73

ха ха

преди 8 години

Киевска Рус,а не Киевска Укр,каквато я направи товарищ Хрушчович

72

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо сладурчо, може да се е наричала всякак но Русия е съществувала с различни имена от доста по отдавна. :D Също като всички други западни държави. Различни имена, може би и различна територия, но са били там и са съществували. от много много векове, хайде разкажи за 5те века историята на Украйна. :D :D D: Сериозно ако си вярваш на писанията, са чудя как изобщо са те пуснали до 8ми клас. :D Кажи кой е тоя *** дето ти е преподавал по история.

71

победител е

преди 8 години

Путин пак удари в десетката,е няма друг като него,няма....

70

Анонимен

преди 8 години

ОдисейчоооКъде се загуби бе сладур, щеше да обясняваш за 5те века украйнска история ... какво стана, много бавно преправяш текстовете от уики. :D Дай да видим тая държава Украйна преди СССР и нейните 5 века история.

69

Мишо

преди 8 години

До Слава Укран !Пиши на Бг. Не ти разбираме.

68

Анонимен

преди 8 години

Чичо Юнкер каза "Цък, Украйна в ЕС и НАТО след 25 години или на куково лято". Честито.

67

Баба Ванга

преди 8 години

През 2020 година Надежда Савченко ще открие първия граничен пункт на украино-китайската граница.

66

Анонимен

преди 8 години

116Че каква история има Украйна? Като говорим за глупости сега за последно кажи, не мразиш руснаците а ги съжаляваш или искаш братята американци да ги изпепелят, кое от двете остава за последно? Че единия ден едно, другия ден 2ро, 3тия 3то, нещо не мога ти хвана спатийте. Но ето Какво значи Украйна или по точно Крайна на руски и на ''украйнски'' :D През кой етап от историята на света е бил развита територия с икономика? Хайде обясни, тогава ще станат руска пропаганда.

65

ей хора

преди 8 години

Украйна е марионетна диктатура,и представа си нямате какъв хаос,мизерия,репресии,цензура и пр.е там,у нас тази информация се крие а се пускат такива блудкави статии !

64

Анонимен

преди 8 години

110Ами не съм видял в Крим да са скочили на бунт или протест... Ама гледам другите ''руско-говорящи'' да се бунтават, виждам и украйнците да се бунтуват, само тия горките ''руско-говорящи'' в Крим си мълчат и поради някаква причина се усмихват. Странно.

63

Анонимен

преди 8 години

До Су 34Русия ще получи отново Украйна ако ти отново започнеш да го вдигаш и да го използваш не само по малка нужда.

62

Анонимен

преди 8 години

До Слава Укран !Ну 3 лярда долг есть... Где деньги Зин? Кто не платит тот москаль...Айде стига с тази Украйна и тези лозунги. Никой няма вина, че сте ***, които си направиха страната *** от тъъпотия.

61

Анонимен

преди 8 години

СУ 34Не си много прав, УКРАЙНА - КРАЙНА, ъгала, кишето на Русия. Самото име това значи. Винаги е била такава мизерия, винаги е била буферна зона на Русия. Като дойдат поляци, немци и тн и разрушат всичко на руснаците не им пука, затова са оставили тая територияне разработена и дори и пътища е нямала.

60

Анонимен

преди 8 години

"91 какво да му напише човек на такъв Той е с мозък на едноклетъчно."Одисей, под статиите се пише коментар, а не личната ти биография. Все пак не кандидатстваш за работа в сайта.

59

Църо

преди 8 години

Честита свобода на Савченко!Честита Савченко и на Украйна! Циркът започва - раздайте пуканките!

58

Анонимен

преди 8 години

67 Я първо прочети спогодбата между НАТО и СССР при края на Втората Световна война, това е по-стар договор и с много голяма сила, върху който е създаден ООН и НАТО. НАТО/ООН и САЩ нямат право да правят бази или да вкарват въоръжение или армия на старите граници на СССР.

57

до odysseus

преди 8 години

"Ако си забелязал навсякъде цитирам НАТО а не Пентагона , прави разлика , ти също си натовец или май не си а"Не съм натовец, българин съм, клел съм се в България, а не в НАТО, така че отивай да правиш като вятъра, г-н слуга. Пет пари не давам за смотаното ти НАТО. :)

56

Анонимен

преди 8 години

демагогът одисей говори за три национални изброри:)ало, какви избори в страна, в която съществува пълен хаос - олигарси с частни армии се пребиват взаимно, наемнически паравоенни формирования постоянно превземат адмвинистративни сгради...пълен смях. Избори:)))).

55

супер

преди 8 години

Тази е агент на Путин ще създаде хаос,беззаконие и репресии срещу Руко говорещите и Русия ще има основание да да влезе и защити своите граждани в Източна Украйна!

54

Анонимен

преди 8 години

демагог.ът одисей се е подготвил с въпросчета и отговори:)))пълен смях са тези дребновати тро.лове, които са напъплили интернет:)