17

Odysseus

преди 8 години

19 Май ти куца христоматията , защото ЕС не се е разпаднал а напротив продължава да се организира . Скоро ще заработи Фротекс . Вече се чуват много гласове за преминаване на ново ниво на интеграция. На времето беше провален опита за обща европейска Конституция , но кой знае може трудностите ред които е изправена днес Европа а накарат народите да си променят мнението. Само да не трябва да се минава през нова война, защото има и такава опасност.

16

Odysseus

преди 8 години

Точно така , каквото и а е все пак ЕС е най-добрата общественополитическа организация създавана някога на земята. Никак не е лесно да се организират в едно 28 държави.

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

До 17ЕС е като комунизма - големи надежди, но не се случиха.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Eла на Сънито да видиш крадливите партийци, как си построиха комунизма!Даже го дострояват в последните свободни квадратни метри!

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Не се нервирай,Чучи!Оди цуни кенийската мамуна отзад и Кончита Вурст по брадата!

13

Анонимен

преди 8 години

ЕС е като комунизма - големи надежди, но не се случиха.

12

Анонимен

преди 8 години

А стига бе! Недостатъци!

11

Анонимен

преди 8 години

Разпадането на ЕС е заветна мечта на вашингтонския психопат и неговите слуги в България. Но ще си остане само мечта. И както казват човек е толкова голям колкото са големи и мечтите му. Макар, че малко трудно е да се нарече човек, този, който желае нещо да се разруши.

10

РЕАЛНО

преди 8 години

Идеята за Е.С. е добра-но неосъществима.А пък в този си вид-с неадекватни политици в Брюксел,с извратени ценности,със либерални възгледи,с емигрантската си политика и най-вече с послушанието си към САЩ--по-добре да се разпадне.Иначе Е.С. вече се превръща в СССР.--затова да отва на бунището на историята

9

Супер-Пупер

преди 8 години

Нещо за голяма България не се ли споменава в доклада, или само за голяма Германие е правилно и демократично да се говори.

8

Анонимен

преди 8 години

Затварай,закривай,разтурай това безумие Е.Съюз-сривайте го докато още не е късно.Че след 5 години ще е Евро-Халифат и законите на шириата ще са за всички .

7

Ес е Робство

преди 8 години

Абе саксонците ще забият последният пирон в сандъка на ЕС и айде при СССР... Аман от съюзи комунизъм демокрация.... Върви се към Либерален Социализъм!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Е.С. не е нужен-най вече за европейските граждани.Е.С. е нужен само на САЩ и банкерите.

5

Brexit

преди 8 години

Историята е даказала, че империите се самоизяждат отвътре, първо умират малките и слабите. Kойто не помни историята е осъден да я повтори, но за всичко са виновни кремълските психопати.

4

Сорос

преди 8 години

Не умувайте много!Ние сме богоизбраните.Ние решаваме, вие изпълнявате(Ран-Ът)!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Голям Лондон.Мешавица,емигранти и каквото се сетиш.....

2

Brexit

преди 8 години

ЕС сам по себе си е един голям недостатък, но тоя недостатък подплътен със върховна чиновническа некометентност е добре дошъл за Европейската централна банка сега да видим какво се сучи в държавите без централна банка Либия, Иран, Ирак.

1

Да го кажем направо

преди 8 години

Ценен е Е.С. за кого???--за банкерите,корпорациите,холдингите,богаташите и 2-3 европейски държави--и най-вече е ценен за САЩ-чрез Брюксел прокарват и диктуват интересите си на всички европейски граждани----------демек за европейците Е.С. е вреден и убийствен.-ФАКТ