47

Турчина

преди 8 години

В Русия има 21 автономни републики които с нетърпение чакат и дебнат възможност за независимост. Близо половината от тия републики са турски народи. При едно разлюляване се разпадна великия СССР а при повторно от Русия има вероятност да останат няколко парчета земя на руснаците

46

Анонимен

преди 8 години

Русия си взе Крим и никой нищо не им каза. Ако турция беше толкова силна защо не се противопостави на Русия, ами седеше и гледаше как Русия си взе Крим ? Русия може всичко, разберете го.

45

до гурбетчиия

преди 8 години

Русия е най-великата. Когато говорим за богатство, не става въпрос за пари. Руснаците не се интересуват от пари. Именно затова са най-великите. Това е нещо, което с алчния си анадолски мозък, който мисли само за пари, не можеш да схванеш никога.

44

Анонимен

преди 8 години

Ало, икономически неграмотници, като мерите заплащането, защо не мерите и цените? Да питам ли колко е килограм пилешко в Турция и колко в Русия? Съотношението заплащане-покупателна способност нищо ли не ви говори?! Руснакът живее по евтино от турчина, това са фактите.

43

Saew

преди 8 години

Pro4etete ot Petko Ra4ov Slaveykov.Ne sme narod.Koto go pro4etete elate da komentirate:))

42

Анонимен

преди 8 години

Величието на Турция е само в приказките от хиляда и една нощ. Фактите са налице и ще ви избодат очите: Последния народ от империята си иска свободата! И ще я получи! Това е гражданска война и колкото Ердокук да ви омайва с велишовинистичните си приказки и да слагат националното си знаме във всяка колиба и дупка, на всеки байр и по гробищата, няма как да скрие истината. В Турция се води гражданска война! И за това българите не са ви виновни.

41

Анонимен

преди 8 години

Само Русия е велика държава на този свят. Това е най най-голямата държава на света. Погледнете картата. Всички държави са малки в сравнение с Русия. Каквото каже Руският цар, това става. Така е било винаги, така е и така ще бъде винаги.

40

обективен

преди 8 години

То в Русия си имаше достатъчно количество атентати. Скоро просто е нямало голям атентат, понеже явно спецслужбите си вършат работата качествено. Иначе атентати в Кавказкия регион се случват и днес.До 46,То тези 15 години можеш доста да ги понамалиш, понеже войните в Чечения бяха две- първата дефакто беше водена без ясна мисъл отстрана на руснаците и с редица подмолни игри отстрана на западняците и руските новобогаташи(олигарси)! Втората чеченска война пък продължи всичко на всичко около 2 г.

39

Ева

преди 8 години

По вашата логика Германия не е велика, защото има 2 пъти по-малко територия от Турция.

38

до гурбетчиия

преди 8 години

Ха ха ха. Толкова големи лъжи, даже и турчин не може да изрече. Такива лъжи и пред второкласник няма да минат. Русия била слаба икономически ? Моля ? Русия произвежда най-модерните самолети и ракети в света. Не може да си слаб икономически и да произведеш самолет. Турция е едно нищо, погледни картата - Русия е огромна, турция е едно грахово зърно в сравнение с велика Русия.

37

Анонимен

преди 8 години

До Кърджа АлиКато не ти хареса българския"фащизъм"от толерантност и свобода,марш в анадола.Незабавно унищожаване на джамийте и отнемане на всякакви права на такива национални предатели като теб!!!

36

SAEW

преди 8 години

Prodajen narod.prodajna naciq ste.Prodali ste Vasil Levski.Za kvo drugo da govorim.Mlaknete i se sramuvayre

35

Турчина

преди 8 години

До 52Русия има толкова много земи благодарение на суровата си зима и почти всички руснаци живеят в европейската част и покрай черно море. И не на последно Русия да благодари на Англия за съществуването си защото ако англичаните не бяха саботирали ядрената програма на Хитлер днес там щеше да е една поляна

34

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯТолкова е силна любимата ти турция,че чак гълъб да и се изсере...Не са решили не са унищожили турцията като изкуствена създаден държава.Въпрос на време е нейното изчезване!!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Ако трябва да сравняваме кои са велики държави, то Русия е велика държава, турция е нищо. Вижте картата Русия е огромна, а турция е едно зрънце в сравнение с велика Русия. Русия е единствената велика държава на този свят. Каквото каже Руският цар, това става, а всички други клякат пред Русия.

32

Турчина

преди 8 години

До 47Бе как така хем са ви клали хем са ви строили църкви? Я се огледайте повечето ви църкви са строени по османско време. Пък ако са решили да ви колят за 500 години ако ще 100 млн да сте били нямало да остане нито един българин

31

До 46

преди 8 години

145 милионна Русия води 15 годишна война с 1 милионна Чечения, бе, бълхарин.

30

до гурбетчия

преди 8 години

Лъжеш като турчин! Турците са клали мирни хора. 5 века невероятни зверства, турската армия е забивала пирони в главите на бебета в Батак, порели са кореми на бременни жени! Българският народ е велик, че е оцелял 5 века въпреки зверствата и кланетата. Сега турците ще плащат лошата карма.

29

Анонимен

преди 8 години

Турция не е велика държава след като не може да се справи със шепа кюрди, които правят кокошкарски атентати.Къде са армията и полицията на тази велика държава. Защо Русия като не е велика държава няма атентати, а във велика Турция това е ежедневие?

28

до гурбетчията

преди 8 години

ха ха ха Турция - велика държава ? Като е велика държава, ти какво правиш в Германовия ? Ако турция беше велика държава, ти нямаше да миеш *** в Германия, а щеше да живееш в турция.