и Полша си разчистиха комунистите и забраниха комунистическите партии и символи. И сега са с най-бързо растящи икономики в Европа. В България не забраниха комунистите, пълно и днес с комунисти и червени *** и е на последно място в Европа икономически.

14

Арнолд

преди 8 години

Путин нахлул в суверенни държави? Колега, вие изпаткал ли сте? В КРИМ имаше референдум, на който 97% от населението бе СЪГЛАСНО да се присъедини към Русия.Колко референдума имаше в Гренада, Панама, Ирак, Либия, Афганистан и Сирия за американските поразии и инвазии, които бяха направени там? А за снайперистите на майданя, пратени от ЕС и САЩ (по-късно си признаха) имаше ли референдум да трепят всичко което мърда?Вие русофобите винаги говорите без да мислите.

13

Анонимен

преди 8 години

Това е Русия - агресор и империалист, а обвинява другите в това!Жужето е злобно, но няма кураж.Като му свалиха самолета само хленчеше от стрсх.

12

Анонимен

преди 8 години

Да виждаш само заплахи и да се чувстваш постоянно заплашен и откъде ли не, е ...

11

Анонимен

преди 8 години

И Полша и Румъния са суверени държави и двете не са видели добро от болшевизма и нормално е да са сега срещу КГБ и техните хора.

10

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не се притесняват от щита а от копието.Установките от защитни стават нападателни с обновяне на софтуера.Това май деликатно не го пишат журналистите, а?

9

:)

преди 8 години

Явно са изловили руските агенти в Румъния и Полша.Познайте кои икономики от бившия СИВ растът най-бързо. Опа Румъния и Полша..

8

Анонимен

преди 8 години

Интересно след като Медведев каза, че има право на израелско гражданство (т.е. призна, че е 100 % евреин), след като Шаломов (фамилията на майка му) вкарва евреи навсякакви нива в управлението, след като Ейделщейн се прави на най-големият русофил, какво може да очакваме от този политически цирк в тази държава?

7

Анонимен

преди 8 години

Василев *** за трафик. Мога да се пробвам и да го римувам. Той е нещо като авторката в коментаторски вариант ;))*** си *** с тежки думи. Василев пък приглася във захлас.Къде ли ходят тез да се надумват? Такваз валута искам пък и аз!

6

Анонимен

преди 8 години

Плаши гаргите.***.

5

анонимен

преди 8 години

нато умищлено тласка европа кьм воина с русия без никаква причина краварите не могатда живеят в мир трябва да се бият с някого и в името на печалбата от орьжието си мислятче като са на 20 000 км ще оцелеят пьк глупаците нека ***

4

Анонимен

преди 8 години

Ще "мачка". Искат да са империалисти, но не могат.

3

жидо-болшевизъм

преди 8 години

Шаломов се е взел на сериозно.Щом Русия допусна евреите Шаломов и медведев да я управляват нещата не са добре.А най-големият "националист" на Русия е евреина Ейделщейн.