11

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев е една идея по достоен от Волен Сидеров

10

gost

преди 8 години

Ба още освен него има за чистене. като махнат московски и москов тогава може да има напредък

9

Анонимен

преди 8 години

Как не го е срам да ни занимава със себе си. Махни се бе няма да ни липсваш взел си решение махай се ко тръбиш като че ли се яваваш на избори за да ни видиш мнението. Подръжник на евроатлантическата агресия по света махай се не щем война искаме мир. Опасен си за националната сигурност.

8

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Като чул новината Пyтя се напил от щастие...

7

Анонимен

преди 8 години

Такова сервилно отношение към американците, като неговото, не показваха дори бившите комунисти към началниците си от СССРИзключително ми е приятно, че няма да го виждам никога.

6

Анонимен

преди 8 години

Сбогом, г-жа президент! Дано никога не чуя за теб.

5

ф 22

преди 8 години

Тръгва си защото почина сина му .Той не е Желев ,който ламтеше за власт .Не е агент Виктор -предател на своите.Не е Гоце ,предал партията си . Плевнелиев просто напусна честно и коректно .Уви,в България нямаме достойнство дори да кажем това.

4

Анонимен

преди 8 години

Изключително ме забавляваше, как се опитваше да се прави на мъж по парадите. Ама то, като не ти идва отвътре и не става. Виж на коленца на Козяк му отива, бас ловя :D

3

Пешко

преди 8 години

до 1, аз ще ти подскажа - пет правителства, от които две служебни, по време на банкова криза, и именно заради него не настъпи политическа криза. Хай-тек парка също е негово начинание

2

!!!

преди 8 години

Днес е ден на тържество на политическата простащина, лицемерие и арогантност!Озъбените физиономии на Винкела, агент Иван, Бялата Злата, Свинечовекът, Гоце и Шлиферът се сляха в една голяма, подута, самодоволна пъпчива Тиква.Да живее свободна европейска България и хората в нея!

1

Анонимен

преди 8 години

Мисля, мисля и не мога да се сетя за нищо позитивно, свързано с това американско лекe. Аааа всъщност има - жена му е супер сериозна и готина и затова и не го бръсне за сливка.